Piersicute de iulie august (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

ZIua buna, fetelor! Mi s-a intors aseara barbatul din State si evident din cauza diferentei de fus orar a stat cu ochii pe pereti toata noaptea, iar acum doarme, de la 10 dimineata, acum e 6 seara. Daca iar sta treaz la noapte il dau afara din camera, ca se uita la programe tv pe calculator si parca e surd, am dormit foarte prost.

Eu am niste stari emotionale foarte foarte naspa. Trec de la plans la niste stari de nervi pe care nu le pot stapani, la depresie de mi se pare ca nimic nu e bun si ca sunt nu stiu cum sa spun, blocata intr-o situatie pe care nu o pot schimba. E tare naspa situatia, ma apuca o anxietate nasoala. Am sa merg la doctor saptamana asta, sa vad daca crede ca e nevoie de ceva medicatie, ca e nasol...

Ali -- bine ai revenit, m-am gandit ca poate ai probleme cu internetul. Bine ca esti bine.

Ada -- felicitari, unde iti deschizi cabinetul?

Va pup!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Am avut ieri o zi foarte plina. Dimineata am facut un pic de smotru cu barbata-miu, curatenie pe balcon, baie si bucatarie. Am amenajat balconul f dragut, acum asteptam sa vina caldura inapoi. Am scotocit si prin locker (boxa) si am scos cauciucurile de vara ca sa le schimbam, si alte chestii necesare de vara. Acum trebuie sa bagam chestiile de iarna pe acolo. Am spalat si rufe, apoi cumparaturile saptamanale. Seara am fost la un barbecue la prietenii nostri care vor nasi baiatul. A fost tare fain, dar in final obositor.
Eu cel putin am fost franta si am avut, iar, o noapte infernala, cu dureri de articulatii ingrozitoare. Mai fetelor ma chinuie din ce in ce mai mult nu mai stiu ce sa iau si ce sa fac. Am observat ca se intensifica la schimbarea vremii (azi ploua de dimineata. Iau seara preventiv Tylenol (paracetamol) 500mg dar nu mai are nici un efect. Azi stau cu o compresa rece la incheitura mainii drepte, o schimb de la o mana la alta. Ma simt ca o baba!

Ada, felicitari pentru aprobare! Si ai grija cu tocurile alea si cu cazaturile, nu glumi cu asta ca odata cazi pe burta, Doamne fereste!

Ali, bine ai revenit, ne-ai dat emotii!

Balanta, ce mai faci tu, sper ca totul e ok si doar pozitia inconfortabila in pat te impiedica sa scrii mai des.

Beatrice, felicitari pentru fetita!

Bravo celor care au facut cumparaturi la preturi convenabile de la targ, m-am mai inspirat si eu cu idei despre ce ar trebui cumparat. Va fi si aici un targ incepe pe 29 martie si abia astept sa merg.

Cam atat deocamdata, ma duc sa il ajut la o tema pe barbata-miu si apoi vreau sa ma relaxez toata ziua (dar trebuie sa si gatesc ceva... musaca de vinete + dovlecei). Va pup, seara frumoasa!

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Am updatat semnatura, azi avem 26 de saptamani.

Freedelia, iti inteleg starile, si eu le am. Azi noapte, cred de durere, imi dadeau lacrimile de la sine desi nu aveam intentia sa plang. Sunt foarte emotiva si tind sa iau lucrurile mai in serios decat sunt si ma enerveaza gesturi si atitudini ale lui barbata-miu. Daca intarzie 5 minute de la scoala ii fac o scena si ne culcam suparati. Si altele... Dar imi zic ca sunt stari specifice sarcinii, nu am ce sa fac, sunt furtuni hormonale care vin, trec.
Sanatoase sa fim!

26 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
Poftiti la o bucata de tort,suc,bere ,ceai sau ce doriti voi.Am mai imbatranit un an
De ziua mea am primit cadou o pereche de papuci foarte misto,abia astept sa ma duc la plimbare sa-i probez.

Fleur foarte nasol cu durerile,chiar nu stiu ce ai putea sa faci sa scapi .Iti doresc putere sa treci peste!

Eu m-as apuca de cumparaturi de bebe,tati nu are nimic impotriva,si nu stiu de unde sa ma apuc,haha...de parca nu as fi trecut inca o data prin experienta asta .
Deocamdata are doar ceva cremute,servetele,patutul,scoica,caruciorul si hainutele ce au ramas de la Timea.
Va pup,adun putin de prin sufragerie ca daca azi am fost la servici,zici ca a trecut un uragan pe aici...apoi vin niste prieteni sa sarbatorim
Sa aveti o seara placuta!

_

Mamica mandra 20+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

kimmy

LA MULTI ANI!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

La multi ani Kimmy.
Fetelor sper ca ati avut toate un weekend minunat.
Fleur, iti calc pe urme cu durerile articulare. De cateva nopti ma dor soldurile foarte tare.
Eu scriu mai rar ca sunt ocupata rau in perioda asta. Mai nou sunt si foarte trista si deprimata. Pana acum am reusit sa fac fata la orice cu zambetul pe buze, dar vad ca nu mai imi iese. Sper sa ies din faza asta..
Va pup.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare,salutare...Sunt rupta fetelor.Am bantuit pana acum. La Multi Ani Kimmy sa fii sanatoasa cu bebelu tau.Free delia o sa deschid langa P9ata Progresu , pe Sos ,Giurguiului. Vrem capitol nou

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna,

am vazut ca sunt discutii despre utrogestan.Eu iau 2 pe zi de 200, impreuna cu nospa asta pt ca am dureri la efort si mi se intareste burta de cateva ori pe zi!

Gimnastica fac si eu acasa pt spate, ma mai uit pe youtube pt idei!

Patut - eu am unul din panza care se poate strange, este f folositor cand pleci cu bb in vacanta il iei cu tine si gata!

Eu as vrea sa ma aprovizionez de la Obor cu ce mai am nevoie, saltea de infasta, material sa imi fac niste scutece de finet sau le iau gata facute, scoica auto chico o iau SH de pe site este 100 de lei fata de una noua si credeti-ma nu o folosesti intr-un an de zile atat de mult, asa ca o poti cumpara SH aproape noua si la o treime din pret!!!
Carucior - eu sunt fan graco dar am vazut un model misto si de la chico!
Pantalonasi - cei mai buni sunt cei subtiri cu botosei!
Body-uri - cele cu capse in fata, nu care se baga pe cap sau se inchid in spate.
Sosetele sunt useless - cad imediat din picioare!Plus ca o sa mai primiti si cadou!

Care este adresa de email a grupului sa trimit niste carti pe cine intereseaza sa mai citeasca!

Mi-am luat si eu de scribd "o educatie..."

LMA KIMII, multa sanatate si sa fii iubita!!

Trebuie sa imi modific semnatura, se pare ca nr. 3 e

Puppp

Ile, mami de Victor si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetelor , am bantuit toata ziua pe afara acum sunt obosita , Ada eu stau pe langa Piata Progresu o sa te vizitez toata ziua
Kimmy LA MULTI ANI !!!! Sa fi sanatoasa si tu si toata familia ta
Fleur imi pare rau ca nu esti in forma , dar dupa ce vine bebe o sa-ti revii la maxim
Va doresc o noapte fara insomnii .... liniste si somn dulce

23+ Andrei

Mergi la inceput

Ilenutza, multumimi pentru informatii, foarte utile.
Emailul nostru este iul_aug_2012@yahoo.com

Va fac capitol nou, sa-l aveti maine dimineata la dispozitie.

26 + X Ioan

Mergi la inceput