Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 7
freedelia spune:
Ei, superwoman, nici vorba, in casa nu misc un pai, serviciui nu am, doar copiii sunt ocupatia mea. Mi-a placut la nebunie anul trecut, cand am facut homeschool cu ambii copii, m-am ocupat si de business-ul cu port bebeuri, Jane era mititica, eram cu ea peste tot. Aveam o energie debordanta. Dn pacate, anul asta (scolar) a inceput prost, am vrut sa o dau pe Jodie la gradinita pentru anul pregatitor, la o scoala mica, de misionari, dar din cauza unor neintelegeri, nu a avut loc. Apoi, imediat, a murit socrul meu, am plecat in State, dupa ce ne-am intors si ne-am reenit din oboseala, am aflat de bebe si de atunci energie zero... Asa ca abia astept sa se incheie anul asta si sper ca anul viitor sa fie unul mult mai bun...
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
valy27 spune:
aveam si eu pe lista pt nastere spitalul Universitar....dar????nu stiu ce sa mai zic...in afara de scoruri....
ada-imi pare rau ca ai plecat nedumerita.
pupici la toate fetele
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.
muraturica spune:
Va urmaresc din ce in ce mai greu, vorbaretelor.
Eu am intrat sa va zic ca sunt fericita ca am aflat ca pot sa fac eco morfofetala la un dr. foarte bun de aici. Initial stiam ca el a fost "promovat" director la urgente si nu mai face eco la clinica. Azi am aflat ca mai face. Eu dupa Pasti trebuie sa merg la morfofetala, dar imi doream foarte mult sa merg la el de cand am aflat ca sunt graviduta.
Acum sa vedem ce imi mai amintesc....
Bafta la eco tuturor care aveti zilele astea.
Ada, imi pare rau de ce ai patit. Tu de ce mergeai la dr acela de la Municipal, ca nu mai retin. (sorry).
Freedelia, amuzante povestirile tale, dar cred ca a fost o perioada solicitanta pentru tine. Oricum, sa iti traiasca cei mici.
Alina, sanatate la cel mic.
Sper si eu ca toate gravidutele care intra mai rar sunt bine.
Voi povestiti de femei in casa si bone si eu ma gandesc ca nu am luat in calcul aceasta posibilitate niciodata. Poate si din lipsa de posibilitati financiare. Oricum, probabil situatia difera de la familie la familie. Balanta, sigur ca va fi mai greu cu gemeni, dar nu intra in panica ca sunt convinsa ca o sa te descurci.
Daca mai imi aminstesc ceva pe parcurs, mai scriu.
Va pup.
16+
adarev spune:
Muraturica, un coleg de-al meu m-a progranat asa pe viteza. raman, eu la doctorul meu si cu Dumnezeu inainte.
Ada
IIuli spune:
freedelia, tot mi se pare greu. eu nu stiu daca as avea rabdare, dar poate daca asta ar fi "jobul" meu m-as organiza si eu bine. oricum, felicitarile mele
valy27: nu am vrut sa spun ceva nepotrivit legat de universitar, doar am povestit ce i s-a intamplat colegei mele. mie mi s-a parut ceva grav, pentru ca ea sangera si ei nici la externare nu i-au spus cauza sangerarii. din fericire, este bine, sta in pat si sa speram ca bb o sa vina la timp.
laura32: doamne ajuta!
18+ Mihai
ocsanica80 spune:
Buna ziua, Ada vroiam sa ī#539;i spun ca īmi pare r#259;u de experien#539;a ta, eu in toat#259; sarcina trecut#259; nu am f#259;cut decāt la ROtaru eco, o singura data pe la 32 sau 34 de saptamāni m-a controlat pe masa sa vad#259; colul, iardespre neonato de la ELias nu pot sa spun nici ca am fost maxim de incantata, dar nici nu am avut de ce sa m#259; plāng;
[url=http://lilypie.com][/url]
Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 18+
ocsanica80 spune:
Da da da, binenteles, m#259; cunoa#537;te, īmi #537;tie istoricul, eu am avut 3 sarcini pierdute pana la SOfi si datorit#259; lui am o māndrete de fata acum.
Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 18+
IIuli spune:
ada & oksanica: poate o sa fiti colege de rezerva.
apropo, naste cineva din odiseea noastra la sanador? si cu ce doctor?
18+ Mihai