Piersicute de iulie august (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

Multumesc mult fetele pt incurajari...Ada imi pare rau de experienta prin care ai trecut,eu nu m-as da pe mana altui doctor sub nici o forma sunt foarte multumita de doctorul meu,la nasterea baiatului a fost super ok si acum monitorizarea la fel desi am auzit si lucruri rele despre el...dctr meu este Alexandru Filipescu de la spitalul Elias...
Cine a mai trecut la program redus la serv va rog sa ma ajutati si pe mine....

Mami de Cristy(19.11.2008) si +20 spat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mie cei de la municipal (ca parca asta e universitar ul nu?) mi s-au parut ok; cat am stat pe acolo (4 zile) nu am vazut auzit de cazuri horor;
nasa mea a stat 2 luni la ei internata (bb s-a nascut la 29 de sapt) si la fel, nu am auzit o sa zica de ceva horor

eu mi=am luat voucher pt yoga pt gravide (la indicatyoga.ro) si un voucher la gimanstica pt gravide la kineto bebe (sunt cam ingrozita de cat de mare e deja burta si ca am pus inca 2 kg asa rapid in nici 2 sapt - in cdt in care abia sunt in 21 sapt si stiu de la sarcina precedenta ca greul vine la final... )

sunt tare incantata...
yoga e mult mai grea decat ma asteptam; gimanstica mai usoara...
dar per ansamblu imi place

macar o per sper sa ma tin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

IIuli, ar fi o chestie. Prietena mea a nascut la Sanador un decembrie cu dr. Haiduc Catalin, care este la Filantropia. Acolo nu se fac cezariene si a nascut cu el prin cezariana la Sanador.Am fost in vizita la ea si totul este ultralux. si eu as naste acolo, dar nu stiu daca Rotaru are colaborare cu ei. Oricum mie mi-a spus ca au rezerve extra cu plata si la Elias.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Au rezerve cu plata si la Elias dar sunt departe de sec#539;ia neonato, dar sunt super ok si rezervele f#259;r#259; plata de lāng#259; neonato; ar fi super Ada sa fim colege de rezerva si la nasterea trecut#259; am stat in rezerva cu o pacienta a lui Rotaru;

[url=http://lilypie.com][/url]
[url=http://lilypie.com][/url]

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Adarev daca a venit vorba de doctori si eu sunt tot la dr rotaru.inainte sa-l am pe vladut am pierdut doua sarcini in luna a 4-a si dr rotaru m-a ajutat medical si m-s incurajat ca voi avea un copilas si uite ca sub indrumarile lui am un baietel perfect sanatos si cuajutorul lui si al lui Dumnezeu voi mai avea un baietel.eu am stat internata o luna inainte sa nasc si s venit zilnic sa ma vada si el si drii cu csre lucreaza el,imi fsces mrreu eco sa vada cum e bb,a venit ls spital sa-si vada pacientii si-n ziua de Craciun si de Anul Nou cu toate ca era in concediu.fug afara cu piticul meu.va pup.

Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 16+

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzac spune:

Buna mamici,

Nu cred ca va mai amintiti de mine, am scris un singur mesaj acum cateva luni, dar va urmaresc destul de des discutiile si imi place foarte mult grupul format.
Eu am o burtica de 24 s si 3 zile, cu baietel la purtator(Victor). Mai am acasa un baietel de 3 ani si 7 luni.
Pana acum decurg bine lucrurile. La morfologia de 22s zile avea 486g si trasaturile fetei erau f asemanatoare cu ale fratiorului Tudor :)
Am luat in greutate 5 kg si un pic, e in limite, dar am inceput sa reduc sarea din alimentatie caci mi se umfla mainele/picioarele.
Urmatoarea ecografie e pe 6 aprilie. Eu sunt la dr Nemescu, f de treaba dar incredibil de aglomerat. Voi face cezariana caci la prima sarcina am
facut prostia sa merg pe cezariana la cerere. Cu mintea de acum as opta spre naturala :)
Promit sa scriu mai des de acum. Sarcina usoara in continuare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Bine ai revenit Alinutzac si te asteptam sa ne alaturi mai des daca iti permite timpul , mai ales ca esti o mamica cu experienta .

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna seara la toate burticile
am venit si noi de la eco, suntem bine si in grafic, avem 320 grame si suntem un simpatic a stat cuminte bebe la eco, nu a mai fost sportiv ca datile trecute, desi dadea din picioruse (care s-au lungit semnificativ de la ultima eco). altfel, colul e ok, lichidul destul, bebe arata bine si creste in grafic fara vitamine (e cu o saptamana peste varsta sarcinii, deci ok).
altfel, doctorul a zis sa incerc sa imi echilibrez alimentatia sa nu mai iau mult in greutate: a zis sa incerc sa mananc fara dulciuri si sa incerc sa ma mentin la greutatea de acum pana la morfo-fetala de trim 2 (adica 3 saptamani) . nu stiu daca o sa reusesc, dar m-a ambitionat sa incerc. oricum, azi dupa gimnastica de dimineata m-am simtit foarte bine si energizata (desi am muncit ceva-ceva acolo ). eu gimnastica o fac tot la sanador (kinetoterapie pt coloana combinata cu materniy gym, plus masaj ).
am vorbit un pic si de nastere, doctorul meu lucreaza doar la sanador, deci voi naste sigur acolo. ada, din cate stiu eu, poti sa nasti acolo si cu doctor din afara, dar ai plati ceva in plus (nu stiu cat exact, dar stiu fetele din receptie). mi-a zis ca, doamne fereste de nastere prematura, se primesc nasteri de la 32 de saptamani (din cate stiu eu, la medlife nu se primesc sub 36 de saptamani). o sa vad cand merg data viitoare, am programat ca dupa eco sa imi faca cineva un tur al spitalului si sa imi raspunda la toate intrebarile despre ATI la neonato, despre nasterea acolo, facilitati etc si va mai zic atunci.
hai ca am vorbit o gramada, dar sunt incantata ca suntem bine
va pup si ma duc sa ma uit in frigider dupa ceva ce .. nu ingrasa

18+ Mihai

Mergi la inceput

Felicitari IIuli pentru vestile bune de la eco

23+ Andrei

Mergi la inceput

http://sanatate.bzi.ro/cum-evolueaza-greutatea-fatului-in-timpul-sarcinii-10394
Pentru cine vrea sa se documenteze ....

23+ Andrei