La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

am trecut sa va salut, azi e zi de smotru si facut papa + spalat mii de tone de rufe, caci fac trecerea de la hainele de iarna la cele de vara

deea - eu abia astept sa mearga singura, caci cu scotocitul e la zi...umbla peste tot pe unde poate ajunge

gata fug la treaba, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

la multi ani ayanna de mami ssbrya!!

la multi ani mami dya!! casa de piatra si multa, multa fericire va doresc!!

la multi ani mami iony!!!

la multi ani mami anamira!!

la multi ani anna cristina de mami picky!!

multa sanatate puiutilor bolnaviori!

mada, tin pumnii pt astazi! mareeeee de tot pt cristinel.

delia, ce combinatie prefera dodo scuze pt aseara.... multa sanatate tatalui tau!

strumf, nici nu am apucat bine sa pun cateva pozici cu juniorul ca mai si prins multumim pt complimente!!! cum te mai simti cu spatele??

somleac...ce frumos pove despre locul unde v ati mutat....exact aceleasi sentimente am si eu.... chiar daca majoritatea nu ma inteleg si ma intreaba:"vai, dar ai renuntat sa stai la oras?? la copii nu v ati gandit?? o sa le fie greu cand o sa inceapa scoala ...." pai tocmai la ei m am gandit in primul rand!!! sa aibe parte de spatiu, de aer liber, de natura nu de betoane incinse, praf ...si stau la doar 3 km inafara orasului... si 6-7 km dinstanta dintre unde am stat la bloc si fata casei....

sa ma laud putin: mi-a incoltit ceapa verde pe care am sadit-o a iesit deja la suprafata!!! yupiiiiiii cand o sa se vada bine am sa pun o poza sa ma laud cu minuscula mea gradinuta si curtea pavata!

deea la fel si eu cu I, desi are doar 4 ani jumatate la fel si eu o tratez ca pe un adult cand este racita! oricum pt mine acum si L mi se pare mare, nu il mai vad ca pe un bebe dar eu una, sincer, nu as putea face fata la 2 copilasi de varsta apropiata!

andreea sa folositi sanatosi noul carucior!!
chiar noi ultimul carucior cumparat nu cred ca l am folosit mai mult de 7-8 ori maxim.

alexina, felicitari pt mutare in noua casuta!!

pe mine ma cuprins putin depresia zilele trecute :( tocmai am descoperit noi vergeturi in partea "din spate" nu era suficient abdomenul brazdat acum au trecut vergeturile si pe fese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

la multi ani ayanna de mami ssbrya!!

la multi ani mami dya!! casa de piatra si multa, multa fericire va doresc!!

la multi ani mami iony!!!

la multi ani mami anamira!!

la multi ani anna cristina de mami picky!!

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

la multi ani si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici!

Mergi la inceput