Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Bubulina42 spune:
Almy, zapacito, am murit de ras cand am citit de aventura ta cu Bruce Willis! pai la vise de astea va bagati acum, care va sa zica? vedeti ca acum aveti si paznic in burtica, nu mai merge sa va faceti de cap, hi hi
Eu sunt in Montréal, insa nasii nostri sunt in Toronto (stau pe Cassandra Blv, stii unde e?) si avem si ceva rude pe acolo, asa ca exista asaaaaa, chiar daca in procent mic, sanse sa ne intalnim candva, burticoase
Mai, dar voi chiar ma omorati cu raul asta, eu de ce nu am nimicutza? Obosesc ca alta aratare la doi pasi si ma studiez toata ziua sa vad ce a mai aparut:) In afara de 1 kg in minus,cateva bubite pe spate/piept si ca stiu ca sunt insarcinata, -faptul ca personjaul principal din viata mea e asa cuminte ma face sa vreau sa ajung cat mai repede la prima eco si dupa aia ma linistesc complet si devin super cuminte! Am sansa sa fac eco pe 29, iar pana atunci nu mai e decat o saptamana, uraaaa!
GHmmmm...cat despre pastile, mai bine nu le luati daca nu au efect sau daca au efecte de lunga durata.Eu nu as lua nici sa ma pici cu ceara! in afara de acid folic, progesteronul de pana la 3 luni si o bulina in miniatura pentru tiroida,- ca astea trebuie- nu as baga altceva decat daca mi se explica clarissimo toate efectele secundare ce le pot avea..de B-urile am citit ca sunt bune, intr-adevar...
Ghimbirul-ei spun ca e bun:
Ghimbirul este folosit datorita actiunilor sale stimulente, tonice si energizante. Este util persoanelor cu circulatie periferica deficitara. Prin stimularea metabolismului, aceasta planta ajuta la eliminarea toxinelor, precum si la intensificarea arderii grasimilor. Ghimbirul este util persoanelor deprimate, fara pofta de viata, lente, letargice, aducand tonus, energie si optimism.
Sunt studii care atesata ca ceaiul de ghimbir e cel mai bun remediu natural pt. greata atunci cand esti insarcinata.
si da, ceaiul de ghimbir este bun si pt. arderea grasimilor inestetice, asa ca il poti consuma cu incredere.
Dar! eu nu ma impac cu "energizant si capacitati stimulente"... parca nu suna cum trebuie pentru o sarcina...
Unde e Cami? asteptam cu sufletul la gura vestile de la ea! Camiiiiii, hai cu vesti!
hai va pup pe toate si revin!
IPopica spune:
Bubulina, esti o comoara la casa omului! O sa verific maine la plafarul de langa job daca au ingredientele respective sa-ncerc si hreanul. Cu dentistul sunt extrem de la zi. Cand se uita la claviatura mea, toti exclama "oau, ce de dinti ai! deci, de ce ai venit?". Sper sa-mi ramana la fel si dupa chestiuta asta mica (maica-mea a ramas fara dinti dupa ce m-a avut pe mine; i-am papat tot calciul ).
In seara asta suntem singurei, jumatatoiul e in delegatiuni, asa ca am avut o discutie serioasa cu tema "tac'tu o sa lesine de fericire cand o sa te vada, si o sa-ti sufle si-n popou, da' tu sa nu ti-o iei in cap, ca tot pe mana mea ramai; asa ca invata-te sa fi cumintel de pe-acum, sa cresti mare, frumusel si sanatos si s-o asculti pe ma-ta, ca are nervii sensibilosi si daca se supara plange de-i sare camesa de pe ea"
Almy, aia nu e ciudatenie, da? Decat daca era Bruce la batranete si in mizerie rau. Ca pe vremea cand putea .... he he
Am avut saptamana trecuta o suita de "cosmaruri" cu fostii mei iubiti, incepand cu aia de la gradinita - nu le-as categorisi ciudatenii ci revenirea memoriei
Si da, vorba Bubulinei, noua de ce nu ne e rau? Si mie de ce nu mi se umfla tzitzi? Ok, hai cu raul, treaca mearga, da' nici macar tzitzi?!?!?! Azi am mai bagat un test de sarcina, ca lesin de placere sa vad cum se coloreaza mai intai linia de test si abia apoi aia de control. Razbun tremuratul de la primele teste, cand aia de bortosica aparea anemic asa
Cami? Ce faci, mama, ne bagi emotii in vene? Hai vino si zi-ne ce si cum
PS: alaltaieri seara la ora 22 muream dupa o felie de parizer taranesc; n-ar fi avut oricum de unde sa-mi ia la ora aia parizer D-ALA, si stiam si eu asta, dar am bocit ma nene ..... o dadusem deja in ras la un moment dat, dar lacrimile tot curgeau
Si de fiecare data cand vorbesc cu maica-mea la telefon, si ma intreaba ce fac imi vine sa-i raspund "uite bine, vorbesc cu nepota-tu". Dar ma straduiesc sa-mi tin gura pana la Paste. Voiam sa-i spun pe 30, e ziua ei si-o s-o vizitez in week-end-ul ala, dar n-am ce eco sa-i arat inca. Doar o pata mica neagra ... uof, si tata imi tot zice ca el s-a nascut sa fie bunic (eram clasa a 5-a cand a inceput sa-mi tina prelegerile despre scopul oamenilor pe Pamant). Ah, si-acu' iar ma-ntristez si parca vad ca ma ia bocitu'
gogoasa hormonizata
laura1713 spune:
Fetele, sunteti mortale!
