La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
ailed_dota spune:
fetele , va pup ma duc la biserica, ca s-a intors preotul si ma duc sa impartasesc fetele si sa ma spovedesc/impartasesc si eu!
miki1979 spune:
neata pe la pranz
va multumesc mult pt vorbele frumoase, asa bine fac la suflet in anumite momente
lalely, merci pt detaliile cu cistografia, parca mi-a mai revenit inima la loc daca zici ca nu-i asa complicat..se face fara anestezie ? tu unde ai facut-o in pitesti sau bucuresti ? dupa ce scap de criza asta o sa merg la nefrolog cu ea..deja m-am documentat cum pot naturist sa-i mentin urina cat mai sterila, cu plante ma refer, si o sa incerc si pe partea asta..Doamne Ajuta sa nu mai recidiveze inca o data ca mor si nu-ti fa probleme cu mancarea, lasa-l in pace daca nu vrea, da-i laptic ca il si hidrateaza..si ei cand isi revin recupereaza f f repede..a mea n-a baut decat apa 2 zile fara nimic altceva..noroc ca in a doua seara a baut 100 ml de lapte ca altfel mi-o puneau pe perfuzii..
ailed, multam pt pm saritoare ca de obicei
pitica a dormit super la ea in patut, aveam emotii dupa zilele astea cand a dormit numai pe burta mea..a mancat fructe la 10, ma declar f f multumita, nu credeam ca mai deschide in veci gura la lingurita ..
pe vlad l-am trimis cu tacsu la antipa la muzeu..sper sa-i placa..vroia tot la zoo, dar cum inca are putina febra am preferat sa nu mai alerge pe afara tipanad cu toata gura deschisa pe afara..
o sa stau pana miercuri acasa, cat mai merg cu andra la injectii si joi musai trebuie sa ajung la servici..asa ca am 3 zile sa-l pun pe vlad pe picioare, altfel il iau cu mine si-l bag sub birou
va pup si o duminica frumoassa va doresc..
eu am pus painica la crescut si ma apuc de placinta
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaaaa
miki ma bucur ca azi esti mai bineeeeeeee
ahahahah
daca faci placinta esti bine
te imbratisez
sanatate multa andrei
ma voi ruga pt ea
sa fie bine
si mie petra mi-a facut petra putina febra
da nu f mare
acu voi vedea daca mai creste diseara sau nu
lalely sa stii ca antitermicele se dau cel putin 3 zile
si daca s-a oprit febra se mai dau macar 24 de ore
apoi se renunta usor usor la ele
cat sunt bebicii atat de mici
ca altfel devin imune l;a ele
\deci cu grijaa
AlexinaA spune:
Buna ziua
Miki- draga mea ,cand am citi ce ai patit cu Andra,apoi cu Vlad mi s-a facut pielea gaina. Iti doresc multa putere si incredere in DD ca el te va ajuta sa fiti bine.Copii se refac f repede,vorba ta iar Andra e o fetita tare puternica si nu-mi fac griji ca veti fi bine. De ce nu-l schimbi pe Vlad la alta gradinita? parca ziceai ca-l duci la stat unde sunt fff multi copii. nasei mele care are o fetita de 3 ani i s-a recomandat de pediatru sa nu o mai duca cateva luni la gradi pentru ca racea saptamanal nU poti sa-l trimiti pe Vlad la socrela o perioada?...zic si eu
Fetele care m-ati felicitat ptr casa va multumesc
Ailed- da, e asa romantic,dar mai sunt multe detalii de pus la punct sanatate taticului
Strumph- da,candelabrele mai lipsesc si or sa mai lipseasca ceva timp acum ne trebuie mobila de living si masa cu scaune ca acusi vine Pastele si motul balerinei si nu am unde aseza lumea la masa
minunata e piscoata ta..baby scout!!!! mi-ai facut pofta de gradinarit cand am vazut florile
Noi de ieri o tinem numai in gratare...pe la `17 ne vin vecinii care au 2 baieti gemeni de 2 ani. facem pui,mici si peste cu cartofi la cuptor cu usturoi.
Dya- felicitari Doamno! casa de piatra si multa intelegere va doresc si in curand o fetita
irinuka,lalely,cami- sa se faca copilasii bine si pt lalely ca peste cateva zile pleci la servici nu? si eu pe 9
fug sa pregatesc carnea de gratar si sa bag cartofii la cuptor
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
catank spune:
Na ca m am smecherit scriu de pe tel . Pitica inca doarme la aer de la 11.00 miki offff ma rog ptr voi, incercati mai sunteti,dar binecuvintati. Simt asta... Bine ca a fost ailed pe faza si te ai apucat deja de placintuta... Sper sa ti iasa fff buna. Pup mult
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexinaA Buna ziua Miki- draga mea ,cand am citi ce ai patit cu Andra,apoi cu Vlad mi s-a facut pielea gaina. Iti doresc multa putere si incredere in DD ca el te va ajuta sa fiti bine.Copii se refac f repede,vorba ta iar Andra e o fetita tare puternica si nu-mi fac griji ca veti fi bine. De ce nu-l schimbi pe Vlad la alta gradinita? parca ziceai ca-l duci la stat unde sunt fff multi copii. nasei mele care are o fetita de 3 ani i s-a recomandat de pediatru sa nu o mai duca cateva luni la gradi pentru ca racea saptamanal nU poti sa-l trimiti pe Vlad la socrela o perioada?...zic si eu Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
alexina, sa inteleg ca v-ati mutat ? felicitari ai pus poze sau le-am ratat ? tocmai ce am admirat-o pe teea cu floricica..o scumpa
ziceam ca-l mut, insa mai toate gradinitele pe aici sunt cucate o buba fiecare..din auzite asta..una singura am cat de cat incredere si am auzit ca s-a desfiintat..oricum, toata lumea mi-a sarit in cap ca e tot una, sa nu-l mut ca nu rezolv nimic..toti colegii mei pe la servici cu pitici pe la gradinite trec prin aceleasi probleme..poate putin mai grave la noi agravate de polipii astia care ii intretin in permanenta infectia acolo..poate il operam in primavara acum, ma mai gandesc..
la soacra l-as trimite insa ea e cu treaba, l-ar cara la muncile campului cu ea..asta n-ar fi o problema, insa asta al meu nu sta fara mine cu nici un chip..si e la peste 500 km soacra..abia il mai pacalesc cate un weekend la maicamea si si acolo e cu cantec..desi a locuit efectiv un an la ei tot face mutre daca nu sunt si eu..e mamos nevoie mare..acum cat am stat in spital ma suna si la inceput era viteaz ca vine el si ma ia cu masina si mergem pe nu stiu unde si ma plimba , dupa care spre final incepea sa bazaie ca ma vrea langa el, ca sa vin sa-l pup, ca e si el bolnavior, dar sa-l pup acum pe ochisori si asa o tinea pana ii lua cineva telefonul.. si acasa ma pupa si imi cere sa-l pup de o mie de ori pe zi..ne ia mainile si ni le pupa intruna..pe andra o toceste ..e f f afectuos si dependent de noi..nu stiu, probabil ma gresit si noi de este asa..desi ma uit la andra ca la fel am crescut-o si ea isi mai trage capul cand vrei sa o pupi prea mult, o zice mai lasati-ma cu pupaturile voastre
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Na ca m am smecherit scriu de pe tel . Pitica inca doarme la aer de la 11.00 miki offff ma rog ptr voi, incercati mai sunteti,dar binecuvintati. Simt asta... Bine ca a fost ailed pe faza si te ai apucat deja de placintuta... Sper sa ti iasa fff buna. Pup mult Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
pai daca tot ai aparut zi-mi si mie la cantitatea din reteta pe care i-ai dat-o deliei, cata branza si oua sa pun ? adica pt umplutura ? ca eu nu le am cu aproximatul..si n-am inteles daca o mai lasi la crescut inainte de a o pune pe masa, ca acolo inteleg ca sta vreo juma de ora..
lalely07 spune:
Miki,cistografia am facut-o la Grigore Alexandrescu.
De fapt orice investigatie fac acolo..la noi nici nu au sectie de urologie...
S-a procedat asa:m-a chemat cu o zi inainte de cisto si i-a recoltat sange.In ziua cu cisto l-au luat asistentele in camera unde se faceau controalele (pe mine nu m-au lasat sa intru) si acolo i-au bagat sonda si i-au pus pampersul peste.Oricum ustura si copilul va urla..
El urla inauntru,eu plangeam pe hol...
Nu stiu de ce nu mai lasa mamicile,dar poate nu peste tot este la fel...Eu una nu eram in stare sa il tin,caci eram pres..
Dupa ce i-a pus sonda am mers la raze.Acolo ii baga o substanta pe sonda si face poza cd face pipi..Atat!!
Si noua nu ne-a facut anestezie,cred ca nu este cazul.
Ustura sonda aia mai ales la baietei ca tb sa o bage pe putulica...eu am avut sonda la operatie si stiu ca da o stare de disconfort,dar nu este tragic!!!
Hai curaj!!!
Daca mai ai nevoie de orice informatii..sunt aici!!Chiar daca plec la munca poti sa imi dai un PM!!!
Alexina...da incep munca pe 2 aprilie!!
Lunea viitoare!!!
Tu pe 9,a???
Vai de capul nostru!!
Cu cine ramane Teea??
copiloi spune:
Buna tuturor!
Daca voi nu ma mai stiti, eu va stiu!
Am descis dimineata topicul si am citit ce a scris miki si pentru ca am trecut si noi prin asta (pelionefrita), am zis sa scriu.
Fii-mea a avut infectie urinara (pelionefrita) la 6 saptamani.
Acu', din cate stiu eu pelionefrita nu inseamna neaparat ca sunt afectati si rinichii (cum ca ar avea acel reflux urinar). Stiu ca sunt doctori care recomanda imediat cistografie (dupa un diagnostic de pelionefrita), iar altii spun ca daca infectia recidiveaza, atunci sa se faca cistografia.
Noi nu am facut atunci cistografia si nici mai tarziu, pentru ca nu a mai facut infectie urinara.
Saptamanile alea au fost groaznice, dar au trecut. Era si fata ff mica....Au chinuit-o mult cu branula aia, avand venele fff subtiri si trebuind sa ia antibiotic atatea zile, i-au schimbat branula de mai multe ori.
Oricum, cele mai grele zile au fost cele, pana i-au dat diagnostic. Au pus-o direct pe antibiotic si am avut noroc ca-i nimerise si antibioticul care trebuia, pe care l-a continuat si dupa antibiograma, sau cum ii spune...
Eu inclin ca cred ca daca nu a mai facut pana acum infectie urinara, inseamna ca nu are neaparat o predispozitie....Eu de atunci o spal de fiecare data la schimbat pampers (inlcusiv la pipi) si am grija la alimentatie sa nu fie constipata. Cam asta trebuie urmarit dupa o infectie urinara.
Ti-am scris astea ca sa te incurajez. Daca ai incredere in medic, fa-i si cistografie....e neplacut cred, dar trece si vei sta linistita.
In rest, cand o sa am ceva timp (nu stiu cand ) am sa mai scriu si eu despre Dorothea.