Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Cris2010 spune:
MI3 si mie mi-ar placea tare mult in mai, dar in mai vrem sa mergem in Madrid si tot in mai pica Sf Treime si trebuie sa mergem la tara atunci. Deci ar fi doua w/e-uri ocupate deja, pt noi.
O idee ar fi w/e-ul de dinainte de 1 mai care pica marti. Noi o sa avem minivacanta, ca ne da si luni liber(cu recuperare ulterioara, binenteles).
DAR, in concluzie, ca si histamina, o sa fiu rezervata de data asta. Daca e sa venim, venim direct peste voi.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Alice_Elena spune:
Vad ca v-ati pus serios pe treaba cu bebele. Eu zic sa incercati mai des nu doar cand trebuie :)) tinem pumnii sa faci si un baietel brunet si frumos ca tine
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Vad ca v-ati pus serios pe treaba cu bebele. Eu zic sa incercati mai des nu doar cand trebuie :)) tinem pumnii sa faci si un baietel brunet si frumos ca tine Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
hi,hi, cred ca am batut recordul absolut in ultimile doua luni
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Denisa, eu am facut mai demult si doar o singura data supa crema de sparanghel dupa reteta lui Carmen, dar din pacate nu o mai tin minte. Azi am pomenit-o de doua ori pe Carmen. Oare ce mai fac fetele? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Supa crema de sparanghel - reteta lui Carmen
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu
Cris2010 spune:
Alice, daca stau sa ma gandesc, nu prea am avut timp de poze in ultima perioada.
Apropo de parc, chiar ma gandeam acum, cand au pomenit fetele de MI3, sa ne vedem mamicile din bucuresti (ma rog, macar cateva, mai multe sau mai putine) prin vreun parc... Dupa Paste, cand se incalzesc si diminetile, putem iesi dupa micul dejun si stam pana la pranz, cu gustarea servita in parc. Noi am putea sambata sau duminica.
ooana spune:
Sparanghel cu bacon si parmezan
eu am folosit sparanghel alb
mie imi place foarte mult
alta varianta ar fi sparanghel gatit la abur apoi tras in unt cu cartofi fierti si sos bechamel - imi place combinatia la nebunie
supa nu am incercat dar voi face...
vreti cumva in weekendul prelungit de dinainte de 1 mai?!?
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Supa crema de sparanghel - reteta lui Carmen ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu |
Da, da, asta e. Mie nu mi-a placut, probabil ca nu am mancat niciodata sparanghel,dar SN a mancat. Ia samai repetam si noi experienta asta.
Merci, Michelle!
carla_2008 spune:
si eu ma gandeam azi la CARMEN,nu inteleg de ce nu a mai scris de atata timp,nici macar sa intre sa ne salute. Oare s-a suparat pe ceva?sau...
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui ooana Sparanghel cu bacon si parmezan eu am folosit sparanghel alb mie imi place foarte mult alta varianta ar fi sparanghel gatit la abur apoi tras in unt cu cartofi fierti si sos bechamel - imi place combinatia la nebunie supa nu am incercat dar voi face... vreti cumva in weekendul prelungit de dinainte de 1 mai?!? 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Ce bine arata.
Si cealalta reteta suna bine. Ce inseamna mai exact tras in unt? Il prajesti un pic in unt?
carla_2008 spune:
multumesc fete de retete dar vroiam parca ceva mai altceva,retete de supa am incercat asa de pe net dar nu mi-au placut(si eu ador sparanghelul,adica fiert la aburi si cu ulei de masline),dar vroiam o crema buna. Of.nu imi merg tastele ENTER,NICI UNA,CE POATE FI?nu pot scrie astfel decat asa una intruna
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar