Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 16
honeys spune:
Roxy vezi ca se da cu reducere de la medicul de familie, nu mai stiu exact cat, dar se simte.
tuturor
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
17+
Fleurdelise spune:
Ziua buna fetelor,
Nimic de raportat aici, decat o noapte cu dureri atroce de incheieturi la ambele maini. M-am obisnuit de acum...
Doamne, am citit tot din urma si am uitat instantaneu aproape tot...
Ada, ideea ta cu costumul popular capata succes... sa nu uiti sa ne trimit ofertele ce le gasesti .
Honeys, bine ai revenit, ne bucuram pentru carutul bleu, ai grija cu raceala, daca nu cedeaza cu nimic gen lamai etc, vezi ca sunt fete care au luat si antibiotic la recomandarea medicului bineinteles.
Atat imi amintesc, sper sa imi revina memoria la birou...
Va pup, revin.
25 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Eu am luat ultima cutie de Arefam prin noiembrie si am dat pe ea 37.50 ron , vezi ca se da compensat ... chiar gratuit , am o verisoara care a trebuit sa ia toata sarcina , ei med de fam ia dat gratuit ... mie mi-a spus ca nu poate decat compensat sa-mi dea reteta , eu nu am mai avut nevoie ca m-a trecut medicul pe duphaston .
23+ Andrei
ARUBA spune:
Fetelor, vroiam sa intreb, pe ce baza vi s-a prescris Utrogestan? Nu ma refer la cele care au sarcina obtinuta prin FIV. Mie doctorita mi-a dat de la 6 la 9 saptamani doar, 2/zi de 200 mg. Eu le-am pus ca nu stiam ca sunt asa controversate, dar apoi am aflat ca de dau doar in cazuri speciale.
21+
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Fetelor, vroiam sa intreb, pe ce baza vi s-a prescris Utrogestan? Nu ma refer la cele care au sarcina obtinuta prin FIV. Mie doctorita mi-a dat de la 6 la 9 saptamani doar, 2/zi de 200 mg. Eu le-am pus ca nu stiam ca sunt asa controversate, dar apoi am aflat ca de dau doar in cazuri speciale. 21+ |
Dar nu se da doar la cele care au Fiv , se da la orice persoana (cum considera medicul ) este un bun sustinator pt sarcina , verisoara mea a luat toata sarcina pentru ca avea desprinsa placenta .
23+ Andrei
ARUBA spune:
Pai asta zic, oare este ok sa se dea asa, ca vitaminele? La verisoara ta se intelege, daca era o pb cu placenta, dar stiu ca sunt si fete la care se da fara sa fie neaparata nevoie.
Eu am vazut in fisele de la fetele de la gimnastica prenatala ca unele au bifat ca iau Utrogestan dar pe de alta parte ca au acordul medicului pt cursurile de gimnastica. Mi se pare o usoara contradictie aici, ori ai sarcina cu risc si iei Utrogestan, ori n-ai pb deloc cu sarcina si ai voie sa te zbengui la gimnastica??
21+
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Pai asta zic, oare este ok sa se dea asa, ca vitaminele? La verisoara ta se intelege, daca era o pb cu placenta, dar stiu ca sunt si fete la care se da fara sa fie neaparata nevoie. Eu am vazut in fisele de la fetele de la gimnastica prenatala ca unele au bifat ca iau Utrogestan dar pe de alta parte ca au acordul medicului pt cursurile de gimnastica. Mi se pare o usoara contradictie aici, ori ai sarcina cu risc si iei Utrogestan, ori n-ai pb deloc cu sarcina si ai voie sa te zbengui la gimnastica?? 21+ |
Da este ceva care se bate "cap in cap" , utrogestanul te ajuta la sustinerea sarcinii ...in schimb mergi la sala ... ... fiecare cum alege pana la urma
23+ Andrei
ARUBA spune:
A fost cineva la targ pana acum? Ma uitam pe site la Sala polivalenta, anul trecut au fost mai multe targuri Baby expo, inclusiv in mai. Ma gandeam ca daca ar fi si anul asta in mai ar fi super, sa cumpar si eu cate ceva, ca deocamdata nu simt nevoia, ma duc doar sa ma uit la editia asta.
21+
adarev spune:
Aruba, o sa-l intreb si eu pe doctor.Mie mi-a dat de la inceputul sarcinii si iau cate unul si acum.Chiar l-am intrebat la telefon daca mai iau si a zis ca da.Fleur nu am uitat, eu am gasit pe google costume populare bebelusi, si iti da Atelierul Danei. I-am trimis mail si mi-a raspuns ca trebuie sa dau comanda cu 2 sapt. inainte. Le si adapteaza. Vezi ca sunt poze foarte frumoase.
Ada
Laura32 spune:
http://babyboomshow.ro/vizitatori/baby-boom-show-va-asteapta-si-in-2012.html
Cam asta am gasit .... pe noi acum ne avantajeaza
23+ Andrei