Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Dap Anitoo alea :).Si i-am zis dr ca orice poate sa imi interzica numai carnea nu:))))).Cu toate ca eu nu ma simt rau dar na..asta e situatiunea!!Adevarul ca am exagerat recunosc ,au fost vreo 2 sapt in care mancam smantana pe paine si un pachet de unt la 2 zile si apoi m-am dus sa imi fac analizele:))))) era oarecum de asteptat.Oricum nu ma plang.Mi-am luat azi niste ridichi si au gust au apa:))).Al meu sot a zis ca sa mai asteptam sa se faca mai bune ,dar pana atunci nasc si s-au dus naibii rasfaturile culinare:)))

Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Eu tot pt un an optez, nu ne permitem sa stau mai mult acasa. Oricum vb Ioanei, 3400 e destul de decent insa era mult mult mai bine cu 4000. Eh ce sa i faci, o sa ne descurcam noi. Facemeconomii acum cand castig mai mult ca sunt in prental decat cand eram la serv si asa compesam o parte din bani.

Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Diana, si Cristian e mai mare cu 2 saptam. Dupa ultima menstra ar avea acum 31-32 sapt insa ecografic are 33-34 sapt. Dr si toti ecografisti la cere am fost mi au spus ca ne luam acum pe final dupa deszvoltarea ecografica mai ales ca a fost constanta. Deci cred ca e la fel si la tine, printul are 36 sapt asa ca draga nostra te asteptam.

spre exemplu noua ne au spus ca dupa 10-12 aprilie cand implinim ecografic 37 saptamani sa ne asteptam anytime . Uffff de abia astept. Chiar ma gandeam intr o zi ca pe 26 aprilie parintii mei implinesc 28 de casnicie. Poate le facem un cadou de neuitat

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

JOANA 10-12 aprilie zici?Mai e foarteeeeeeeeeeee putin
La ultimul control i-am cerut si eu doctorul sa imi dea sa fac analiza ptr.streptococ daca tot ma inebuneste cu nasterea prematura
Si el imi spune ca trebuie sa o fac la inceputul lui mai pai eu atunci as vrea sa nasc
Deci nu mai inteleg nimic,oricum bebe trebuie sa stea in burtica pana pe 1 mai cand fac 37 saptamani

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Dragi bucurestence,

M-am uitat in documentul de pe facebook si am observat ca suntem trecute si pentru joi si pentru vineri aceleasi fete.
1. V-ar fi mai usor vineri?
2. Sau ramane pe joi?
3. Unde ne intalnim mai exact?
4. Ora ramane stabilita 11:00?

Deea 28+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput

Eu zic joi la 11.00 in fata la polivalenta. Care cum ajunge poate da sms catre restul sa spuna unde este si incercam sa ne adunam toate acolo.

Cine vine direct la terasa, eu zic la fel care ajunge sa dea sms sa zica ca e la terasa in jur de 1. Eu stiu ca sunt mai multe terase acolo, insa principala e Diamond parca nu?

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Daca va spun ca mi-a luat 2 ore sa citesc 4 pagini de forum ma credeti? Bine, recunosc ca intre timp am si vorbit cu unele dintre burtici pe forum, dar chiar si asa...Sunt rupta de oboseala, cred ca m-a zapacit si caldura de afara. Eu nu consider ca am fost gros imbracata, cel putin nu pentru perioada asta calendaristica, insa afara clar e foarte cald si simteam ca ma topesc de cald. N-ar fi fost probleme daca nu ma apuca pe mine dorul de plimbat. Altfel acasa la mine e super racoare, la servici la fel.

Andreea, 27+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Ella, eu sincer de abia il astept, sa l iau in brate sa l pup, sa l alint. Ufff parca nu mai trec saptamanaile astea. Eu sper sa vina cat mai aproape de termen (in prima saptam din mai) oricum si asa mia sunt 6 saptam:D

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Eu zic joi la 11.00 in fata la polivalenta. Care cum ajunge poate da sms catre restul sa spuna unde este si incercam sa ne adunam toate acolo.

Cine vine direct la terasa, eu zic la fel care ajunge sa dea sms sa zica ca e la terasa in jur de 1. Eu stiu ca sunt mai multe terase acolo, insa principala e Diamond parca nu?

AMR +6 Saptamani

Bun, asa ziceam si eu, in fata la Polivalenta, tot asa sms sau telefon daca nu ne gasim. Da, din cate zicea Anxy intalnirea de la terasa era la Diamond. Deci ramane pe maine. Abia astept! Cu ce ma imbrac?

Andreea, 27+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Am incercat sa pun pozele pe Picasa, dar imi da eroare ...Le-am pus pe FB doar...

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (28+) :)

Mergi la inceput