Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Mmamita spune:
Fetelor, daca si Zenita noastra (Onutza) se plange, apoi ne-am dus pe apa sambetei ...
Va dau eu ZEEEEEEEEEEEEEN cat cuprinde, poate reusim sa compensam un pic..eu fug si fac tumbe prin birou de-si fac cruce colegii ( adica si-ar face daca n-ar fi musulmani), is plina de enrgie si voie buna - haideti mai fetelor ca e vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri = a mai trecut o saptamana si ne apropiem de marea intalnire cu bebelusii nostri murdarei si zbarciti, cu nasucuri strambe si urechi pliate, dar CEI MAI FRUMOSI DE PE PLANETA!
aaa...si am reusit sa-mi pun burtica si pe Picasa :)
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... in luna a 7a (28+) :)
elena_gd spune:
Buna burticilor!
Mirina felicitari...esti soferita!
Virgi daca ai schimba medicamentele nu ti-ar fi mai bine?
Elly te asteptam cu vestile bune!
Diana&Mirciulica ce mai faceti?
Onutzza ce faci? Acum pe ultima suta de metri pierzi ZENul?
Mammita si eu sunt optimista si plina de energie, ma mai doare si pe mine soldul stang noaptea, mai iese glicemia usor peste limita cand imi fac de cap cu dulciurile, mai o contractie, imi curge nasul in continuare si stranut, dar nu ma las...umblu creanga pe afara cu orele si vad ca lui bebe ii prieste pentru ca este si el mai vioi decat cand stateam in casa ...lenesa pe canapea.
Astept cu nerabdare urmatorul control de pe 2 sa-l vedem iar pe bebe.
Si eu am pus poza cu burtica pe picasa...aaa am si masurat-o la 28s3z avea 93 cm...mica mica.
toate burticile si bebeii din ele!
Elena 28+ cu Bebster
onutza83 spune:
S-a dus naibii Zenaida voastra:))))))))
Bre virgi da si tu brutus?eu ca eu ca is mai mica si mai proasta dar tu??? cum sa visezi cezariene?bine ca nu le mananci pe paine:))) ca te intrebam de gust.
toate ca toate da imi e pofta de o finlandia de mor:)))))moldovencele astea cam trag la masea a?:))))))
Toate ca toate ma dor toate cele fara gluma.Dar stiti ca e normal da? deci nu intram in panica:)) nu ne stresam..le trecem pe toate cu ZENNNNNNNNNNN
Va pup
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC
mirela77a spune:
felicitari mirina si bun venit in clubul soferitelor!
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
onutza83 spune:
Am uitatttttttttttt
Felicitari Mirinaaaa:) o sa i o fetitza soferita:)
Mi-a venit o idee:)) Hai sa facem pariuri ce are Mirina fata sau baiat:)
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC
elena_gd spune:
Onutzzaa am facut deja presupuneri pe fb...majoritatea sustinem ca o sa aiba o fetita!!!
Elena 28+ cu Bebster
ella81it spune:
Buna seara si de la noi!
ELLY ai sosit ?Ce face bebe?
MIRINA felicitari!
ONUTZA imi pare rau ca te simti rausi pe mine ma doare osul pubian de ceva vreme Dar ma doare doar daca stau prea mult in pat sau pe canapeasi cum asa imi petrec majoritatea timpului
CORI si eu asa o energie si un chef de facut ordine prin casa,prin dulapuri ,sifoniere dar din pacate nu pot incaDar nu mai e mult si vine bebe si apoi rastorn casaPoate asa scap si de kg in plus.
Va doresc o seara linistita si fara prea multe dureri!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Ellyshor spune:
Hey!
Ok, noi ne prezentam in felul urmator:
- col imuiat de apx 1 cm
- bb in grafic cu greutate de 2150g
- o usoara circulara de cordon (cumva pe umar a zis dr, nu prea am inteles, dar ea a zis ca e ok, nu e grav)
- sangerez dupa tuseul vaginal, iar dr a zis ca e de la col
- am facut o fiola de dexametazona 2ml, si mi-a zis sa mai fac peste 7 zile alta(dc m-ai apuc )
Concluzia: oricand mi se pot rupe membranele din cauza tonusului uterin ff crescut si a colului, iar dr zice ca mai prind maxim 2 saptamani.
A zis ca pot sa nasc natural, dar totul depinde de cum se dilata colul meu, pt ca a avut cazuri cand, desi uterul era contractil, nu era favorabil dilatarii si atunci s-a trecut la cezariana.
Sunt un pic crizata pt ca nu am nimic pregatit: nici bagaj, nici pt bb, nici camera lui....in fine, o sa incerc sa vad cum ma mobilizez sa le aranjez pe toate in timp util.
Cam asta este. Imi pare rau, nu am putut sa citesc din urma...am o stare agitata asa si nu mai contenesc cu planurile.
Va pupam si va tin la curent cu ce se mai intampla.
Elly 33+ cu Babyboom
AMR 6+ saptamani!
2liniute spune:
elly ma bucur mult ca bebelusul e bine, mai ai putin
lasa, sa fie bebe sanatos ca ii pregatesti tu si camera
Anca 28+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
ionelu spune:
Fetelor, ne-am linistit si noi de vreo ora asa... am tot citit pe aici noutati, de toate felurile. Am mai auzit altele azi si una peste alta m-am cam speriat. Simt ca sunt cam inconstienta ca ma tot fatai de colo colo... de maine o las mai moale cu totul, pentru ca vreau sa ajung la termen fara surprize. Cumparaturi nu mai am de facut, totul e spalat, aranjat... asa ca e cazul sa ma calmez. Nu-i treaba buna cu contractiile astea BH cam multe pe care le am, asa ca de acum stam cumintele.
Ioana 32+ cu Bianca Maria