La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
AlexinaA spune:
Lparpala- FELICITARI draga mea pt bebe mic din burtica. ce frumooooos...vreau si eu ACUM :)))))
sa ai o sarcina usoara si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti
Am pus poze
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
cami_antonia spune:
mai fetele da ce putin se scrie pe aici in ultima vremeeeeeeee
mi-e dor de voiiiiiiii
sunteti pe afara cu bebicii??????????
noi am iesit azi in curte si am pus ceapa, usturoi si spanac
mai avem de cumparat ceva morcovi, pastai si putina salata
asta daca voi apuca sa fug la piatza
ca maine e sambata si nu rea gasesc timp
duminica nu fac nica
deci poate luni abia
mada, yasmi ce ati mai facut in curte?
mada ce odios
baiatul de care iti povesteam de la odiseea lui antonia
nu a vb deloc
pana nu si-a pus tubulete
apoi deodata si-a dat drumul de tot
ailed_dota spune:
Cami, puup !
Eu sunt supi, m-a sunat mama ca tata a cazut si si-a spart rotula in 2, e la spital si maine il opereaza
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Cami, puup ! Eu sunt supi, m-a sunat mama ca tata a cazut si si-a spart rotula in 2, e la spital si maine il opereaza mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Vai ce nasol delia. Cum a reusit sa cada? off. Sanatate multa si bafta maine la operatie. Cred ca esti ca pe ace acum...sa ne ti la curent
ailed_dota spune:
Alexina, fff romantic decorat totul... te reprezinta, din ce am vazut, mai ai un dormitor de umplut, nu?
ailed_dota spune:
Da Mada, iti dai seama, am citi ca daca nu e rupt si tendonul o sa stea doar o luna in ghips, dar eu sunt ingrijorata , ca el e hiper tensiv si are si pb de coaugulare, oricum cred ca pt dr nu e o operatie ff rara si incerc sa ma imbarbatez, dar n-am chef de nimik, ma simt asa neputincioasa, si maica-mea e prapastioasa, pana a terminat sa-mi spuna ce s-a intamplat la tel ma gandeam la alte prostii
madutza_bra spune:
eu am terminat dormitoarele copiilor, cu gemuri spalate , mobile mutate si toate cele, ami am sa pun perdelele la geamuri, apoi ma apuc si de dormitorul nostru si dresing. Acum fac o pauza de tigara
cami, eu nu am destula curte sa pun si altceva decat flori, si nici de alea nu am atata spatiu cate flori as vrea sa pun. Ieri mi-au inflorit brebeneii mov, sunt in total 12 floricele..superbe. Mai am si ghiocei infloriti. In spatele casei mai am spatiu dar e mai mereu umbra si nu creste nimic. Sotul zicea sa pun niste dovlecei am sa incerc dar nu cred ca iese nimic..acum acolo este gazon care creste ca vai de el... lalele mele au inceput sa se inalte si astept sa vad infloresc, e primul an..in toamna am pus bulbii
gata pauza!
ailed_dota spune:
mada ramasesem datoare un raspuns, la cum a reusit sa cada.. simplu, a calcat intr-o parte si a cazut cu piciorul sub el si la 100 kg la 1.88 cat are el a cedat osul
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaa
am inteles mada ca nu ai spatiu
eu am ceva gradina
am si niste ciresi, visini si caisi pusi de noi
astept sa vad daca rodesc anul asta
siiiiiiiiii
sa vedem cum va fi recolta
ca vara asta ma voi putea ocupa si de gradina
ca sunt fetele in sfarsit mai mari
si cum vom sta mai toata ziua pe afara
sper sa apuc sa ma ocup si de ea
offffffff mai delia
pai la varsta lor e cam nasol cu oasele din cate stiu eu
nu ca nu ar reusi operatia ca nu are ce sa nu reuseasca
ci ca se sudeaza fffffff greu
mama mea doar de la o simpla entorsa a tras de 3 ori cu ghipsul si tot o doare din cand in cand
sanatate
ailed_dota spune:
da cami, dar eu sper ca el e barbat si barbatii nu au pb cu oasele care le au femeile, am mai vb cu el si e super oki ca stare, ceea ce e bine, Doamne Ajuta!