FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 17
hamza spune:
Imi noi trebuie sa fim la clinica la ora 8. Cand ajung am sa iti bat la usa.
Olimp multumesc de incurajari,sper ca totul sa fie bine si sa ne programeze si pe noi pentru FIV.
eni0301 spune:
buna ziua fetelor
Imi,hamza...mult succes la szeged,va fi bine o sa vedeti
Olimp..si tie multa bafta,si sa fie bine la operatie,,,sa faci cat mai repede fiv
Pety...abia astept sa aud rezultatulsa tai cumintica,nu fa prea mult efort.
va doresc la toate o zi frumosa
olimp spune:
hamza tu esti din galati ? cand pelcati maine dimineata cred ? o ce drum lung , sa aveti drum usor fara peripetii si ai se vezi daca toate sunt ok , cat de curand calci pe urmele lui imi si de acolo pe urmele lui eni
eni daca este adevarat ce spune Dr Torok ca ma pot apuca de FIV dupa 3 luni sau chear mai repede atunci nu mai este mult de asteptat , am asteptat destul din 2009 de cand am descoperit fibromul ! imi pare rau ca nu m-am dus de la bun inceput in Debrecen poate acum aveam deja bebel , am pierdut atata timp pe la cabinete lin Romanica si nu mi-au facut nimic concret decat promisiuni si intervnetii....inutile. Cat de curnd va ajung din urma
maria carmen spune:
Multumesc Olimp,
am scris si la subiectul AMH - valoare foarte mica si mi s-a raspuns acolo.
Bafta multa tuturor.
olimp spune:
maria carmen multumin de urari , bafta si tie in tot ce-ti propui !
imi tu daca stai pe acolo o sa ai net ?
ImiMS spune:
Na ca m-am intors!
Am fost acasa la impunsatura...azi a mers mai repede...numai ca nu stiu ce am,ca tare tremur cand mi le fac...cred ca mi-e mila de mine
Da Olimp, se pare ca a reusit sotul sa-mi repare laptopul,deci voi fi in contact cu voi in permanenta, caci la pensiune este internet!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
super tare imi ma gandeam , cine ne va mai da noua buna dimineata ! , asa ca nu imi mai fac probleme , sa ne ti la curent cu ce faci pe acolo ? " mi-e mila de mine " - esti mortala !
mona19 spune:
Salutari!
Olimp - Nu va dau nici o veste de la analize, ca nu le-am primit deocamdata. Raissa le-a facut in saptamana anterioara datei cand le-am facut eu. Sunt tot cu ochii pe mail. Am emotii mari si nu stiu ce sa zic dar de ieri am fost si sunt inca intr-o stare pesimista si foarte confuza. Asa sunt eu inainte si in primele doua zile de CM. Stiam ca trebuie sa vina ieri dimineata si a venit saracu CM abia aseara. Ma doare spatele si trebuie sa ma misc intr-una cu mici pauze. Nu prea pot sta mult intr-un loc in perioada asta, ca pur si simplu ma apuca durerea de spate. Maine ma duc sa fac hormonalele.
Mai e un pic si te programezi, nu? Mult succes!!!
Raissa - Ma bucur de rezultatele tale de la analize!
ImiMS - Sa stii ca m-am gandit la tine. Vad ca ai reusit sa te descurci cu bine. Drum bun sa aveti pe maine, nu? Sa ne tii la curent cu evenimentele pe care le vei petrece la Szeged. Asteptam sa ne dai Buna dimineata si in continuare! Bafta la Szeged!
Hamza - S-aveti si voi drum bun si bafta la analize!
Eni - Am zis eu ca la asa Beta frumos (aici ma refeream la primul Beta) vei vedea gemeni la eco. Sarcina usoara in continuare si asteptam vesti de la eco.
Pety - Sa fie lipiciosi puiutii tai!