Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ilinca, chiar un pic de curte avem, dar se mai poate concesiona de la primarie inca un pic, daca vrem

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, ai o familie asa frumoasa! Seamana bine de tot Radu cu Mara.

Tina, spor la bb2, sa vina cat de curand!

Paula, felicitari pt casuta! Super ca ati gasit rapid!

Laurika, asteptam pozele!

Ilinca, lasa ca or fi norocosi copiii din bazin.

Vreau si eu la shopping, dar sotul nu e incantat. Acum e o perioada mai aiurea pt noi ( financiar) si mereu ma intreaba "chiar nu ai cu ce te imbraca/incalta?"

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Si la noi bobo e medicament, Matusa eu l/am invatat asa, dar lui ii place bobo :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de zapacita am uitat sa va spun ca ieri strumf a facut prima cucerire,ca a fost reciproca.
desi atent supravegheati.licrurile au evoluat serios si accentuat,de la un schimb de priviri, la schimbat covrig(strumf) cu biscuite(strumfita), la mai, mai, mangaiat, privit in ochi. si-au spus lucruri f importante,dar erau pe limba lor si nu am inteles mare lucrur.
45 de min numai tandreturi.
cand saplec, strumf i-a spus:pa, bebe!
iar bebita s-a intors cat pe ce sa cada din carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

alice, sunteti tare frumosi. Si cum? 7kg? mama!

tina, spor la bb2. Sa prinda din prima!

Si ma simt tare frustata ca nu pot sa ies cu Rebeca in parc decat in week-end. E asa incantata de leagane si o invata bona tot felul de chestii; sunt geloasa ca nu o invat eu. Dar asta e pretul pe care il platesc pentru faptul ca am vrut copilasi apropiati de varsta.

Va pupacesc

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ba da imi e fff tare dor de ea, dar am ales asa pt ca nu am cum si inca nici nu vreau sa o duc in cresa / gradi. La mama e ingrijita unu la unu din toate punctele de vedere si un aspect determinant este faptul ca serviciul nu imi permite sa imi iau concediu ori de cate ori raceste ... sunt mult mai multe de spus! O sa o aduc acasa cand va merge la gradi probabil in primavara lui 2014, dar la toamna dupa vacanta de vara o sa vina sa stea cu ea acasa asa ca....incercam sa facem timpul sa treaca altfel!

Revin la subiectul cu crizele copiilor discutat pe FB!

Dupa parerea mea sunt manifestari, etape normale in dezvoltarea copiilor! Sa ne gandim ca mai pana acum 2-3 luni i-am lasat sa faca tot ce vor(chiar i-am incurajat) sa traga sa scoata din dulapuri pe principiul ca asa invata si cunosc mediul inconjurator, lucrurile care il inconjoara!

Acum a venit etapa in care exploreaza lumea sentimentelor (fie ei si nervi) si e normal sa faca "crizele" este si acesta un fel de a cunoaste!

Se pare ca azi nu am cuvintele la mine sa pot reda chiar asa cum gandesc despre aceasta etapa!

Rabdare ca trece si aceasta e partea frumoasa a copilariei mici vin altele si perioada aceasta vi se va parea ca a trecut prea repede si chiar a fost dulcica tare! Mie imi e tare dor de Vladut asa cu era la varsta Mariei chiar mi se pare ca a trecut timpul prea repede si anul acesta implineste 9 ani si deja ne gandim unde va incepe clasa a 5-a cu toate ca este doar a 2-a!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Tina bravo ca ati luat decizia pentru bb2 Sa dea Domnul sa fie cu ochisori cat mai repede

Paula felicitari pentru noua casuta! Sa fie cu noroc si cu multa intelegere si dragoste in familia voastra. Sa inteleg ca acum este totul bine cu sotul,nu? Sa fiti fericiti si poate lucrarti si voi la proiectul bb2
PS. Tare imi place poza de la avatar...E catelul vostru sau e de imprumut pentru poza?

Ilinca accidente se mai intampla....si apoi sa zica aia mersi ca le-a lasat norocul acolo....ca sigur va aduce multi clienti....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

ba da imi e fff tare dor de ea, dar am ales asa pt ca nu am cum si inca nici nu vreau sa o duc in cresa / gradi. La mama e ingrijita unu la unu din toate punctele de vedere si un aspect determinant este faptul ca serviciul nu imi permite sa imi iau concediu ori de cate ori raceste ... sunt mult mai multe de spus! O sa o aduc acasa cand va merge la gradi probabil in primavara lui 2014, dar la toamna dupa vacanta de vara o sa vina sa stea cu ea acasa asa ca....incercam sa facem timpul sa treaca altfel!

Revin la subiectul cu crizele copiilor discutat pe FB!

Dupa parerea mea sunt manifestari, etape normale in dezvoltarea copiilor! Sa ne gandim ca mai pana acum 2-3 luni i-am lasat sa faca tot ce vor(chiar i-am incurajat) sa traga sa scoata din dulapuri pe principiul ca asa invata si cunosc mediul inconjurator, lucrurile care il inconjoara!

Acum a venit etapa in care exploreaza lumea sentimentelor (fie ei si nervi) si e normal sa faca "crizele" este si acesta un fel de a cunoaste!

Se pare ca azi nu am cuvintele la mine sa pot reda chiar asa cum gandesc despre aceasta etapa!

Rabdare ca trece si aceasta e partea frumoasa a copilariei mici vin altele si perioada aceasta vi se va parea ca a trecut prea repede si chiar a fost dulcica tare! Mie imi e tare dor de Vladut asa cu era la varsta Mariei chiar mi se pare ca a trecut timpul prea repede si anul acesta implineste 9 ani si deja ne gandim unde va incepe clasa a 5-a cu toate ca este doar a 2-a!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Anca vorbesti atat de frumos si de adevarat ....chiar mi s-a strans stomacul can aud o mamica care spune cat de repede trece timpul....Asa este...Eu ma uit la Tudor si nu imi vine sa cred ca mai e putin si va face 2 ani......wow.....Acum vreau sa opresc timpul sa ma bucur cat mai mult de el si de bebelina care va veni....Acum imi dau seama cat de greu a fost si pentru parintii nostrii sa ne vada cat de repede am crescut....mai ales ca atunci nu aveai privilegiul de a sta 2 ani cu copilul tau......Cat ne-au suportat crizele de adolescenti....si cand am plecat din casa lor ......si au ajuns sa ne vada din niste gagalici cu care se jucau....niste oameni responsabili care au copii.....

Adriana draga nu fii geloasa pe bona ci bucura-te ca te ajuta si este implicata si invata copilul lucruri bune....Veai vedea ca dupa ce va incepe si cea mica sa aibe stabilitate in miscare va fi mult mai usor si frumos...si te vei putea imparti intre ele....Cred ca mai greu este primele 6 luni apoi va fi mult mai bine

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Helloo!

Acum am vazut pozele cu botezul lui Raducu e frumos si dolofanel. Mara e superba, mi a placut si mie cum a fost imbracata.
Alice, arati f bine! Nici nu zici ca s copii tai sau ca ai nascut acum cateva luni.

Paula, sa fie intr un ceas bun, sa o stapaniti sanatosi si fericitI! La voi cand vine bb2?

Noi dimineata am fost la ferma de am vazut un pui de 2 luni, de ciobanesc mioritic si s a jucat R cu el. La un moment dat se lasa pe vine ca sa l linga catelul pe fata si inchidea ochii si radea.
M a amuzat, m a enervat, ca doar el nu stie ca are dermatita atopica
A Invatat un cuvant nou "tactoru" adica tractorul si spunea intr una

Am o zi tare buna, ma simt bine, acum v am citit si admirat pozele si iar m am simtit bine

Eladeea, ti am vazutaseara flacaii, sunt frumosi tare!

Pt faptul ca mi doresc si al doilea copil parca si eu ma simt implinita, am o stare de bine, nu stiu daca ma intelegeti....mare dreptate are Ramo.....vb aia eu nici n am ramas insarcinata...dar sunt sigura ca fac bine ceea ce fac. Doamne ajuta!

Azi ies in oras cu fetele, de fapt la 10 pm, dupa ce l adorm pe R.

Fetelor, haideti sa vedem cine merge la MI3 si dupa sa votam locatia, perioada. Si eu mi as dori mai aproape dar ma supun majoritatii

Mergi la inceput