Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 19
ali24 spune:
buna burticute cu piersicute.ce mai faceti?eu nu am avut net saptamana asta.sper ca nu m ati pus absenta nemotivata.abia azi au venit sa imi schimbe modemul(ca el s a stricat).a fost tare urat fara net.m am plictisit rau si ma gandeam intruna la voi.sper ca totul a fost ok si ati venit doar cu vesti bune.eu ma pun sa recuperez dar nici nu mai stiu pe unde am ramas
deseara merg la un chef intr un club si nu stiu cum sa ma imbrac(nu stiu daca mai mi e bun ceva.mi e si groaza sa ma apuc de probat)
sa nu ma injurati ca am revenit eu cu stresurile mele
22+
rafael albert(25.05.2007)
adarev spune:
Ali, bravo ca ai intrat. Sa stii ca ne ingrijorasem toate din cauza ta. Am babat fetelor un somn. Am sotul plecat impreuna cu socru si cumnatu la o inmormantare, asa ca am bagat cornu in perna.
Ada
Laura32 spune:
Am venit de la targ , am luat o paturica foarte frumoasa subtirica de vara , am luat carusel pt patut cu lampa de veghe , un set de suzete si la restul am cascat ochii ... sa nu ne scape nimic .
Frumoasa toate , carucioarele de la Inglessina bestiale dar eu nu ma pot apropia de pret , in rest merge sa faceti un drum ca nu aveti nimic de pierdut , acum astept targul si de la Baneasa sa ne hotaram pt patut
Ali bine ca esti in regula si chef mare diseara, Ada distractie placuta in oras ... o sa ai timp de cumparaturi o gramada .
23+ Andrei
mcrissa spune:
Laura ce carusel ai luat si la ce pret?eu la Vladut am avut unul mecanic imprumutat si acum vreu sa cumpar si eu unul cu baterii ca sa nu mai invart la el toata ziua.
Ada baiatul cel mare te lasa sa te odihnesti?eu am inteles ca-l cheama la fel ca pe baiatul meu,adica Vlad,dar am vazut ca-l cheama Tudor,nume foarte frumos,e pe lista noastra pentru bebe din burtica.
Cristina,fericita de baietel golanel Vlad-Stefan (3 ianuarie 2010) si 17+
Atat sunt de mare
adarev spune:
Va dau cafeaua fetele. Am bantuit si aeara cu niste prieteni. Azi mergem ca are petrecere Tudor la un coleg si am vazut ca baietelul isi face ziua pe la Lasermax. Ma rog o sa vedeti voi cand va crescbaietii. Mcrissa, Tudor al meu e mare, are 11 ani si este in clasa a 5 a.In rest, fac acum de dimineata o omleta cu cartofi si azi mancam peste.Pupi la toate.
Ada
b_1403 spune:
Neata burtici.
Ada felicitari.
Ali bine ai revenit ...ne era dor de tine.
AAAA Ada ramane stabilit da? ca lui Nectarie sa ii facem cunostinta cu Maya mea. Am o frumusete de fetita. I-am ales si numele.
Va pop
Beatrice 22 + cu Maya
Laura32 spune:
http://www.lacopii.ro/carusel-muzical-clasic-cu-lumina-de-veghe-tiny-love.html
Crissa l-am luat la 179 ron , poate azi sunt si mai multe reduceri ... ca l-a spartul targului , unele firme aveau red ca de incheiere .
23+ Andrei
Laura32 spune:
Neata' piersicutelor ,
sper ca ati avut o zi frumoasa ieri la soare , feliciari Beatrice pentru fetita , se pare ca la toate a cam fost inversul la ceea ce ne-am dorit, daca vreti facem schimb
Ada ma bucur ca ai avut un weekend plin de plimbari , imi pare rau ca sotul tau nu vrea sa ia nimic pt bebe , eu l-am mai induplecat ... dar hainute tot nu vrea ... eu ma bucur si cu ce am luat pt Andrei .
Ali sper ca si tu te-ai distrat frumos aseara , eu azi ma duc un pic prin Herastrau ....
Fleur , Balanta ... ce faceti voi ? sunteti ok ?
23+ Andrei
freedelia spune:
ZIua buna, fetelor! Mi s-a intors aseara barbatul din Sta
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE