Pasta de dinti cu aroma de fructe

Pasta de dinti cu aroma de fructe | Autor: Sara_Maria

Link direct la acest mesaj

Fetita mea prefera pasta de dinti Colgate, care din pacate, este cu menta. Nu stiu daca pentru un copil de 2 ani este tocmai ok, mai ales ca nu am gasit pe ea informatii referitoare la SLS sau SDS, care am inteles ca sunt niste substante destul de periculoase. Pe de alta parte nu imi place ideea de menta, pentru ca ea inghite mult din pasta cu care o spal si mi-e teama sa nu o doara burtica.

As vrea o recomandare de pasta de dinti cu fructe si sanatoasa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

fetita mea foloseste pasta de dinti pt. copii cu aroma de capsuni:
http://www.vivanatura.ro/bio/paste-dinti
A folosit-o si pe cea homeopata chiar daca nu e rec. in special pt. copii dar se poate folosi.

Mergi la inceput

uitasem: pasta contine propolis. Nu stiu daca ati folosit sau daca are voie(este alergica).
Fetita mea are voie, cantitatea este infima si nu influenteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

noi tot de la vivanatura avem
se numeste gennadent junior, cu aroma de capsune, 98% naturala pe paza de argila si plante, asta nu contine propolis si nici flour, parabeni, spumanti..eu il spal pe baieteleul meu de la 6 luni cu ea si nu am avut niciodata probleme. dar banuiesc ca deja ai citit informatiile trimise de darria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

o pasta de dinti foarte buna este de la welleda. mai exista nenedent si elmex. boiron face pasta de dinti pentru copii peste 2 ani.

si tu crezi ca daca inghite pasta de dinti cu aroma de fructe este mai ok decat cea de menta?

Finn Constantine 15.10.2009 si 34+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Vademecum cu capsuni sau mere. tuburile mai mici cu un crocodil pe ele, se gasesc in orice supermarket.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Fetelor, multumesc mult! Dupa ce voi testa din ele va voi relata in experientele noastre :-).

Mergi la inceput

Unde pot gasi pastele de la Vivanatura?

Mergi la inceput

la orice plafar sau mag. naturist.

Mergi la inceput

Multumesc mult!

Mergi la inceput