Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salutare si aici! :)

Am inceput serviciul de 3s e totul altfel decat am lasat inclusiv locatia e tare departe de casa iar atmosfera e ...

Maria e la mama ca si domiciliul stabil aseara a venit acasa in vizita :( cam pana la 1 mai :)!

A crescut frumos ( a se intelege ca s-a lungit) greutate cred ca are max 10kg) vorbeste de toate, a revigorat atmosfera in casa ca imi era dor de jucarii imprastiate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Alice ai niste copii minunati si sunteti o familie foarte frumoasa si tanara . Sa fiti mereu asa ca acum

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
ooana, dar asa de scumpe?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

mda sunt cam scumpe dar de altfel asa sunt toate lucrurile pentru copii

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Tu fete, asa e o perioada de faina acum!

eu regret ca pierd acum aceasta perioada
de asta la sfarsit de saptamana mergem toti 3 in parc...iar dupa-amiaza dupa ce venim de la birou mai iesim toti 3 daca e vremea buna
bucura-te de fiecare minut...

Alice sunteti MINUNATI!

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Am vb cu Catalin si este in culmea fericirii, Deci ne apucam de treaba.

tinem pumnii sa vina vestea buna cat mai rapid

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
am comandat hainute pentru andrei, m-am bucurat de reducerea primita, acum am remuscari ca poate am luat prea multe....am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

de unde?
si eu vrea sa comand de la Carters

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
[Fetele, am gasit casa!!!! Nu e chiar casa visurilor mele. Eu imi doresc o casa pe pamant, fara etaj. Asta e cu dormitoarele sus, dar ma obisnuiesc eu. Acum sa vedem cum facem. Daca ne ajuta Dumnezeu, intr-o luna, doua suntem la casa noastra.

no' tu dar ce rapiditate...aveam senzatia ca va mai dura dupa ce te-am intrebat ultima data
anyway...felicitari! ma bucur din suflet pentru voi si sper sa va mutati cat mai curand
PS dar "realistic" 2 lunie e prea putin bine depinde si de cate modificari vreti
mie imi place cu dormitoarele la etaj, parca e mai intim...doar o debara sa ai la parter pentru jucariile lui Raul

Citat:
citat din mesajul lui histamina
nu a vrut sa doarma decat pe mine.dupa ceva timp l-am pus in patut,ca nu se mai putea sa respir cu peste 8 kg pe mine.

ia sa vezi cum e cu 10,5kg

L-am cantarit pe Matei are 11,5kg imbracat...deci vreo 10,7 kg

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, casa e noua. Mi-a zis ca intr-o luna mi-o da la cheie. Am fost ieri sa o vedem, acum o zugravesc, mai au de pus gresia si parchetul si e gata. De aceea m-am avantat eu la 2 luni. Sa fac si mobila.

Anca, dar nu tie- dor tare de Maria?

Nina, sa dea Domnul sa fie cum vreti voi!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Radu are deja 7 kile asa ca nu mai zic nimic

Va multumesc
Paula, sunt implinita da radu rade tot timpul si se uita asa cu coada ochiului zici ca vrea sa ne seduca. Iar mara e o palie, face tot felul de gesturi, il mangaie, il pupa. Nu l-a mai lovit de ceva vreme. Vorbeste intr-una, mai mult pe limba ei, danseaza, are treaba, e foarte importanta si ocupata mereu :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Paula, felicitari pt casuta.
Alice, sunteti tare frumosi .

Legat de BOBO, eu ii spun asa la medicamente( am mintit copilul )cand ii dau ligurita cu siropele spun "da mama bobo".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, felicitari pt casa!! E bine ca va mutati acum vara, parca e mai usor :) ai gasit in zonele unde vroiai?

La noi Bobo e maimuta aia de la ducktv. Mancarea sau dulcele (ce primeste ea) e mniam mniam.
Are cuvinte noi "e ghea" sau "e ga" inseamna "e grea". Si "dui" = doi
Ma bucur si eu la orice sunet

Anca, cred ca iti e tare greu. Maicamea sa roaga de mine sa i-o dau pe mara cateva zile si eu nu vreau. O aduci inapoi cand incepe gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, felicitari si sa fie intr-un ceas bun.
Duminica bem asadar.

Sa aveti un week-end frumos, linistit si calduros. Trebuie sa apara sotul acasa, mergem la cresa dupa Raisa si apoi plecam la Cluj

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare!

Am dus mandra la gradi, apoi la shopping cu mine, m-am inoit cu pantaloni, sacou, rochie si ceva bluzite.
Parca nu imi e indemana sa am atat de mult timp liber, sa nu am ce face. Bine, imi gasesc eu treaba, dar totusi..

Pe bebe din burtica nu il simt chiar zilnic (pe Bianca nu o simteam zilnic nici in lunile 8-9). Nu ma loveste, ma mangaie asa, ca o labuta de pisica (cum ar spune Dragaica)

Paula - felicitari pt casuta!

Alice - minunati copiii tai!

Eladea - frumosi foc baietii tai! Si ce frumos se joaca..

Baby inca nu am vazut pozele tale, mi-e greu sa le accesez pe group Un link ceva?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare delfinariu!

Azi am mai facut o boacana: am fost la bazin de dimineata si a facut V kk in apa Bine, era cu slip special, impermeabil, dar tot a iesit pe langa Bineinteles ca a trebuit sa iasa toata lumea din bazin, sa curete cu aspiratorul special. Eu m-am simtit asa prost, am uitat si sa mai fac dus

Alice cat sunteti de frumosi Tare mi-a placut rochia Marei, iar tu parca esti sora ei mai mare. Nu mai zic de Raducu ce dolofanel si scump e.

Tina bravo voua ca v-ati mobilizat! Da dea Domnul sa vezi doua liniute cat mai repede!

Paula ma bucur tare pentru voi ca ati gasit casuta. Are si un pic de curte sa se joace Raul?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput