Bulgarasii de ian.feb2012 in casa noua! {1}
Raspunsuri - Pagina 4
Alice_Elena spune:
Altesa, eu pe radu nu l-am scos ca era frig afara. Dar nu am avut restrictii de la iesit. I-am pus in ziua cu vaccinul o aschie de supozitor cu paracetamol, si am sarit peste baia de seara ( n-am inteles de ce, tot zic sa intreb doc si uit). Atat
adrianaBuc spune:
alice, Rebeca a dormit de cand era micuta singura in camera ei, dar de cand a aparut Natalia s-a dereglat . Si cu ta'su mai dormea cateodata, dar nu se odihneau niciunul din ei. In plus, pe tati il cer la dormitorul matrimonial, ca de ceva timp doarme saracu' pe unde apuca.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
iaura21 spune:
multumim Lady pt casuta noua
nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici...in urma cu ceva ani nici nu speram sa ma vad cu burtica d-apoi sa nasc un bebe sanatos si frumos ,si fetita pe deasupra..in fiecare zi ii multumesc lui DD ca m-a ajuta sa-mi indeplinesc cel mai mare vis si o sa-i multumesc toata viata mea.
Matza, eu eram cu fetita care doarme de la 9 seara pana la 5-6 ,stai linistita ca mai are timp sa-si faca programul asta dupa 1 luna jumate parca ,pana atunci si a mea se trezea de 2-3 ori pe noapte.
Altesa ,noi la vaccin nu am pus supozitor inainte ,nici nu afacut febra ,iar despre baie ca nu e indicata abia dupa am aflat ,cred ca e mai bine sa nu faceti baita pt a nu supraincalzi bebelul in cazul in care face si febra ...iar afara am fost imediat dupa vacc vreo ora ,nu avut nicio reactie negativa.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171280&whichpage=8
aici este predarea stachetei de catre LADY .
mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Matzaila_81 spune:
Iaura noi astazi facem 6 saptamani. E drept ca nici nu l-am scos prea mult afara iar seara baita dureaza putin, nu prea are ce sa oboseasca grasunul......
Mamica de grasunel Alexandru
anahadasa spune:
Va salut si eu in noua casuta, Doamne ajuta sa ne putem bucura in continuare de sanatate si vesti bune!
Noi ne-am intors dupa o plimbare de 4 ore, pt ca iesim greu (coboara mami cu baietelul in brate si cu Darius, urmeaza procedura scoaterii caruciorului din bloc, adica se deschid ambele usi, se aseaza baiatul in carut si Darius are grija de el pana ce urca mami in apartament unde Sara o vegheaza pe Natalia si coboram impreuna si ne impachetam in paturica). Nu stiu ce ma faceam singura, asa am mare ajutor in copiii mari! Astfel ca odata iesiti, stam cat de mult putem! Intentionez chiar sa ii hranesc afara, intr-un coltisor mai retras, pana acum n-am avut ocazia c-au dormit dusi cat au fost la aer.
Mihaela, voiam sa-ti scriu, poate te ajuta, ca sa reusesti sa-i faci un program micutei, incearca sa-i dai suzeta cand e satula si continua sa caute cu gurita, altfel ea va folosi sanul si pe post de suzeta. Eu asa am procedat la Matei, el ar suge incontinuu daca l-as lasa... Noaptea dorm de la 23,24 pana la 4,5 si pana acum n-a fost nevoie sa dorm ziua niciodata, ma simt odihnita cu somnul de noaptea, chiar daca ii alaptez exclusiv.
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
biancabia spune:
Miha mie pediatra si asistenta de pediatrie mi-au spus sa o tin sa suga maxim o jumatate de ora ca sa nu ia tatica drept suzeta. Ca le-am zis ca o tin cateodata, in special noaptea si cand dormea alexis ca eram mai libera, mai mult de o ora. Acum pieptul nu se mai intareste, ea se enerveaza asa ca ...
Fetele ce folositi biberon, ce marca folositi? Eu am incercat Avent (am 3 sticle) si Iris nu bea bine cu ele. Am probat chicco, modelul acela cu tetina care se presupune ca are forma sfarcului. Nuk, de care am zis inca de la Alexis ca nu mai iau. Acum m-am oprit la o marca: suavinex, care are tetina de latex, anatomica, deoarece cu asta bea cel mai bine asta mica.
ALTESA spune:
ana am asa niste curiozitati legate de voi ca famile cum va descurcati,cine face curat,mancare,calcat,spalat sot bagat in seama pe langa cei patru copii ? mie mi se pare extrem de greu.
Eu de cand amiesit din maternitate nu am facut decat curat in baie de vre 3 ori,curat in sifonier o data,un piure si 2 fripturi la cuptor atat in rest stau cu bebelusu toata ziua si el nu e genul care sta mufat tot timpul ,insa faptul ca nu prea doarme ziua si cere atentie non-stop ma leaga si de maini si de picioare.
Singurul lucru la care nu am renuntat e sa-i calc rufele lui yubi si lui bebe.
ALTESA spune:
bia nici lui Rafael nu-i placea avent cand ii dadeam completare insa tragea cu placere din biberoanele babynova.
alina_anto spune:
Altesa, eu nu ii fac baie azi (dupa vaccin). si nici nu ii dau antitermice.
Bia, eu am biberoane tommee tippee, dar le prefer pe cele de la avent
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
olishka spune:
Bine v-am gasit in casuta noua Sa dea Dumnezeu sa avem parte de copilasi sanatosi caci asta este cel mai important
Bulinuta da-mi adresa de email si-ti trimit invitatia, sa vezi cum arata. Noua ne-a facut-o un baiat care lucreaza la noi.
Eu folosesc la Leon biberoane Avent. Ma mulg aproape zilnic si ii dau o masa cu biberonul ca sa fie obisnuit cu el, in cazul in care trebuie sa plec de-acasa si-l las cu cineva. La David nu am facut asa, si-mi refuza biberonul. Nu puteam sa plec nicaieri.