Bulgarasii de ian.feb2012 in casa noua! {1}
Raspunsuri - Pagina 16

ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 nici eu nu am depus nici ptr alocatie mai fetelor eu am 6 saptamani si nu mi-au trecut lohiile, sunt galbene ![]() olga da-mi si mie un semn ca vreau sa cumpar si eu pentru un copilas ![]() plange de rupe fir-ar sa fie de colici bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Si la mine durteaza lohiile ,tot galbene, si am fost la controlul de 6 saptamani acum cateva zile, e in regula, mie mi-a dat Multi Gyn care se dizolva in apa si spalaturi cu acea solutie... cu irigatorul binen-teles. Dar oricum du-te la Dr. Cel mai bine asa , ins avroiam sa te linistesc ca nu e o problema dc ai acea scurgere.Iti va face si papanicolau , mie una mi-a facut.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

ane-maria spune:
Eu m-am saturat de colicii astia cand am crezut ca mai trecuse parca a inceput mai tare .
Azi noapte a plans dupa baita de la 9 apoi in brate cu ea pan ape la 1 noaptea abia a adormit , s-a trezit pe la 5 a papat apoi iar somn pana pe la 9 ,iar papat si culcat pana pe la 11 dupa care am iesit cu ea in parc .
As prefera sa stea treaza ziua si sa -mi doarma noaptea mai bine , dar nu stiu cum s-o tin treaza si sa nu planga din cauza colicilor.
Eu cred ca o sa raman cu un san mai mare unul mai mic, pt ca de multe ori Bia mea mananca dintr-unul si se satura si nu reusesc sa o trezesc sa pape si din celalalt si chiar dc se trezeste nu mai vrea :(.
Of ce nasol e sa stai departe de oras si sa n-ai permis
Mai sta careva in Voluntari ?

Matzaila_81 spune:
Ane, la noi a mers dupa o saptamana cu espumisan si debridat. le dadeam alternativ. Dupa ce ne-am reglat le-am scos si inca suntem ok, slava Domnului. Daca e ceva intram din nou pe ele.
Mamica de grasunel Alexandru

aerlilian spune:
Anda, cumva ce-i povesteai Ameliei era despre Tudor al meu?. Exact asa e si al meu!
Georgia si mie mi s-au prescris tot acele anticonceptionale numai ca eu nu le iau deoarece inca nu m-am apucat de treaba... si nu am luat in viata mea AC...
Alexa, eco dureaza foarte putin, un minut cea de sold.
Alice, nu-i pb, nu era ceva important...cand m-ai sunat tu inapoi vorbeam cu cineva in parc...o sa revin.

tebligia spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 nici eu nu am depus nici ptr alocatie mai fetelor eu am 6 saptamani si nu mi-au trecut lohiile, sunt galbene ![]() olga da-mi si mie un semn ca vreau sa cumpar si eu pentru un copilas ![]() plange de rupe fir-ar sa fie de colici bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
bulinutza eu am noua saptamani si nu mi-au trecut si sunt rosii:(:(:(:(( si dr a zis k ma mai poate tine mi-a dat vit k si ergomed

bulinuta27 spune:
aoleo fetelor ce vesti mi-ati dat cu lohiile astea...ma rog asta sa fie singura problema...era sa imi sparg capul ...mi s-a facut rau in bucatarie noroc ca era matusa mea langa mine ca alytfel cred ca ma gaseau imprastiata...
am vb cu pediatra, el papa 500-510 ml pe zi ceea ce e putin si mi-a zis sa ii schimb iar laptele sa ii dau aptamil pepti care se zice ca e formula de lapte care nu da colici...nici nu stiu ce sa fac
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze

georgia_c spune:
moama ce m-am dixtrat cu povestile voastre cu pasarici
bulinutza , io de aptamil am auzit numai de bine ,cica e f bun desi nu e el f bine promovat
last edit:deci asa cu AC, pe mine nu ma tenteaza ideea ca am luat 1 luna pe la 26 ani si m-am ingrasat 7-8kg intr-o luna,si ma si durea ficatul asta asa ca bonus
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

bulinuta27 spune:
georgia eu ma bucuram sa ii dau un lapte bio...am si eu o fixatie, dar acum o sa fac schimbarea daca ii va merge bine cu el asta e...
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze

georgia_c spune:
daaa..stiu si noi avem fixatii cu bio,deci te inteleg;
daca nu mananca destul de bine la o masa ,incearca sa le indesesti putintel(stiu ca nu e bine in cazul lp dar el mananca putin deci are timp stomacelul sa digere)..poate iti da pediatra ok la varianta asta si asa papaceste mai multe mese mici care sa-l salte peste 500ml/zi

ane-maria spune:
citat din mesajul lui georgia_c moama ce m-am dixtrat cu povestile voastre cu pasarici ![]() bulinutza , io de aptamil am auzit numai de bine ,cica e f bun desi nu e el f bine promovat last edit:deci asa cu AC, pe mine nu ma tenteaza ideea ca am luat 1 luna pe la 26 ani si m-am ingrasat 7-8kg intr-o luna,si ma si durea ficatul asta asa ca bonus Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
Eu am inceput sa le iau de cateva zile ,desi si nu am inceput

Si faza cu ingrasatul nu stiu ce sa zic... eu iau si Elevit supliment de vitamine ca asa mi-a prescris doctorul de fam. si inca nu m-am ingrasat cred ca mai conteaza si ce ,cum mananci.Eu mananc multe lactate, fierturi de legume si carne, fructe #536; banane si mere,deocamdata si ocazional dar f ocazional dulciuri :(, incerc sa nu exagerez cu mancarea dar nici infometata nu pot sta , sper sa nu ma ingras, pt ca anul asta vrem sa facem nunta ca , cununia am facut-o anul trecut