Gravidute cu tromobofilie -cap 16-
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Buna fetelor, stie cineva daca maine o gasesc pe dr U la spital?
Am fost foarte ocupata si nu am reusit efectiv sa ma interesez pana acum.
Va miltumesc, felicitari, Paula!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
suzieq spune:
Paula, foarte bune vesti! Sa fiti sanatoase amandoua si fetita sa fie mancacioasa si fara colici.
Dara tinem pumnii pentru marti!
YLARI spune:
Buna dimi fetelor!
Este dr U la spital, in caz ca are cineva nevoie sa stie.
Am o intrebare la voi daca stiti din experienta, am 29 sapt dr U m-a intrebat de tratament, sunt doar pe aspenter 1/zi plus vitaminele femibion, cetebe, magne si acifol, si mi-a zis ca o sa scoatem aspenterul. Va inlocui aspenterul cu altceva? Imi e frica sa nu ma lasa fara nimic. Mai este cineva care a mers cu mutatii ca ale mele doar cu aspenter - urmarita de dr U? Am auzit de fete care au luat aspenter pana mai tarziu de 30 sapt, dr U de ce il scoate dupa aceasta saptamana?
Va multumesc frumos.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
niccostea spune:
Dragelor, din cand in cand mai trag cu ochiul la odiseea unde scrie si Dara si am aflat ca a nascut:
[b]Mesaj de la Dara:
3370 g 50 cm 5:25 ora
Dara:
Ceza la 9 ore de la clexane , frison rebel, rahi la risc, nu si epi ca era prea riscant, sper sa fie bine ca inca nu dezmortit
Felicitari Dara! Bine ai venit Miruna!!!
Refacere rapida si BB sanatos si papacios
(asa niste emotii m-au luat...)
24+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)
valy27 spune:
felicitari paula si dara.refacere rapida si sa va bucurati de minunile voastre.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+20 sapt, doamne ajuta in continuare.
mimi32 spune:
Felicitari Paula! Ti-am urmarit evolutia. Pentru mine esti un exemplu ca se poate ca si eu am aceleasi mutatii. Sa fiti fericiti!
Felicitari Dara! Refacere rapida!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
Musette_1982 spune:
Felicitari Dara! Paula, esti a doua mutanta de-a mea, dupa Suzi care nasti cu bine. Te pup si imi dai aripi.
Sa va traiasca bebelashii!
Vin cu vesti pe scurt de la o ecografie neprogramata. Doza crescuta de capul meu + DEXA l-au ajutat pe bebe sa recupereze in doar o saptamana 8 zile din cele 11 pierdute. Avem 2081g.
Vineri plec la Budapesta pentru ca insist sa am un medic hematolog responsabil si sa nu ma tratez de capul meu pana la sfarsitul sarcinii. Va povestesc dupa cum a fost.
Cred ca va fi timpul sa scoatem Aspenterul.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 31+ cu Marin Constantin
suzieq spune:
Dara, felicitari sa te bucuri de minunea mica!
Musette, parerea mea e ca data trecuta a fost ceva eroare la ecograf, nu aveai cum sa recuperezi atatea zile intr-o saptamana, oricare ar fi el tratamentul, gandeste-te ca asa la fiecare sarcina ce are retard de crestere i-ar baga o doza mai mare si ar rezolva situatia.Mie medicul imi zicea ca in ultimul trimestru (dupa saptamana 36) ecografiile nu mai sunt relevante in privinta masuratorilor, bebelusul fiind deja maricel nu se mai poate masura cu precizie.
Smaddy spune:
Buna fetelor....felicitari Paulici si Dara.....bafta fetelor, copii mari si sanatosi.
Eu aveam programare la cezariana luni pe 26 martie la ora 11, totul ok....anestezia rahie nu a prins la mine si mi s-a facut anestezie generala, oprisem innohep-ul de sambata, operatia a decurs ok, bebe 3270 kg si 50 cm....ne-am externat joi la 11.... Durerile sunt dureri dar speram sa ne revenim repede.
Va pup dulce. Intrebati-ma daca vreti sa stiti ceva anume.
Musette_1982 spune:
Asa o fi suzi. Iti respect opinia . Totusi eu am incredere atat in ecografist cat si in ecograf. Iar dupa fiecare pierdere in greutate, cand am marit doza am recuperat. O fi coincidenta, dar ma simt datoare sa scriu asta pe forum.
La mine, trei parametri nu au fost in regula: antiFXA, IR-uri si varsta. Acum ultimii doi s-au modificat spre bine. Astept si anti FXA-ul saptamana viitoare.
Nu va suparati, dar eu cred cu tarie ca asta a fost solutia si m-am convins ca in Romania din pacate nu exista personal specializat pentru ce avem noi si nici monitorizari profesioniste ale dozajului nu se fac. Toti ajung la un punct in care bajbaie... E o parere doar.
Din pacate nu toate fetele reusesc sa ajunga la capat cu aceeasi doza... si atunci se incurca treaba un pic.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 31+ cu Marin Constantin