La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
miki1979 spune:
nu intelegeam despre ce vorbiti si m-am dus in urma sa citesc..
mada, bafta maine la operatie, va tin pumnii stransi stransi..nu stiam ca v-ati hotarat atat de repede..la ce spital faceti interventia ? abia astept detalii..
lidia, felicitari mami tot citind in urma am aflat si vestea minunata
ailed_dota spune:
Mada, bafta multa si iti spun inca o data (ca am trecut prin asta), nu-ti face griji!
Cami, off ce muc !
miki, bafta!
yasmy, stii cum mananca Andra mea ficatelul de trei sapt incoace? cu fasolica verde
Strumph, putere sa-l sprijini pe Nick si pe socru!
Irinuk, ce face Daria?
Viss, sanatate!
Noapte buna fetelor si linistita!
Deea99 spune:
Neatza!!!
poftiti la cafea....nu va servesc din cea facuta de mine ca am uitat cateva zile pachetul fara clips si vad ca i s-a dus toata alintaroma....si imi luasem pachet mare
off fetele numai de boli am citit....
Miki sanatate multa lui Andra si Vlad....cu gradi si eu zic ca nu ai cum sa rezolvi ..daca el e cu iminitatea mai scazuta si cu polipii nu mai conteaza ca sunt 10 copii in grupa sau 30
De Andra ce sa zic mititica..imi pare tare rau ...nu stiu prea multe detalii insa stiu ca si varul meu a patito cu fetitza si a fost internat de vreo 2 ori la g alexandrescu...si ce mai stiu ii repeta cistografia la nustiu cat timp ...pt ca nu si-au dat seama de prima data ce are fata si la fel i-a ajuns la rinichi....insa din ce stiu eu este ceva legat de un micropb luat din kk....asa cum a zis si Copiloi....nu ca ar avea ceva valve nedezvoltate....le-a recomandat igiena maxina si sa scape cat mai repede de pampi....cica ar fii unii copii predispusi la asa ceva din cauza la pampersi....a si ce ce-l mai auzem pe var ..iarasi urina duce tot asa des la analiza....probabil sa fie siguri de sterilitatea ei....
daca as stii mai multe legate de ce i-au facut..analize /spital/dr/ tii as zice..insa daca vrei ii sun si ma inter4sez....
Copiloi ne-i cam uitat...pai sa ti faci timp sa ne scrii si de flutuirasa ta ,ca am vazut ca pe forum mai scrii
Mary imi pare tare rau ca si pe voi v-a pacalit vremea asta....azi pot zice ca ma simt bine..da ce am mai patimit...ce iti recomand si tie este mierea cu lamaie ....cureti lamaia de coaja inclusiv cea alba o tati cum vrei tu pui miere peste si zdrobesti cu lingurita....eu dupa aproape 2 lamaii cu miere am putut sa inghit si mi-a trecut gatul....desi supsesem aproapte 10 tablete de hexoraletten plus gargara cu sare si bicarbonat
Trebuie sa citesc din urma ca nu inteleg ce face Mada azi..oare op lui Cristi....off mami atuni mult curaj sa aveti ..op reusita si sa isi revina baiatul repede
Ailed sanatate pt tati operatie cu bine si reface grabnica....nu am apucat sa citesc ..unde e internat la universitar...intradevar au mari probleme cu paturile..tata de acum 2s a vb cu dr lui pt interbnare si abia pe 2 aprilie il poate primi
Viss imi pare rau de strarile prin care treceti si voi..off mii de imbratisari si multa putere iti doresc..ca stiu cat de greu iti este...citisesm si de faza din parc cu mamicile...care se uita inseama ca ori sunt din alea cu 3mame/bunici/bone acasa si nu prea stiu cum e cu un copil..ori proaste sa zic pe fata....da tu nu le lua in seama ,caci o sa fie si mai greu de stapaint S si S cand vor merge amandoi... si sa va treaca bubitele repede
si acum sa va zic si de noi..desi stiu ca mai aveam de zis cate ceva
a, pup si sanatate pt David si mami si pt Daria ca si ei sunt bolnaviori
Deea99 spune:
haideti sa va zic si de noi
....dupa 3 zile de boala grea si 1 de covalescenbta azi sunt fresh
insa o am pe A cu o spuzeala pe ea..oare o fi pojarel ,mai ales ca am vazut ca si sonia a facut dupa vaccin
cum a inceput..cat am fost eu varza ,de cate ori ii schimbam pampersul ii puneam si termometrul...chiar mi-a fost teama sa nu ia si ea microbul de la mine din gat....vineri a avut febra 37.4....si dupa 5h..37.8....dar nu i-am dat panadol decat seara la culcare 4ml.....sambata pana pe la 18 nu a avut febra de loc ..18...38.3 ...i-am bagat 5ml de panadol si i-a scazut imediat..am crezut ca a prins-o raceala....am dormit iepureste sa zic asa ,dar nu a mai facut febra pana dimi...la 6 ii dau lp...apoi pe la 7 ies din camera si cand se trezeste la 9 si ma dus sa o iau..era rosie la fata ,iritata rau pe obraji ....cu bubite ca gamalia de ac pe toata fata ...barba, pometi, obraji, frunte dar mai sub par si cateva pe gat....insa si foarte transirata la cap si pe sacul de dormit la gat....ii pusesem eu o pernutza sub cap cand i-am dat lp si i-am uitat-o acolo si a transpirat pe ea .....o spal /schimb imbrac ..coborand i-amai disparut din roseata..nu avea bubite in alta parte....pe la 12 cand o bag la nani spatele si burta pline de bubite mici mici....ii zic la al meu sa megem la spital..si nu vrea zice ca poate e alergie la ceva....caci culmea odata se vedeau rosii rosii apoi paleau.....aseara ii fac baie.....oai, dupa baie era plina si pe talpi si in zona aceea rosie de la fundulet ii aparusera 2-3 ..febra nu a mai facut..nu am mai culcat-o in sac....am zis sa nu se mai incalzeasca ca m-am gandit si la o spuzeala de caldura....dar citinnd si la Viss mai ca as zice si eu ca avem pojarel....azi voi ajunge la medic numai daca vine sotul meu la timp...daca nu asta e....stiu multe mamici care au fost cu copii la dr. cu pojarel si nici nu au vrut sa l scrie-n fisa....
Deea99 spune:
off Mai Cami ....sanatate Petrei...
desi inca imi pare rau ca am distanta asta asa mare intre fete ,citind la voi cum o trageti cu copii mai mici ,cu racelile ,cand pe rad cand in acelasi timp...parca mai uit de suparare....cand a fost stefy racita , nu ca nu m-a interesat....dar am tratat-o ca pe un adult....adica i-am spus ce sa ia ,cand...ii pregateam pastilele si chiar daca a tot tusit vreo 2s nu m-a mai ingrijorat
dar tare greu e cand sunt mici si 2.....
Ioanna inca putina rabdare si spate cocosat si sa vezi fercire pe tine cand o umbla gogosica singura.....si o sa tot umble prin toate sertare si cotloanele de o sa fii cea mai happy
Rares Sa ai plimbari placute cu noua trasura
Deea99 spune:
LA MULTI ANI ,ANNA!!!!!! SA CRESTI MARE <SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SURIOARA TA STEFY SI DE PARINTI!!!!
nu am uitast de ziua ta..insa avem un cap asa greu si ieri nu am dat pe aici..dar m-am gandit la tine sa stii...si mereu ma gandesc la voi pt ca aveti nume la fel ca fetele mele si s-au si nimerit..pe cea mare stefy si pe cea mica anna...ma mai potrivesc si cu fetele lui Ailed,asa cum si mami a lor a remarcat..dar la zilele de nastere..insa datele sunt invers....incrucisate sa zic asa
La multi ani si pt sarbatorita de azi AYANNA!!!! SA CRESTI MARE Printesica !!!!!!!
Deea99 spune:
dau refresh cateva pagini sa ma lamuresc cu mada si aidel...apoi gata ca se trezeste abramburica si eu nu am facut nimic
am un aragaz jegos de marti e ne sters....jucarii peste tot...ha ha si eu steu pe forum si umplu pagini
o zi buna sa aveti
Deea99 spune:
am tot refresah si am ajunt pe la inceput
si ce vesti
FELICITARI ANASTASIA PT PRIMII PASI!!!!! oare de ce eu aveam impresia ca tu mergi, pt ca pari mai mare
Alexina sa aveti o viata frumoasa in noua casa! am vazut pozici
imi place e mic si intim...imi place mult casa ta si a lui yasmi....a mea e imensa si inca nu-i pusa la punc si si si ....e greu de intretinut
Felicitari si pe Ioana ca si ea a bucurat-o pe mami cu primii pasi !!!!
si pt Alexandra !!!!!!
cAsa de piatra Dya !!!! uitasem..........................................revin
Deea99 spune:
am fost tare-n urma cu cititul ..nu am citit tot..dar
Mada o imbratisare mare pt Cristi
Ailed ce ghinion pe tatal tau....odata cu varsta si ligamentele se subrezesc dar dintr-o cazatura sa se fac praf...sa-i reusesdca interventia
Somleac spune:
Neatza fetelor,
eu am avut o saptamana grea, am stat la lucru pana noaptea tarziu, atat mai mergeam acasa cat sa-i dau Ilincai tzatza. Bine ca a trecut si am revenit la normal.
Waw ce am citit aici, copii bolnaviori si mamici necajite.
Miki imi pare tare rau de voi, multa sanatate si putere va doresc.
Mada bafta azi, o sa vezi ca va fi totul ok.
Celorlalti copii si mamici le doresc multa sanatate.
Alexina felicitari pentru mutare.
Dya casa de piatra si multi ani fericiti impreuna.
Felicitari fluturasilor umblareti.
La multi ani celor care au implinit un anisor.
Ailed multa sanantate tatalui tau, nu stiu ce probleme are ca bu am ajuns asa departe cu cititul din urma.
Ieri am stat pe acasa, am fost la biserica acolo la noi in sat, ce mi-a placut ca a fost slujba ca la bunica-mea la tara.Apoi pe terasa si pe ulita.
Va doresc o zi frumoasa.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011