Bulgarasii de ian.feb2012 in casa noua! {1}
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Ana tot respectul pentru voi si pentru tine in primul rand Nu-mi vine sa cred ca alaptezi exclusiv. Bravo!!!
biancabia spune:
Va intreb despre biberoane pt ca eu aveam un avent cumparat dinainte sa nasc, iar dupa ce am nascut am cumparat altele 2, in ideea ca sunt cele mai bune si bb nu are cum sa nu fie multumita. Dar nu suge bine, trage ff mult aer si nu i-am mai dat. Le-am pus bine, poate cand va fi mai mare ii vor placea. Intreb si eu ca omu' poate o fi fata mai indaratnica si nu stie sa suga din ele, pt ca eu am auzit numai de bine despre avent
mihaelaradu spune:
Fetele ne-am intors de la pediatru si avem numai vesti bune
Am luat 1050 gr de la iesirea din spital si 3,5 cm in lungime. Toate datele coroborate denota o crestere armonioasa (ca pana nu a masurat-o in lungime m-a speriat pediatrul zicandu-mi ca o crestere puternica in greutate poate indica obezitate.
M-a intrebat daca avem colici si m-am blocat, adica eram ff fericita cu masuratorile si i-am zis ca nu avem. In fapt, nu pot sa ma plang, multumesc la Dumnezeu ca nu trecem prin crize puternice precum Dana, spre ex. Oricum mi-a zis ca el nu-mi va da picaturi niciodata fiindca stie sigur ca nu au efect, adica imprastie gazele pe moment, dar pe termen lung nu fac mare lucru. Masaj, masaj, masaj...ori de cate ori auzim "chioraituri de matze" sa o frecam pe burtica pentru a ajuta aerul sa circule prin intestine si sa fie "evacuat".
In legatura cu programul de noapte m-am inhibat si am uitat sa-l intreb de ce doarme asa haotic si ce ar trebui eu sa fac in privinta asta
Bi eu stiu ca ma tine pe post de suzeta, dar nu as vrea sa-i dau suzi ca mi-e frica sa nu se obisnuiasca cu ea si apoi sa-mi fie greu sa o dezobisnuiesc. O sa incerc maine, la noapte si daca ii prieste i-o mai dau cu toate ca....sunt asa cu sufletul indoit in privinta asta.
Astazi am gangurit
Am citit "stafeta" si am lacrimat putintel, dupa ce in prealabil m-am simtit putin "lezata" deoarece una dintre fetele de acolo comenta putintel mai intepator la adresa faptului ca ne-am mutat in casa noua, dar nu le-am predat stafeta. Doua pagini mai tarziu avea sa apara si "stafeta"...Sper sa aiba si ele nasteri usoare si bebei sanatosi, asa cum ne laudam noi pe aici.
Oricum, inca o data, m-am simtit norocoasa sa va am si sa fac parte din Odiseea Bulgarasilor..
Anda am vazut ca tu scri si la ele..
Matza frumos ai grait tu acolo
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biancabia Va intreb despre biberoane pt ca eu aveam un avent cumparat dinainte sa nasc, iar dupa ce am nascut am cumparat altele 2, in ideea ca sunt cele mai bune si bb nu are cum sa nu fie multumita. Dar nu suge bine, trage ff mult aer si nu i-am mai dat. Le-am pus bine, poate cand va fi mai mare ii vor placea. Intreb si eu ca omu' poate o fi fata mai indaratnica si nu stie sa suga din ele, pt ca eu am auzit numai de bine despre avent Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012) |
eu am Avent de colici cu un inel inauntru cele fara iel nu-mi plac k se ineaca
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biancabia Va intreb despre biberoane pt ca eu aveam un avent cumparat dinainte sa nasc, iar dupa ce am nascut am cumparat altele 2, in ideea ca sunt cele mai bune si bb nu are cum sa nu fie multumita. Dar nu suge bine, trage ff mult aer si nu i-am mai dat. Le-am pus bine, poate cand va fi mai mare ii vor placea. Intreb si eu ca omu' poate o fi fata mai indaratnica si nu stie sa suga din ele, pt ca eu am auzit numai de bine despre avent Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012) |
Bia nici Iris a mea nu stie sa traga pe Avent
Avem si noi un Chicco si pare sa se descurce mai binisor. In schimb avem o sticluta ne-firmata, fara sisteme pe biberon si aia ii place cel mai mult. Maine vreau si eu sa iau 1 Tommee Tippee sa incercam si cu ala.
Vreau sa-mi iau un sling de la mothercare. Opinii?
http://www.mothercare.com/Babaslings-theBabaSling-Midnight-Black/dp/B0011HSPB2?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42833041&sr=1-1&qid=1332269681&pf_rd_r=1HBAQK2800SD3JDHSCY6&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42833041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5
Olga iti dau si eu un PM cu adresa de mail sa-mi trimiti si mie invitatia, pls.
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
danezza spune:
Lady - multumim pt casuta noua
Denisa iknventiv tati, am ras cu sotul de-am lesinat dar am fost de acord cu el
Piti a mea a dormit aseara si in seara asta doarme bione pana acum. Cand am vazut ca o apuca o mica criza, am dat drumul la muica mai tare pe melodia asta http: //www.trilulilu. ro/colectie/ relaxare-sunetele-naturii#relaxare-sunetele-naturii/relax-music-sunetele-naturii?&_suid=13322727021400025391425704950454 (scoateti pauzele) si fetelor: soc!! a fost fascinata si a adormit in max 5 min. adevarul e ca ascultand-o imi venea si mie sa dorm: ciripit de pasarele, delfini, apa curganbd, valuri ... o nebunie, merita sa incercati
Raluca - lasa copilul sa doarma si spune saru'mana
Biancabia - eu am biberoane de la avent (si cu inel si fara), nuk, dr brown's. De departe dr brown's e cel mai bun (are si un furtunel in el astfel incat nu e nevoie sa-l scoata din gura pt aer) - suge tot biberonul f bine si dupa aia scoatem aerul. are si o tetina misto - cica forma sanului si debitul foarte bun. e drept ca am dat 40 lei pe unul dar e super misto, il recomand
se vede ca doarme printesa mea si am timp .. m-am intins cat o zi de post
olishka spune:
Mihaela ce bine a crescut si pitica ta
Noi cu suzeta la David nu am avut problema si ne-a fost tare de folos. A renuntat singur la ea la 6 luni. Leon a luat suzeta, dar vad ca acum n-o mai vrea, isi face greata si mai nou ii plac degetele, ceea ce nu este bine deloc.
Ne-am luat astazi leagan. Ii place in el, dar nu sta mai mult de 10 min. Mi-ar placea sa adoarma in el. David adormea f bine in balansoarul lui, doar ca trebuia eu sa-l legan. Acum am crezut ca o sa rezolv problema, caci acesta este electric, dar Leon inca nu este fan de el.
Baietii mei nu vor sa doarma, nici unul, dar mie imi pica ochii-n gura
olishka spune:
Am mai pus poze noi cu copiii mei
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Leon?authkey=Gv1sRgCNju0oLA9Ovp7wE#5722033887809960930
Iar aici am facut o sedinta foto de 8 martie. O poza am folosit-o pt invitatia la botez.
https://picasaweb.google.com/olgagireada/SedintaFoto8Martie?authkey=Gv1sRgCP2Z9Zi_1OXrdg#5719807669195097522
ane-maria spune:
Buna dimineata dragelor, si bine ne-am ragasit in casuta noua, sa ne fie cu noroc !!! Sa stiti ca eu una tare norocoasa am fost sa va descopar pe voi cu sfaturile si lamuririle voasstre la intrebari , mi-au fost de folos toate intrebarile si raspunsurile citite. Ma bucur sa fac parte din acest grup si sa fiu in aceasta casuta .
Multumim Lady de casuta noua!
Lady nu am mai fcaut nimic cu acel granulom desi si ar trebui cred eu, sa merg si la un chirurg , pt ca uneori ma cam doare si am impresia ca se si umfla cateodata:( , m-am uitat pe net si am vazut ca e vreo 60 lei extragerea acelui fir de ata de acolo... , dar mie imi e cam teama de operatia de 5 min nu e vb de bani.
Marysa esti tare la faza cu prezervativul... chiar ca inventiv sotul :)
Eu nu am biberoane de la vreo firma cunoscuta , insa nici nu folosesc prea mult decat cand ii dau ceai.
Si Bianca mea foloseste suzeta dar asta pt ca am insistat eu sa i-o dau pt ca o mai linistea cand avea colici dar ea saracuta nu prea o vrea, uneori adoarme cu ea in gura si apoi o arunca sau uneori nu o accepta.
Azi dimineata m-am trezit ca ma durea sanul drespt f tare, pitika mea insa am trezit-o sa ii dau s apapae , aveam sanii ca pietroii, nu stiu ce sa fac uneori pt ca asa mi s eintampla, sa manance dintr-un san si se satura iar celallat se umfla si se intareste pana la uramat masa... si pompa nu o mai am ca am imprumutat-o de la cineva si am dat-o inapoi ca am crezut ca nu imi va mai trebui dar uite ca era buna acum... ce sa fac sa incerc sa ma mulg cu mana dupa ce mananca pitika ?
Va
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)