Gravidute cu tromobofilie -cap 16-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Paula, tinem de aici de la Galati multi-multi pumnisori stransi pentru tine special...!!!
Asteptam numai vesti dintre cele minunate...!

Smady, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Paula, suntem alaturi de voi! Doamne ajuta si sa avem incredere ca va fi bine!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Musette, n-am disparut, i-am raspuns ieri lui Toni :)

Lorena, mie farmacistele mi-au zis sa nu tin desfacut mai mult de 12 ore Clexane.Iar in prospect scrie sa nu tii deloc desfacut.

Baftuta multa, Paula!

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari Smaddy !!!, recuperare grabnica si bebelina cuminte.

28+ cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Lorena, anticoagulantul desfacut pastreaza-l in camera, intr-un loc uscat si racoros (dulapior ceva, sa nu bata soarele pe el), nu in frigider. Este afectata substanta activa daca il pui in frigider.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 31+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

musette, sigur, am rabdare pana folosesti tu landoul sa imi zici ce si cum. eu deocamdata imi fac doar schite pt ce am nevoie daca sarcina va fi bine pana la capat, ca de cumparat, ne vom apuca dupa 32-33 sapt cred.
da, suntem mai mici cu 10 sapt decat bebele tau .
ce vroiam sa te mai rog: sa ne zici cu cine te decizi sa recoltezi celule stem. eu sunt tare confuza daca sa recoltez sau nu, dar as vrea totusi sa am niste variante ok in cazul in care recoltez.
paula, doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Noi avem landou si il mai folosim inca, dar am prins si vreme rece, noi iesim la plimbare de la 3 saptamani, parerea mea e ca vara nu prea merita, saptamana trecuta cand a fost vremea mai frumoasa abia l-am putut plimba in landou ca ii era foarte cald.
Despre celule stem a fost un reportaj la tv, pentru cine nu l-a vazut:

http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/adevarul-din-spatele-unei-afaceri-profitabile-ce-boli-pot-trata-celulele-stem-recoltate-la-nastere.html

Noi am recoltat, am zis ca mai bine sa le avem si sa nu fie nevoie decat sa avem nevoie si sa nu fie recoltate, mai ales ca e primul copil si am avut posibilitate, poate la al doilea nu mai avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Buna fetelor
Am fost la eco, nu mai pot de emotie
Bebe are 2.47 cm si 175 BPM
Avem azi 8w6d dar bebe este mai mare cu 2 zile, 9w1d

Am fost la Medlife, mi-a dat sa fac si analiza de sange, anume Bitest Kryptor - analize (Papp-A,Free beta HCG). Eu parca am citit ca voi ati facut asta mai tarziu daca nu ma insel. In foaie de la Medlife scria ca se face intre 8w6d - 13w6d (ceva de genul). Rezultatul peste 3 zile lucratoare.

Doamne, de emotie nu am mai stiut ce sa intreb, nimic nimic. M-am pierdut toata, am uitat analizele pe masa, am scapat cheile de la masina pe jos. Zapaceala maxima.

Am vazut inimioara, capusorul si niste mugurei la manute si piciorute. Eu nu am observat sa miste din ele, sau daca misca nu am sesizat eu. Imi da eroare CD cu filmul ca vroiam sa ma uit mai atenta. La voi misca din mugurei la 8-9 sapt?

Urm eco, pe 27 aprilie (vine si taticul cu mine, acum a absentat motivat, este in delegatie in Germania)

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Multumesc dragelor
Madalina felicitari, cred ca in burtica ai o fetita
Este careva care a intrerup Clexanul cu cca 2 saptamani inainte de nastere?
38Saptamani si 5 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Mada81lina felicitari...eu am fost luni la eco..aveam 8 saptamani si 2 zile..arata de 8 si 5 zile..mugurasii nu se miscau in schimb misca foarte tare din cap...
Si noi am iesit coplesiti de emotii..eu merg aproape saptamanal la eco si fiecare saptamana in plus e un succes! Saptamana viitoare nu e doctorita si deja ma gandesc ca-mi va fi greu pana la urmatoarea eco ..oricum in perioada asta am greturi care desi ma chinuie..sunt indicatorul meu ca sarcina evolueaza!
Mie nu mi-a zis inca nimik de dublu test..poate data viitoare...

8+
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament: Clexane 0,2/zi; Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, acid folic, arefam 200 mg-3/ zi, nospa 3/zi

Mergi la inceput