Gravidute cu tromobofilie -cap 16-
Raspunsuri - Pagina 16
antoemma spune:
Ce veste buna! Felicitari, Paula!!! E tot fetita... sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de ea!
MeAlex spune:
Paula, ma bucur mult pentru voi! Toate cele bune, te asteptam cu drag sa ne povestesti cum a fost!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
sunshine4ever spune:
FELICITARI Paula!!! Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate, fericire in viata si voi sa va bucurati toata viata de ea !!!
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi
danezza spune:
Valy - ce vesti bune, doamne ajuta in continuare!
Paula - ma bucur din tot sufletul! sa fiti sanatoase si fercite toata viatza!
Looana spune:
Paula felicitari ,refacere rapida dupa nastere,multa sanatate,si benitza sa fie cuminte,sanatoasa si norocoasa in viata.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
raluca.c spune:
Felicitari Valy, mai ai putin si faci morfofetala, dupa care o sa te linistesti.
Felicitari Paula , ingerul tau s-a intors printre noi, ce rapida ai fost!!!, dimineata erai ok si vorbeai cu noi si seara erai alaturi de fetita ta mult asteptata. Cand consideri tu asteptam vesti despre cum a decurs nasterea.
Am sunat aseara pe Viorica Taru la Fundeni si nu mi-a raspuns (poate ca era vineri seara si de aceea), stiti cumva dc saptamana viitoare e Uscatescu la Fundeni, ca n-as vrea sa fac un drum degeaba pana in Bucuresti?
28+ cu fetita
tonirro spune:
Felicitari Paula ! Imi dau lacrimile de emotie.... Multa sanatate tie si piticoatei si sa ajungeti repede acasa sa va bucurati de ea MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
dara76 spune:
Wow, felicitari Paula!
Fetele, imi pare rau ca nu va pot scrie mai mult, stau in pat, azi vreo 3 ore am avut dureri tot la 5 minute. Si in rest de ieri doare cam tot intruna.
Mi-a zis medicul anestezist ca la greutatea mea (aprox 100) 0,6 nu e mult, asa ca are nevoie sa treaca numai 12 ore, deci ziua nu mi-e teama ca nasc.
Daca nu mai apuc sa intru intre timp, marti la ora 13 este programata ceza.
37+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *