Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, morfologia de trimestru 3 se face in jur de 32 de saptamani. Nu lua fier fara recomandare. Si-asa faci analizele, daca iese hemoglobina aiurea, o sa-ti recomande medicul o formula de fier. Eu am tot 28 de saptamani, voi intra in prenatal pe 2 aprilie.
Titi, spor la treaba!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Mai fete, mai..am reusit sa intru si eu in sfarsit pe Picasa si ce-mi vad ochii??? CARE MI-ATI FURAT IDEEA CU OJA PT BEBE DANSATOR? Mi se pare ca Onutza...hm, ia trimite tu incoace o prajitura de aia buna, cu multa multa frisca naturala 9de aia din smantana), ca altfel ne certam! super dulce bebele, sa-ti traiasca!
Pun si eu ceva poze putin mai tarziu, proaspete, de azi!
Alma, cu optimism inainte!

Aever, da' stiu ca stai si tu pe baricade inca ceva vreme..si tu Alina la fel...ma simt mai bine acum, ca stiu ca nu sunt singura (asta e o varianta mai fina a chestiei cu ''sa moara si capra vecinului!'')

Eu n-am treaba- sunt plinaaaaaaaa de energie, ma simt super super, ma mir ca nu ma dor coastele - in prima sarcina asta a fost singura mea suferinta( de la statul pe scaun 8 ore!), sper s-o tinem tot asa!

Felicitari tuturor pentru bebelusii grasani, eu n-am mai fost la eco din 6 februarie si nici nu mai am vreuna programata, analize - doar pt streptococ si cam atat pana vine bebelina...bine, in afara de urina pe care tre' s-o duc tot la 2 sapt la dr...

In ceea ce priveste hainutele, eu le-am spalat cu Ivory lichid, e special pt bebei..asta pana la 1 an. Dupa 1 an cu Tide normal.

Pupicei, fug la datorie!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (28+) :)

Mergi la inceput

Cuchilici, felicitari pentru apartament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mamitto la mine nu a avut efectul ojei la fel ca la tine:)) mai bine puneam o oala:))))
Si imi saliveaza gura dupa o prajitura de aia dar am interzis la smantana si unt ca am cam exagerat si mi-a iesit o analiza aiurea la ficat din cauza bilei lenese care se face si mai lenesa in sarcina...de aici si lenea mea zilnica:))))
Felicitari ptr eco bune care le aveti.tineti-o tot asa.Deea daca nu ti-a recomandat dr vitamine nu lua.
Anitto da parca ieseai pe 1 aprilie la pensie :D. Da-mi si mie un pic din energia ta.Eu inca nu m-am apucat de spalat nimik astept comoda comandata ,dar ieri i-am cusut scutecele din finet bebeloiului si i-am facut si din alea cu colt ,de bagat capul,vreo 2.
Mai astept cu spalatul.Si eu tot persil lichid am sa iau.sper sa fie ok.
Virgi pupam uriasul din burtik
Diana..ce sa mai inimosul ne-a dat ceata:)) ne-a lasat cu gura cascata pe toti.Bv luiiiii si mamei lui bineinteles.
Noi ne ducem sambata la spital ptr o internare de o zi ca madam dr e de garda sa ne faca niste analize si sa recolteze de streptococ si un eco sa ne faca sa mai vedem ce mai face bebeloiu.De azi dimineata da intr-una.Mai are de dat?somn nu are oare??
Va pup!!

Oana cu Bebe Tudor 32 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Onutzule, pe 1 aprilie e inchis la casa de pensii, ca-i duminica Tranzaminazele au iesit aiurea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Alma ma bucur ca fetele sunt bine, sunt niste luptatoare si o sa vina pe lume sanatoase si frumoase, ia sa vezi

Alina tare rau imi pare de rezultatul analizei, desi nu crezi ca poate fi o greseala , repeta analiza la Cantacuzino sau Bals cum deja ai facut. E bine sa fi totui sigura. Oricum important este ca bebe sa nu ia si desi poate nu o sa alaptezi nu ti face griji, sunt extrem de multi copii hraniti cu formula si sunt foarte sanatosi si se dezvolta foarte bine.

