Gravidute cu tromobofilie -cap 16-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Amary, balanta, multumesc frumos pt urari si raspunsuri
Colul devine si pt mine o preocupare, incerc sa reduc la minim efortul, dar nu stau numai în pat, suntem inca mici si sa speram ca pana în sapt 14 nu se scurteaza. Dupa ce pun fundita vad eu cum si cat pot sa ma mai misc, asta in cazul fericit in care nu voi avea restrictie. Orisicum, lasand deoparte disconfortul fizic cred ca trebuiesa ai un psihic f bun ca sa petreci atâtea ore la pat. Multa putere va doresc!
Balanta, am notat tot ce mi-ai scris legat de progrsteron inj, mai trebuie sa fac rostde cateva cutii.
Daca aveti experienta cu siteuri pe care se poate comanda va rog sa imi ziceti si mie. As avea o posibilitate, farmacia clinicii din brno, insa nu stiu daca nu cumva ma redirectioneaza la medicul cu care am facut fiv pt reteta, ca nu vreau sa stresez omul daca pot rezolva altfel.
Balanta, imi pare tare rau ca ai ajuns la antibiotic...apropo de ce spuneai cu candida, voi v-ati mai f#259;cut secretii? Eu aveam dinainte de fiv toate analizele, dr mea pare sa nu vrea sa umble pe acolo.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brigit, eu agolutinul l-am comandat de la pharmawell brno. m-au intrebat daca sunt pacienta reprofit si am zis ca da, desi nu eram . si nu au mai cerut reteta.
de asemenea, prg inj se poate comanda si prin farmaexpress.ro, dar astia cer reteta.
secretiile din col le-am facut o singura data pana acum: inainte de cerclaj.

Mergi la inceput

A, pai e super! La ei ma refeream si eu, si eu am mai luat de la ei medicamente, sunt f parolisti, e minunat ca nu se complica cu retete, eu datile trecute le-am dat fw la mailul doctorului si nu au cerut absolut nimik.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

toni, sa incarci si poze cu bebica cand vrei...
danezza, merci. M-ai linistit.
dara parca era programata pe 3 aprilie. Unde o fi disparut?
brigit, suntem ok, doar ca de dupa dexa asa niste dureri ciudate ca o gheara mi se pun jos, jos... unde cred eu ca e colul. Ieri si azi am stat ca o lepra. Abia ajung sa imi iau de mancare ca... zduf, ma loveste o durere... Nu mai iau progesteron. Poate si de aia.
Am terminat camera lui bebe. Asteptam patutul .
balanta, noi primim caruciorul si e trio (cu landou). Daca nu esti grabita rau, o sa-ti povestesc daca e sau nu util dupa primele saptamani. Tu parca esti cam cu 10 saptamani in urma mea, nu?
amary, . Stem merita daca ai ceva ereditar. Eu am o mostenitre fabuloasa care include printre altele si o bunica cu boala Hodgkins, asa ca noi vom preleva, fiind si primul bebe, fara discutii. Studiez contracte de 2 saptamani si ma tot enervez cu unele clauze. Sincer am decis in functie de cat isi asuma contractual, nu de alte povesti.
bebeta, voi cum sunteti? Va prind din urma, maine implinim si noi 31s.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 30+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Felicitari Smaddy! Multa sanatate si recuperare grabnica!Balanta mai am doi piticoti adoptati acasa . Acum gata, suntem completi .Pe fetita mea cea mica o cheama Ilinca Stefania. Dr. Gussi Ilinca este unul din cele 3 motive pentru care ne bucuram acum de mezina noastra. Al doilea este dl dr. Adrian Toma. Al treilea este chiar piticoata. Nu este zi sa nu le multumesc in gand...Va pup pe toateMTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Nu am citit ce ati scris,
Noi suntem bine, tot 2 in 1, am fost din nou in spital de duminica pana azi, duminica mi-a crescut brusc tensiunea la 165/99 pulsul a scazut brusc la 52 cu toate ca eram sub tratament. Asteptam sa se hotarasca bebe sa vina pe lume. Sambata implinim 39 saptamani, daca ajungem pana acolo. De ieri nu mai iau nici Clexane pentru ca am contractii, dimineata aveam la 4 min, colul lung inchis, azi mi-a facut doppler e bun, recunosc ca putin mi-e frica
O seara placuta
38 saptamani si 4 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui p@ulici

Nu am citit ce ati scris,
Noi suntem bine, tot 2 in 1, am fost din nou in spital de duminica pana azi, duminica mi-a crescut brusc tensiunea la 165/99 pulsul a scazut brusc la 52 cu toate ca eram sub tratament. Asteptam sa se hotarasca bebe sa vina pe lume. Sambata implinim 39 saptamani, daca ajungem pana acolo. De ieri nu mai iau nici Clexane pentru ca am contractii, dimineata aveam la 4 min, colul lung inchis, azi mi-a facut doppler e bun, recunosc ca putin mi-e frica
O seara placuta
38 saptamani si 4 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012

Paula, iti tinem pumnii! sa ai o nastere usoara, fara peripetii si recuperare rapida!

31+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Doamne ajuta, Paula!
Ma alatur si eu fetelor in ganduri bune si rugaciuni!
Te imbratisez si astept vestile bune

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Paulici, o sa fie totul bine, sigur sigur
Toate suntem cu sufletul si gandul alaturi de voi

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

am nevoie urgenta de ajutorul vostru

sunt purtatoarea mutatiei mthfr c667t homozigot

am pierdut doua sarcini acum ceva timp, au incetat in evolutie foarte devreme

trebuie sa fac clexane, o doza mica si am de 0.6
eu merg de obicei la dr uscatescu dar cum nu sunt din bucuresti pana ajung vreau sa le fac pe astea

am nevoie de un sfat...pot face dintr-o doza de doua ori?
s-o pastrez la frigider 24 ore? a mai procedat cineva asa?
e pericol de infectii?

va multumesc mult

Mergi la inceput