Si eu prezint o stare generalizata "gretoasa" desi speram sa scap de data asta.
Si, by the way, Alma, nu esti singura, insa doar cind am citit ce ai scris mi-am amintit: eu m-am visat cu Will Smith in propria curte, deci treaba serioasa nu gluma.
Laura mami de Rares, Tudor si 5+
Doamne ajuta!
laura1713 spune:
Popica, mama, m-am imprastiat de ras cand am citit ce ai scris cu testul de sarcina. La primul bebe am facut si eu trei teste, insa doar pentru ca nu imi venea sa cred.
Laura mami de Rares, Tudor si 5+
Doamne ajuta!
IPopica spune:
Lasa, ma, ca nu-i bai. Cand face 16 ani ii dau dispensa sa se angajeze si-n doua luni recuperez banii cheltuiti pe teste. Inclusiv aia dati pe testele de ovulatie pe care nu am mai apucat sa le folosesc, ca eram deja insamantata cand au ajuns - chiar asa putea sa fac si din alea - nu de alta da-s vreo 50
gogoasa hormonizata
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica .... Si de fiecare data cand vorbesc cu maica-mea la telefon, si ma intreaba ce fac imi vine sa-i raspund "uite bine, vorbesc cu nepota-tu". Dar ma straduiesc sa-mi tin gura pana la Paste. Voiam sa-i spun pe 30, e ziua ei si-o s-o vizitez in week-end-ul ala, dar n-am ce eco sa-i arat inca. Doar o pata mica neagra ... uof, si tata imi tot zice ca el s-a nascut sa fie bunic (eram clasa a 5-a cand a inceput sa-mi tina prelegerile despre scopul oamenilor pe Pamant). Ah, si-acu' iar ma-ntristez si parca vad ca ma ia bocitu' |
Facem pariu pe ce vrei tu ca nici macar n-apuci sa deschizi gura si te dai de gol?!! O sa faci ca toate visele daca incerci sa tii secretul, mi-e sa nu-ti pocneasca vreo vena. Mai bine fa-ti un plan de cum sa le spui imediat ce-i vezi, frumos, cu cuvinte, nu cu balmajeli emotionate. Da-o-n pisici de poza, o sa le umpli peretii cu tablouri cu fii-tu, acuma da-le vestea !!! Tu ai vrea sa te amane fii-tu in 25-30 ani cand i-o veni randul sa te faca bunica?
Do it ! Do it ! Do it ! Do it ! Do it ! Do it ! Do it ! Do it ! Do it ! Do it !
Bebe dragonel la bord !
almy spune:
IPOPICA, nu era la batranete, era tanar si fromosel mamica, iar eu eram lulita dupa el in visul meu.
Laura, nici cu Will Smith nu mi-e rusine. Si ma bucur ca nu-s singura care a inceput cu visele.
Ce-o fi in subconstientul nostru? Al meu cred ca s-a saturat de atata rau si rau si vrea sa ma mai faca sa si rad :-))
Eu sunt mai cu visele asa, iar la prima sarcina am visat odata ca avea copilul meu un semn pe fatza. Si fata s-a nascut cu un semn din nastere intr-un colt al fruntii, mititel, nu cine stie ce. Dar cum l-am vazut, mi-am amintit.
Va rog, nu va doriti greturi, ca daca vi se-ndeplineste dorinta? Nu e o placere, pe bune, e chiar super enervant. Da' nu trec ele? Dau iama la frigider de nu se vede, ca am impresia ca am slabit, blugii mi-s largi.
Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)