Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Kmy eu nu beau cafea,dar un ceai cu lamaie pt greturi ar fi bun,cel putin mie mama ce omoara arsurile astea i-mi stau in git,voi nunaveti?
Offf si am inima cit un purice,nici cind am avut temin pt BetaHcg nu am fost nici pe sfer cu asa emotii,abia astept sa treaca ecografia....sunt optimista dar emotii sunt mari sincer....off trec si astea.....pe mine ma mai taie prin burta un pic....sper ca totul e ok
Hai ca mai scriu ca ma plictisesc n pat noroc cu Ipad,ce face technologia asta avansata ....of Doame ce departe sa ajuns.
Sunt pe aici,va urmaresc.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Oana, tinem pumnii pt eco.

Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Oana, pe mine doar laptele rece ma ajuta cand aveam arsuri, insa am inteles ca nu e cel mai grozav remediu in sensul in care linisteste pe moment dar totodata stimuleaza producerea ulterioara de acid. Asa a spus medicul,acuma vezi i tu daca te ajuta.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata fetelor. Ce mai faceti? Eu nu mai pot de nerabdare sa treaca si ziua asta, sa vina ora 7 jumate seara sa ma duc si eu la eco. Si eu incerc sa nu mai beau cafea, dar am mai baut asa jumate de ceasca de cateva ori. Noroc ca la serviciu avem si ceai . Ca tot povesteati voi de teste, sa va zic si eu cum am aflat. Va zisesem mai demult ca noi incepusem deja sa facem analize sa vedem de ce nu vine bb, si doctorul la care am fost cu ele a zis ca avem sanse sa se intample natural, dar sunt destul de mici si ca ar trebui sa incepem sa ne gandim si la fiv. Asa ca noi ne-am relaxat complet, am inceput sa ne planuim concediul de la vara in SUA si am plecat la schi in Austria. Eu eram ofticata ca iar tb sa-mi vina ciclul cand suntem la schi si nu o sa fiu in stare sa schiez ca lumea . Dupa vreo 2 zile de intarziere zic ca ma duc la farmacie sa vad de un test, dar era 17 euro unul si am zis ca nu dau ca sa iasa negativ. Am ajuns acasa duminica seara (aveam deja 4 zile de intarziere) si a doua zi dimineata am facut testul pe care il aveam in casa si a iesit pozitiv. Dar testul era expirat de vreo trei ani, asa ca am zis ca n-am incredere in el si mai cumpar unul, asa ca seara cand am venit de la munca am mai facut unul (n-am avut rabdare pana dimineata) si a iesit tot pozitiv. Am fost atat de fericita, nu mai puteam de bucurie. Acuma sper sa fie sanatos, asta e cel mai important. Sanatate va doresc si voua.

http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

pentru greturi puteti incerca sa mancati si grapefruit !!! la mine functioneaza cand ma supera stomacul, la greturi sincer nu stiu cota de reusita , eu nu am avut in sarcina

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata!

Bubule, io ti-am zis ca lesin de placere cand vad doua dungi. E cumva orgasmica toata treaba asta cu susu pe bat . SI nu e nimic in neregula cu noi, da? Atat timp cat reusesti sa nu oracai in gura mare pe strada "sunt bortoaaaaasaaaaa!" si sa mai iei si lumea la pupat, inseamna ca e totul OK.

Looana, sa te puna sfantul sa nu intri imediat dupa eco sa ne spui ce si cum!
Andie, la fel, daca eco e la 19:30, ai ca termen maxim pentru raport ora 21:00

Kmy speciali!

Restul fetelor? Unde sunteti?

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Ioana
fetele cred ca repeta testele de sarcina, sa puna in rama cele II

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Ioana, vin la raport. Va urmaresc din umbra ca m-am apucat de spalat geamurile, perdelele, ca multe mai sunt, si daca nu ma apuc din timp, nu mai gat cu ele. M-au luat insa niste valuri de greata si am facut o pauza sa bag ceva sub nas.
Asteptam vesti de la fetele cu eco!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

uitasi sa-ti dau si eu f speciali de molipsire, pt viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Vai fetelor ce vorbarete sunteti
Eu sunt f bine, azi am implinit 8 sapt. Nu l-am mai vazut pe bebe de 2 sapt si mi-e dor sa-l vad, sper ca este bine.
Merg la eco joia viitoare, pe 29 martie.

In rest ma simt excelent, e normal asa ? Zero greata, Zero sensibilitate la mirosuri, nu am foame exagerata, nu ma doare burta, nu am crampe, doar sanii putin greoi. Aseara am avut putin de tot crampe, putin putin, dar asta dupa ce 2 sapt nu am avut nimic.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

7+

Mergi la inceput