Diana, grasun grasun Mierciulica, bv ma bucur asa mult ca a rasarit un soare mare si calduros pe strada voastra

Dragelor eu am cumparat Persil Sensitive, nu am spalat inca cu el, vreau inante sa dau un program de fiert la masina si apoi. Poate saptamana viitoare cand o sa imi fac si bagajul meu de spital.

Inca un pic, inca un pic :)

Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, va luati un an sau doi de stat acasa? Eu inclin spre doi si mai vedem....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Eu din pacate trebuie sa stau 1 an, nu ne permitem ca eu sa am doar 1200 lei... Ratele si restul nu ne asteapta asa cu 3400 e inca putin fata de 4000 cat era in trecut, dar macar e mai decent.

Ioana 32+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Alma, nici nu stiu ce sa-ti spun. Sunteti, cum zicea si Anitta, ZEN si asta e perfect. Sincer eu cred ca totul o sa fie bine, o sa ai niste minuni sanatoase, dar stiu ca e tare neplacuta sezatia de nesiguranta si de sabie mereu deasupra capului. Mai mult decat ce faceti acum, nu cred ca puteti face. Asa ca... rabdare si incredere. Si nu renuntati la bucuriile pregatitoare, sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma.

Anitta, eu nu pot sa te inteleg cu pasiunea asta nebuna legata de curatenie . Eu URASC sa ma apuc de cotrobait prin cutii, sertare care-s de obicei cele in care indes tot ce nu-mi trebuie acum dar poate mi-a trebui. Azi insa m-am apucat de dimineata devreme si am terminat cam in proportie de 70%. Am aruncat o multime de prostii, mai am un pic si-s gata. Si maine mergem la sopinguit, ca eu sincer nu am mare lucru pentru pitic. Incap toate intr-o punga de-un leu. Una mica . In plus, si ce am cumparat cred ca-i vor fi mici din prima , ca le-am luat pentru 0-1 luni in ideea ca va fi prematur si micut - insa se pare ca nu mai e o problema. De maine ne punem serios pe achizitii. Si...cred ca ar trebui sa incep sa imi fac si bagajul de spital.

Apropo... acum ca vad ca voi sunteti toate perfect in grafic, incep sa-mi fac oarecum griji ca el e cu vreo 2-3 saptamani mai mare. E drept ca bagajul genetic il ajuta , dar... totusi. Si, tinand cont ca ecografic sunt in 36 de saptamani, ar trebui sa ma astept sa nasc in 4, si nu in 6?? Adica, any time now...?!

Anitta, eu nu am probleme cu tusea - ma mai sufoc uneori ori respir greu dar cred ca e din cauza pozitiei si a burtoiului imens.

O sa incerc sa am mai multa rabdare cand merg la medic, insa ma enerveaza de mor ca programeaza 15 de gravide la ora 10 si inca 15 la ora 12. Cat de greu e sa ne programeze daca nu tot la 5-10 minute, macar la jumate de ora dinstanta? Dar am observat ca daca-s programate 15 de la o anumita ora, regula e "primul venit primul servit" - asa incat data viitoare am sa ajung cu 15 minute inainte si am sa fiu sigur prima. Portughezii sunt extrem extrem de lalaiti si intarziati. Carte am avut cu mine, insa de nervi citeam si eram cu gandul altundeva dupa o vreme.

Diana 33+ cu Mirciulica

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Eu o sa stau acasa 2 ani clar. O sa fie greu dpdv financiar, dar asta e. Desi nu imi sta in fire, o sa incerc sa ma limitez la posibilitati si o sa ma dedic bebitei mele pe care de-abia o sstept.
In decizia asta conteaza si sal pe care il avem acum. Eu nu as fi ajuns la 3400 daca alegeam 1 an.

Alina cu bebelusa 31+

Mergi la inceput