Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Multumesc Kmy.

CAMITU 6+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Azi am avut o zi super aglomerata la serviciu, n-am avut timp sa intru pe site si acasa am ajuns abia acum o ora. Acuma am terminat de citit din urma ce ati scris azi. Felicitari pentru inimioara, Cami. Si distractie placuta la Paris. Felicitari si Alinei pentru eco. Abia astept sa vina maine seara sa merg si eu la eco, sa ma linistesc, am fost cam stresata zilele astea. Acuma o sa ma duc si eu la culcare, ca sunt foarte obosita. Noapte buna!

http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Camitu

Multumesc Kmy.

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

ahhh, ce imi place cand am mesaje multe multe de citit si imi vine asa o mancarime pe la degete, ca trebuie sa raspund rapid.Eh, de la trebuie la pot e ceva distanta, -si la propriu si la figurat- ca voi dormiti tun cand eu ma apuc de raspuns pe larg.Azi am verificat de 10 ori (pe putin!) daca ati scris si nu-s ce naiba, dar numai pagina aia ,6 cu raspunsul meu, imi aparea, - imi venea sa imi spun sa plec de acolo, ma saturasem sa ma vad numai pe mine!

Camiiii, felicitari, iubita! ma intreb cum o fi fost momentul cand i-ai auzit inimioara, cate tone de emotii s-au ingramadit peste tine..Tu te topeai acolo, iar noi ne lipisem ochii de calculator, asteptandu-te, ca sa stim ca totul e ok:)
Eu numai la clipa asta visez, la momentul ala minunat, cu tic-tac de bebe, sa stiu ca e acolo, ca vine, ca o sa, ca...of! abia asteeeeeept!

Citind si amuzandu-ma de mesajul lui Popi zapacita, mi-am dat seama ca eu pana acum nu am facut nici un test de sarcina, ca la inceput nu am avut curaj si am scos limba la D-na Curiozitate care ma batea la cap non-stop, fiindca asteptam cuminte si deloc rabdatoare analiza de sange.
So:maine dimineata stiti ce fac, hi hi, macar asa, sa-l pun si eu la colectie, -ca mai inainte, crezand ca e bebe, am tooooot facut.Eh, uite ca acum nu am mai facut nimicutza!

Alma, Laura
, sunteti mortale cu visele voastre! vad ca nu faceti alegeri proaste, deloc- Eu...ce sa zic, inainte visam de zor,de cand cu bebe, in ultima perioada dorm tun, fara vise!- ca lemnul, ma scol ca hipnotizata de 3-4 ori pe noapte sa ajung la baie si apoi, cu ochii inchisi, revin la starea de toropeala adanca si placuta.

Popi -si eu tot de Paste as vrea sa ii spun mamei, dar chiar de Paste, nu mai tarziu-asa,- pe post de iepuras..Daca nu pot sa ii spun asa, fata in fata, macar sa stiu ca de Sarbatori o sa pluteasca...

Hai sa va mai zic ceva:azi, in drum spre casa, nu stiu de ce m-am gandit dintr-o data ca as putea avea gemeni si ca as vreaaaaaa..Wow, mi-ar placea la nebunie, va dati seama?as recupera dintr-un foc toata perioada de "fara bebe"..Sanse,- chiar daca mici-, ar fi-ca doar mi-au pus 2 embrioni..Insa, repet.Desi azi am fost un pic ametita si m-am simtit super obosita dupa cateva scari amarate, ma simt bine.Bine-bine, prea bine ca sa fie doua punctulete.

Eh, sper ca maine sa va fie tuturor mai bine, ca o sa fie un drum super la Paris pentru Cami (sper ca nu ii lasa pe aia sa o treaca prin portile cu radiatii!!), ca starile voastre de rau se mai amelioreaza si ca o sa avem in curand un weekend linistit si insorit.

va puuuuup pe toate si chiar daca acum dormiti, sforaiti, oftati, va mai pup o data si abia astept sa ne reintalnim maine, fiindca imi sunteti tare dragi!

Hai ca si mie mi-de somn, m-ati molipsit
io.

Mergi la inceput

cu-cuuu! tot eu, ca nu pot sa dorm, asa ca m-am gandit:ce daca e seara?-ia sa imi fac eu testul, ca doar e unul adus din Ro, "sure-check"-usor de folosit-, asteapta saracutul de muuuulte luni:)
Tra -la la, imi vine sa il pun in rama,ce frumos e, manca-l-ar mama, zici ca acum am aflat ca sunt insarcinata.E clar, nu sunt sanatoasa la cap! cred ca de la bebei ni se trage, fetelor! ca biata astenie de primavara e mic copil in comparatie cu ce nebune de idei ne obosim noi intelectul!

Hai va pup iarasi, somnoricilor! cand o sa stau eu de povesti cu Mos Ene, voi o sa scrieti de zor!:)

Mergi la inceput

MINUNEEEEE! Tocmai am constatat ca mi se duc mesajele direct, nu ma mai modereaza nimeni, adicatelea pot si eu sa imi vad mesagiutele ca omu'! Iu-huuuuuu! acu' sa vezi vorbaraie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Carmen,Andreea multumescu mult.

Sunt in aeroport si astept imbarcarea.Va aduc si magneti si un pic de aer de Paris.

Carmen esti tare haioasa cu testul.e bine ca l-ai facut pentru amintire.ma intreb cum oi fi rezistat sa nu il faci.eu din ziua in care am vazut ca intarzie am si facut testul.

pupici fetele si ma gandesc la voi.daca gasesc net intru sa va mai citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata la viitoare mamicute
Cami drum bun si sa te intorci cu bine acasa,felicitari pt inimioara.
Bubulina42 bine ai venit ,sarcina usoara la termen....felicitari....e bine ca ai trecut de faza cu moderatul postarilor si esti in pas cu noi Tu ai facut fiv?42 e virsta ta?vad ca stai in Canada.... scuze ca am tabarit cu intrebari asa dintr-o data.
Fetele tineti-mi pumni ca merg la ecografie azi......
salut toate fetele

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor si de la mine!!!
mai poate cineva servi o sau sa va ofer un ceai cu lamaie!!!
o zi buna burtici!!!

gina, nu te vazusi capitolul asta, esti ok?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna dimineata si de la mine!
ofer si eu o cafeluta

Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput