Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Ochidut, legat de inot, am crezut ca mergeti undeva unde e special doar pentru copii. Noi (adultii) mai mergem la Rin. Dar acolo mi se pare ca miroase prea tare a clor. Si mi-e frica de diverse ciuperci de piele si alte alea ce se mai pot lua de la piscina. Asta de cand a povesti Carmen de Leti. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
tocmai pentru ca si eu am fost marcata de poveste nu am dus-o pana acum la inot, ca P ma bazaie de anul trecut. dar pe de alta parte cand a fost cu noi in concedii anul trecut a intrat de fiecare data si in piscina, deci...am expus-o riscului.
daca vrei exclusiv pt copii, singurele din Bucuresti sunt Baby spa si Micii Campioni. La baby spa iti cer si un set de analize cand te duci, atat tie cat si copilului, dar ma gandesc eu ca oricand dupa poti sa faci vreo infectie si nici sa nu stii.
cat despre pret...uitat-te pe site-urile lor
de Larisa Ioana 24.06.2010
ilinca79 spune:
Hello fete dragi!
Eu va citesc printre picaturi, dar sunt tot singura acasa cu "mica tornada" si nu prea apuc sa si scriu. In plus doarme extrem de rau noaptea, asa ca toata ziua sunt cu ochii carpiti de somn. Maine vine tati, dupa noua zile de absenta, abia asteptam M-am tot gandit la Georgia si Laura saptamana asta, ce greu trebuie sa le fie fara ajutor.
Si ca sa va zic cum ne mai "distram" noi: azi in timp ce pregateam ciorba, el si-a tras scaun langa mine, la blatul de bucatarie, a dat drumul la apa, si cu o cana turna intr-un castron. Cand castronul se umplea il varsa in chiuveta. Evident ca a turnat de 3 ori castronul cu apa si pe jos (nu tot ce-i drept, si din gresala ) A treia oara cand a varsat pe jos eu fugisem pana la baie, si l-am gasit dat jos de pe scaun si stergand de zor apa cu laveta luata din chiuveta. Evident ca era numai apa in jur, dar am ras de m-am prapadit si el radea cu mine. N-am ce face, am decis sa incerc sa ma enervez cat mai putin, ca si-asa nu rezolv nimic
Am vazut delfinasi f. frumosi :
Larisa o frumusete dansand cu ochelari, cred ca Paul e necajit ca se vede clar talentul spre rock si nu blues
Bianca o scumpete si Michelle o graviduta care arata tare bine.
Tudor un frumoooos, asteptam sa vedem si burtica lui mami.
Cris2010 Doamne ajuta ca luna urmatoare sa fie cu noroc. Nu stiu daca ai citit cand am zis ca noi am incercat 4 luni si n-a iesit nimic, iar medicul a zis ca nu-i o problema, dar totusi daca trec inca 6 luni fara rezultat sa mergem la el pt. analize. El ne-a dat urmatoarea reteta: sa ne "intalnim" odata la 2 zile incepand cu ziua a 8-a si pana in ziua 21 a CM dar n-am fost in stare sa respecta recomandarea Oricum, am abandonat deocamdata ca nu voiam sa ma intorc gravi la munca, mai vedem ce decidem dupa.
Fug sa mai strang de prin casa...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
michelle1981 spune:
Si eu ma intrebam oare ce mai fac Carmen si Leti. Nu a mai dat pe la noi de cand ni s-a sters contul vechi de picasa.
Multumim de aprecieri si vizualizari.
Eu sunt singura acasa, de ieri Bianca ramane si la nani, merg dupa ea la 4. Azi nu a mai plans cand am lasat-o, am instruit-o de acasa, "de azi, gata, nu mai plangi" si ea tot repeta "data, data" (in traducere gata, gata). SI asa a si fost, s-a dus singurica in sala la copii (desi aveam emotii ca erau 2 baietei care plangeau)
Au laudat-o ca mananca foarte bine, cel mai bine dintre copii.. mancacioasa lu' mama, oare cu cine seamana?
Intrebare pt fetele care au produse de la Ikea, eu caut sa ma inspir pt dormitorul copiilor dar nu stiu cum sa le combin, ma uit la metraje, la mobila, spatii de depozitare.
Voi ce ati luat?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu
ochidut spune:
Cris mie imi place avatarul tau cu laleaua
Noi nu putem in w/endul prelungit de 1 mai. Dar daca vreti in el imi dau totusi cu parerea, din experienta persoanala cu pensiunea:1. va fi aglomerat peste tot (inclusiv drumuri); 2. serviciile sunt mai scumpe (e considerat sarbatoare) si nu se opereaza in aceasta perioada nici o reducere, pe principiul ca oricum perioada aia se ocupa 3. cele mai multe hoteluri nu vor inchiria pe 2 nopti, ci vor face pachete de 3 nopti sau chiar de 4 (vineri/sambata-marti)
de Larisa Ioana 24.06.2010
carla_2008 spune:
tot de la Maya am incercat reteta dar mi se pare ca nucsoara si lamaia nu au nici o treaba cu sparanghelul
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
saddie spune:
tina bine ati revenit din concediu! Nu mai stiu daca ti-am spus deja. Am vazut poze f. frumoase pe FB!
baby ce baiat mare si frumos s-a facut Tudor! . Ma bucur ca si bebelina mica e bine. Io' cam zambesc pe sub mustati cand zici ca o sa ai o fetita cuminte, ca si Medeea in burta a fost asa linistita de uneori ma si ingrijoram si acuma cine-mi mananca ficatii?
haha ramo si eu am aceeasi dambla cu femeile insarcinate, din sarcina cu Medeea nu am decat cateva poze din concediu, cand eram in 6 luni si nu regret. Ce mi-a placut rau de tot in sarcina a fost ca aveam un par superb.
cu MI3, Bucovina, DAAAAAA, DAAAAAAAA dar chiar in mai nu stiu de putem. O. incepe serviciu nou de pe 2 aprilie deci nu cred ca-si poate lua liber imediat in mai. Offff.... si iar imi aduc aminte ca nu mai putem merge in concediu vara asta..
ochidut wow ce vara incarcata ai!!! Bine ca esti tu asa organizata ca acolo e nevoie de planificare la sange nu gluma!
Cris2010 tinem pumnii sa vina bb la voi luna asta!
ilinca tare harnic e Victoras , vezi mami cum te ajuta el in bucatarie!
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Cris mie imi place avatarul tau cu laleaua Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Ca tot a venit primavara... si-mi plac foarte mult lalelele
Da, am vazut si eu ce preturi au la babyspa. De celalalt nu stiam.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Ilinca, ai un ajutor de nadejde in bucatarie.
Multumesc fetelor de incurajari. Eu eram convinsa ca bb2 va veni usor, asa cum a fost si prima data. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...
saddie spune:
Noi astazi am fost matinale de dimineata ca a trebuit sa mergem sa luam analize. La sange a fost foarte cumintica se tot uita curioasa ce-i tot fac asistentele la manuta si a zis doar "au" cand au bagat acul de se minunau alea ca cuminte e. In schimb la pipi a fost circul de pe lume, au stricat cred vreo trei pungute asistentele pana sa-i poata pune una ca lumea. Din fericire nu mai era nimeni dupa noi asa ca i-au pus Cartea Junglei pe calculator si s-a linistit si am putut recolta si pipi.
Eu am luat raceala Medeei numai ca la mine s-a localizat in gat si am ramas fara voce vreo doua zile. A fost ca la nebuni in parc cand incercam sa strig dupa ea. Radeau cred si curcile de mine . Frate-miu m-a sunat ieri de vreo doua ori numa' sa ma auda ce voce "suava" am.
Cris2010 spune:
Michelle, de la ikea am doar asa ceva. Mai are un raft deasupra, se vede putin. Initial l-am pus culcat, dar acum e in picioare ca ocupa mai putin spatiu. Cosurile se iau separat.