Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
laura1713 spune:
Alma, aseara m-am gandit la tine: la televizor era un film cu Bruce Willis
Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!
Looana spune:
Gavidutelor
Am fost la ecograf ,are 2 mm si vede numai un bb,al doile nu se vede Dr .zice ca si daca e acolo e prea mic. Ramane pe saptamina joi la urmatoare ecografie....sa vedem atunci ,deci embrionul care e vizib se dezvolta normal,inca batile inimi nu sau putut lua ,important e ca el este in evulutie .Aseara am singerat un pic circa sa zic asa o ora dar numai cind am fost la wc. a fost singe tulbure fara cheag si un pic de culoare rosu deschis ...dupa care sa oprit singerarea si durerile de burta la fel....azi nu mai singerez decit ma doare jos partea sub burta.Dr mi-a zis ca e nomal un pic sa singerez si din cauza ca uterul trece prin niste deformari acuma,dar la ecografie arata bine in uter azi adica nu vedea ceva cheaguri sau ceva singe.Mi-a luat singe pt progesteron ....Poate am mai zis la mine e srcina optinuta prin Fiv cu 2 embrioni blasto .
Bubulina,ce faci nu esti apel gavidut-o te asteptam aici sa bem un cei....fetelor mie pofta de pajitura....da cine sa-mi faca ca soacra nu ma suna nici sa ma felicite da sa-mi faca pt mine o prajitura......sa supar cred ca am zis sotu ca de pasti nu vrem msafiri.....sa autoinvitat de 2 saptamini decite ori vb. la tel. cu sotul tot freca cu pastele.....acuma citeva zile a vizitato sotu si a ia zis care ar fi motivul pt care am zis ca anul asta venim noi la ea si nu ei.....dehhh e mai bine sa vie la mine cum a facut de 2 ani incoace,pt pasti ,onomastice,craciun etc si eu faceam km tot dute vino ....na sa stei acasa ca sta bine..... Si dupa cum va zic de 3 zile de cind a aflat nu ma sunat am asteptat sa ma sune sa ma felicite,asa mi se pare normal,sau gresesc eu in fine o dau la spate ca nu are semn sa-mi umplu capu.
Hai fetele gravide ce face-ti ca io ma plictisesc,stau in pat
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Geani80 spune:
salutare!
Bubulina, Almy (si sper ca nu am omis pe nimeni), va multumesc pt raspunsuri! Voi incerca cu o capsula de ghimbir sa vedem daca ajuta. dr mea nu a fost de acord sa iau nimic la prima sarcina, desi eram mai mult lesinata. mi-a spus ca ajungem la perfuzii daca e nevoie...
De trei zile ma trezesc fix la ora 5 din cauza gretii, stau asa vreo 2 ore si cand atipesc la loc, suna alarma de trezire... diminetile sunt crancene... inca nu am vomitat, dar la cum evoluez, mi-e din ce in ce mai rau si sigur ajung si acolo...
de cateva zile mananc numai sticksuri, covrigei si cate un mar. la prima sarcina am slabit vreo 3 kg in primul trimestru si cam asa va si acum. e drept ca la finalul celor 9 luni de chin imi voi tinea minunea in brate, dar credeti-ma ca nici macar gandul asta nu ma ajuta acum...
Camitu, numele meu este Geanina, fetita mea se numeste Natalie-Maria iar UM este 7 Feb 2012.
laura1713 spune:
Oana, lasa soacra in pace, ca nu traiesti cu ea. Mai bine sa taca decat sa spuna cine stie ce prostii!
Geanina, daca te consoleaza cu ceva, si mie mi-e rau, ma abtin cu greu sa nu dau afara. Incerc sa fac tot timpul cate ceva treaba in casa ca sa nu ma gandesc cat mi-e de rau. Si cateodata functioneaza . Am convingerea ca daca dau odata afara, tot asa o sa o tin.
Doamne ajuta!
laura1713 spune:
Oana, scuze, felicitari ca ai vazut bebelasul!
Doamne ajuta!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada81lina Vai fetelor ce vorbarete sunteti Eu sunt f bine, azi am implinit 8 sapt. Nu l-am mai vazut pe bebe de 2 sapt si mi-e dor sa-l vad, sper ca este bine. Merg la eco joia viitoare, pe 29 martie. In rest ma simt excelent, e normal asa ? Zero greata, Zero sensibilitate la mirosuri, nu am foame exagerata, nu ma doare burta, nu am crampe, doar sanii putin greoi. Aseara am avut putin de tot crampe, putin putin, dar asta dupa ce 2 sapt nu am avut nimic. Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg 7+ |
se poate si asha!! nici eu nu am avut greturi , stari de voma, pofet sau altele asemenea!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Geani80 spune:
citat din mesajul lui laura1713 Oana, lasa soacra in pace, ca nu traiesti cu ea. Mai bine sa taca decat sa spuna cine stie ce prostii! Geanina, daca te consoleaza cu ceva, si mie mi-e rau, ma abtin cu greu sa nu dau afara. Incerc sa fac tot timpul cate ceva treaba in casa ca sa nu ma gandesc cat mi-e de rau. Si cateodata functioneaza . Am convingerea ca daca dau odata afara, tot asa o sa o tin. Laura mami de Rares, Tudor si 6+ Doamne ajuta! |
asa si este, Laura. odata ce incepi sa vomiti, tot asa o tii.
la mine nu functioneaza cu treaba prin casa... nu stiu ce ma fac cu Natalie, pt ca nu mai pot sa gatesc. mi-e rau de la mirosuri.
laura1713 spune:
Geani, asa am patit cu al doilea copil: vomitam intr-una, erau si cate trei zile la rand ca nu tineam nici un pic de mancare in mine. La primul nu am avut absolut nimic. Insa si copiii sunt foarte diferiti unul de celalalt.
Cu facutul de mancare nu stiu ce sa zic, nu poate nimeni sa te ajute? Nasha mea zicea ca intra in bucatarie tinandu-se de nas. Eu deocamdata pot gati. Si la curatenie folosesc chestii naturale gen otet, bicarbonat, deci inca nu am treaba nici la asta.
Doamne ajuta!
Geani80 spune:
citat din mesajul lui laura1713 Geani, asa am patit cu al doilea copil: vomitam intr-una, erau si cate trei zile la rand ca nu tineam nici un pic de mancare in mine. La primul nu am avut absolut nimic. Insa si copiii sunt foarte diferiti unul de celalalt. Cu facutul de mancare nu stiu ce sa zic, nu poate nimeni sa te ajute? Nasha mea zicea ca intra in bucatarie tinandu-se de nas. Eu deocamdata pot gati. Si la curatenie folosesc chestii naturale gen otet, bicarbonat, deci inca nu am treaba nici la asta. Laura mami de Rares, Tudor si 6+ Doamne ajuta! |
Pai la mine senzatiile sunt identice cu prima sarcina. Chiar sunt tare curioasa ce-o fi, fetita sau baiat. Din auzite, mai rau iti este cand ai fata, asa ca s-ar putea sa fac iar o fetita. Nu ma supar :)
Din pacate, nu am pe nimeni sa ma ajute. Noi stam in Bucuresti, insa familiile noastre sunt in provincie. Ma gandeam sa o duc pe Nati la una din bunici, desi nu imi place deloc sa stau departe de ea.