La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

La multi ani Anna Christina de picky!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!
La multi ani Iony!
Sa fii sanatoasa si fericita!

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Multumim mult

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA fetele! Sanatate fluturasilot bolnaviori!Si noi suntem bolnavioare de ieri, dupa ce am fost afara am inceput si eu si ea cu dureri in gat si muci aposi, la Anda e si o tuse urata productiva, azi noapte am facut noapte alba ca a plans intruna nu putea respira si era nervoasa, azi am fost la urgente si a primit tratament are rinofaringita, a spus ca e foarte rosie in gat si e bine ca mananca ca altfel ne interna.a prins-o un curent ca dezbracate nu am umblat.Aveti mare grija fetelor cu vantul asta ca e pacatos pare ca e cald dar te pacaleste.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

LA MULTI ANI ANA CRISTINA DE PIKY!!! la multi ani iony82!!!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-si noi am fost pe febra, intre 38 si 39,4 timp de 3 nopti.uneori imi imaginam cum fac amandoi convulsiisomn pe sponci, febra de la 2 noaptea la 7 dimineata, ziua afebrili,noaptea show.impachetari, sosete , manusi, bai calai, prosoape ude..febra sub antitermice la 4 ore alternativ.azi eruptie la sonia- pe tot toracele, rozeola infantum, dupa ROR, baga-mi-as piciorul in elazi au mancat si ei, pana acum lapte putin, dar ciorba si iaurt au mersfara legume, cu fobie de legume, ciudat. sonia are bubite si pe ochi,si pe nas,langa buze, toracele e harta geografica, cateva pe talpa. bine ca am citit acum si sunt nepruriginoase, ca ma intrebam dc treb sa-i dau cu vreo crema. maine ne iese urocultura lui sergiu.poate ii ies si lui bubite..dc nu,habar n-am ce a fost la elma elucidez maine. acum eu am greata, durere de cap si amorteli de maini, cred ca de la oboseala
- am citit despre miki, lalely si irinuca- mai fetelor dar ce succesuri pe noi ultimele zile, pline de griji, febre peste febre!!! multa sanatate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare!

mii de scuze ca n-am mai aparut pe aici, insa gogo e foarte posesiva...de vreo 2 saptamani nu mai vrea sa mearga decat tinuta de manute si ATAT!!! doarme o jumatate de ora, o ora maxim la pranz, in rest toata ziulica umbla atat in casa cat si afara...mi-a nenorocit spatele...

strumph - multumim mami ca te gandesti la noi!un mare pup pentru tine si unul si mai mare pentru sophia scumpicaam reusit sa vad pozele cu piscotica si cu floricele tale...sunt

lidia - sarcina usoara si un bebe sanatos tun!

la multi ani tuturor fluturasilor care au implinit un anisor!sa va fie viata minunata si lipsita de griji, exact ca in anul ce a trecut

si

sanatate multa bolnaviorilor!sa va faceti bine repede-repede!

pup toate mamicile frumoase si toti bebeii!

ma duc sa pregatesc gogoasa de baie, e treaza de la 14.45 si e chioara de somn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

copiloi, multam mult pt incurajari si detalii..din pacate la noi deja a recidivat, asta nu e primul episod..am avut cu nici 2 luni in urma un episod de 2 saptamani cu febra max 39 cu o urocultura cu infectie ecoli si tratament zinat..acum insa a fost mult mai puternica, febra 41 sub antibiotice si asa mi-au zis, ca a urcat la rinichi.. acum ei mi-au dat de ales , adica e alegerea mea daca sa-i fac cistografia..ei au zis ca pot sa mai as\tept sa \vad da\ca mai apare vreun episod ca asta..dar sincer parca nu ma mai lasa inima sa las in voia sortii..cred ca i-o fac macar pt linistea noastra..pupici si sa stii ca nu te=am uitat
viss, sanatate multa.. rosela am facut si noi, insa la noi au fost doar 3 zile febra mare dupa care a disparut febra brusc si in a patra zi o eruptie f f usoara pe piept..si atat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-a venit urocultura-sterila! uraaa! dar cica perioada de incubatie la bolile din ROR poate varia intre 5-21 zile, asa ca astept eruptia la sergiu..pe de alta parte, dc acum a aparut febra, nu ar treb sa fie urmata de eruptie? sau febra la el nu a incetat, urmeaza si alte nopti horor?el arde la 37,2, ca seamana lu tasu- caloriferul meu ambulant ptr zile friguroase de iarna, asa ca la 39,4 era de nedescris- faceai ochiuri pe el, capul era clocotit,acum puneam sosetele ude, pana puneam la celallat picior -cealalta era incinsasonia normal are 36,4 pana in 37, la 38,2 era fierbinte-fierbinteincep sa ma obisnuiesc, dar ce ciudat e sa-i simti clocotiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetelor asa va laudati?
mie Maria nu mi-a facut nik dupa vaccinul Ror, bine ea facuse roseola astasau cum s-o numi exact la turta, inainte de vaccin.
SANATATE PENTRU TOATA LUMEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

sanatate multa puiutilor bolnaviori!! vai numai de temp mari am avut de citit

miki, sanatate multa Andrei si lui vlad. Sper sa-si revina puiutii cat mai usor, imi e asa mila de pitica ta iti doresc putere sa ii faci bine si de data asta

la multi ani puiutilor sarbatoriti azi!!!

dya, la multi ani si casa de piatra!!!

Noi Slava Domnului, suntem bine, azi am fost la mama la gratar si saramura de peste Copiii au alergat toata ziua fericiti, s-au tavalit, murdarit si tot tacamul prin curte la mama, au indopat efectiv cainele , le place sa-i dea sa manance din manutele lor. Acum dorm si eu pregatesc bagajul pentru maine...spre pranz cred ca am sa pot intra sa va spun cum a iesit. Am si incredere si frica...

catank, am vazut poze cu Ioana suberba, ca de obicei

si apropos de picasa..cineva a schimbat denumirea din Fluturasi in Bebe Fluturas...eu nu stiu cum sa o fac la loc...

strumph, poate refaci tu denumirea Da, sunt gata cu treaba, sunt buna de o plimbare la Londra, nu?

am fugit in pat ca maine ne trezim devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamne ajuta mada pt maine

viss sanatate multa

mie nu imi mai face febra mare petra dar vad ca inca mai tuseste noaptea
offfffff
are un muc intern care nu vrea sa plece de acolo si pace
offfffffffff

Mergi la inceput