FIV in Ungaria 158

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna de dimineata!
Si la noi este o ploaie de aia marunta si deasa. Parca e mai frig decat ieri. Dar in tot raul si un pic de bine. O sa le prinda bine la fasolica pomut, la mazarea. ceapa si pastarnacul pe care am reusit sa le plantez pana acum. Geamurile le am toate spalate in afara de ala de la bucatarie. Da ce daca le ploua? Asta e. O sa le revad in saptamana mare cum sunt pe dinafara si o sa le retusez doar atunci pe partea dinafara. In vremurile copilariei am stat la bloc si de regula dupa ce spala maica-mea geamurile, vecina de la etajul superior isi spala balconul si apa murdara se scurgea pe geamul prospat spalat. Asa ca, suntem obisnuiti.
Va doresc spor la facut prunci, la toate cele care sunteti in perioada optima! Aici cred ca se incadreaza Pety, nu? Mult succes la ET!
Imi - Spor la numarat de bani! Si la injectat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Mersi Mona...sa fie cu bafta la toate! Dada,de ieri tot numar banii, cumpar forinti, pun pe card....macar acum,ca dupa ce ma intorc voi numara doar cat am de platit ptr facturi

Pety la ora 13 are ET...14 la noi...sa-i tinem pumnii!!!

Si la noi ploua chiar bine acum...Problema e ca eu saptamana viitoare nu voi mai fi acasa sa retusez geamurile, si eu am Pastile in 8...dar le voi sarbatori la Szeged!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Pety tinem pumnii la ET!
Imi mult noroc incepand de maine!

Pentru toate fetele si week-end placut cat de calduros si neploios se poate.

Mergi la inceput

Multumesc...sa va ganditi maine la mine la ora 13...sa trec cu bine peste prima impunsatura!!!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona lasa ca e buna ploaia , cum zici tu , ca nu degeaba ti-ai rupt spatele saptamanile trecute , un zarzavat autohton si bio e binevenit intotdeauna

imi imi pun alarma pe telefon maine la ora 13 sa sune sa ma gandesc la tine si la acupuncatura !

goofytza tu cum mai esti te-ai hotarat ce vrei sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Olimp inca nu m-am hotarat exact ce voi face.Mai mult ca sigur voi alege Ungaria.Ramane sa ma decid intre Buda si Debrecen si sa iau legatura cu cei de acolo.As vrea sa stiu cu aproximatie cat ma costa in ambele locuri si apoi sa pun in balanta.
Deocamdata las sa treaca aprilie cu Pastele si luna mai cand am deja planuri facute pentru ziua mea si inca vreo 2 calatorii in interes de job si dupa aia trag linie si stabilesc exact ce voi face.Si de ce nu, vreau sa aud si de la tine impresii despre operatiune.Sunt sigura ca vor fi doar impresii bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Imi - O sa-mi pun ceasul sa sune maine la ora 13, sa nu uit sa ma gandesc la tine exact la ora cand iti vei face prima injectie. Sa-ti fie cu folos atat prima injectie cat si urmatoarele. Bafta!
Olimp - E buna ploaia, da sa stii ca nu mi-am chiar rupt spatele.Eu practic numai cat am plantat, in rest nimic. Sapatul, faramitatul, greblatul si chiar trasarea sirelor mi le-a facut un tiganus foarte harnic din comuna cu soacra. Soacra care e o femeie foarte pretentioasa in general, numai pe acest tiganus il ia de obicei la lucru cu ziua. Cu mancare pe o zi si 50 lei mi-a sapat, greblat si tras sire pe toata gradinuta. A purtat tot gunoiul pe gradinuta si in vie. A fumat o singura tigara la cafea, in rest nu a stat deloc decat la mancare. Numai ca din pacate tiganusul si-a gasit de lucru afara si pleaca acuma inainte de sarbatori.
Da, pana la urma ti-ai gasit cazare? Sau esti inca in perioada de cautari si negocieri?
Goofitza - Cum esti? Ce ati hotarat pana la urma?
Pety - Mai e un pic si poti sa te consideri o viitoare mamica. Mult succes!

Mergi la inceput

Sunteti niste dulci toate...m-am amuzat pe faza cu ceasul...Olimp si Mona

La noi e o vreme...mammma mia.Am fost pana la banca si am ajuns acasa cu pantofii plini de apa...asa ploaie a cazut in 5 minute...care apoi s-a transformat in gheata si pana la urma s-a pus sa ninga de mama focului.Doamne ce vreme...

Acum am un alt stres...dr de familie nu ne raspunde la telefon, si maine am vrut sa merg la ei sa facem injectia in prezenta lor...defapt chiar ei mi-au propus asta...si acum au disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi insista, e vineri poate au plecat si ei undeva. Nu cunosti vreo asistenta care sa-ti arate cum se face? Daca erai in timisoara iti aratam eu cum se face injectia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mona inca nu m-am hotarat , trebuie sa fac cateve calcule sa vad cum ies mai economic , pot sa aleg intre locatia data de ank care imi convine de minune pentru ca este in incinta campusului de cilinici din Debrecen sau sa merg din nou la prietena mea din satu mare , am discutat cu ea si ea vine la Cluj in perioada Paastelor dar este dispusa sa imi lase cheile de la apartament , nu stiu inca trebuie sa discut si cu sotul meu si sa vad ce zice , mai ales ca si mama mea doreste sa vina cu mine .

goofytza dupa ce fac interventia iti scriu si te pun la curent cu toata socoteala si interventia , eu sunt linistita pentru ca dr mi-a inspirat incredere , anestezista este romanca si am putut discuta cu ea fireste mult mai usor si imi zice ca pe sectia de gine sunt 3 asistente din romania deci mare probabilitate sa am cu cine discuta in romaneste ( eu nu stiu nici o boaba de maghiara )

imi sti cum e poate tot raul spre bine , nu dai de dr de familie asa ca va trebui sa te descurci singurica si poate iti va fi mai usor la celelalte injectii , timen pumnii !

Mergi la inceput