FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 15
olimp spune:
Vad ca miroase a weekend pe aici , ce pot sa va spun decat un sfarsit de saptamana cat mai placuta ! Imi curaj , fetelor va pup
eni0301 spune:
buna seara fetele:)
aztazi beta HCG=1870
Imi..iti tin pumnii maine
Pety..sa ai puiuti lipiciosimamico
o seara faina tuturor
nikkid spune:
Eni,felicitari din toata inima.Sa ai o sarcina usoara pana la capat si 2 bebei sanatosi si frumosi.
Imi,multa bafta pe maine cu injectia,sunt convinsa ca o sa fie floare la ureche si o sa te descurci de minune.
Sa aveti parte cu toate de un weekend frumos si insorit.
pety1981 spune:
ziua buna fetele...va multumesc tare mult ca v-ati gandit la mine si sper sa fiti si voi asa happy cum sunt eu..Ieri am avut ET si totul a fost ok.Doc mi-a spus ca un embrion avea 10 celule si unul avea 5 celule.celui cu 5 celule i-au facut hatching pentru mai multa siguranta.pooooooooop
ioana_55 spune:
buna fetelor. in asteptarea fiv-ului din iunie, revin si eu cu doua intrebari.
- unde ati gasit cazare avantajoasa dar decenta in szeged? eu am luat legatura cu gyongy pt pensiune, dar e in renovare, iar pt garsoniera nu era sigura.
- pe voi, in luna de dinanintea procedurii, in ce zi v-a chemat la Szeged la ecografie? vazusem in niste postari mai vechi ziua 9-10 a CM, asa e? eu o sa iau legatura cu el la inceputul lui mai pt a stabili detaliile astea, dar parca pana atunci nu mai am rabdare.
jaguar spune:
salutare unguroaicelor
Eniii felicitari!!!! ce beta frumos ai tu acolo!!!de doua fete cucuiete sarcina usoara si la termen!
Pety sa fie lipiciosi baftaa!
Imi spor la intepat!
Crisu ce mai faci? dor de tinee
Olimp felicitari ptr "aranjarea" lucrurilor, succes pe mai departe!!
bun venit fetelor noi si sa reusiti din prima
Samirutza piersicutza
Lylyshor kiwishor
va salut pe toate si week fain sa aveti
Raissa_L spune:
eni,felicitari,esti o norocoasa,sper sa ne molipsim de la tine!!
mona,olimp,am primit rezultatele la analizele de trombo.,am rasuflat usurata,deci:mutatia Factor V Leiden,mutatia Factor II(protrombina)G20210A,mutatia Factor XIII Val34Leu,mutatia PAI-1,mutatia MTHFR C677T - NEGATIVE,mutatia MTHFR A1298C-HETEROZIGOT.Deci aceasta din urma e singura care nu mi-a iesit chiar ok,dar nu e ceva de speriat,am primit recomandare de acid folic preconceptional si cel putin in primul trimestru al sarcinii.Acum urmeaza marea intrebare unde sa merg?Sunt taaare nehotarata,sper sa iau o decizie cat mai repede.