Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:
Tufete, am citit tot, dar is asa de obosita ca nici nu mai stiu ce voiam sa spun... si noaptea abia incepe azi m-or nerfat si studentii... asa ca scuze ca-s ca lovita cu leuca...
OLGA superfaini baietii tai, Leon deja face mutrite... Sunteti o superfamilie
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Pisik06 spune:
Seara buna!
LA MULTI ANI! Anca Sa fii fericita, implinita, vesela, optimista si galagioasa cum te stim toata viata!
LA MULTI ANI! Theo! Sa ai o viata lina si implinita, alaturi de parintii tai! Mireal, sa iti traiasca baiatul
V-am citit si eu, la capitolul asta. Am fost cam aglomerata zilele astea, ma simt destul de obosita si cam lipsita de chef
Apropos actiuni "serale" cu copilul, noi nu am mai avut in ultimele seri, pt ca ne-am mutat in parc dupa gradi si serviciu si am ajuns numai pe la opt acasa, eventual ne-am mai uitat la un desen si gata, hai cu masa, hai cu baia, povestile regulamentare si somnic. Ana doarme cam 2 ore- 2 ore si un pic la gradi si cam spre trei ore in week-end. Seara se culca in jur de 22 (chiar si 23 cateodata) si se trezeste pe la 7-7 si ceva.
Nu stiu ce sa mai zic de noi, Ana e tot mai dulce, mai inteleapta si ne intelegem tare bine, dar asta stiu ca toti copiii sunt, asa ca nu e o noutate
Eu am fost in team building in week-end si chiar a fost mai ok decat ma asteptam, m-am distrat si oarecum si relaxat desi programul a fost intens, chiar mi-a prins bine
Mi-e dor si mie de o intalneala, mai ales ca de cand ma tot chinui sa ajungem la OLGA si nu mai reusim. Anuntati-ma si pe mine daca va reuniti in week-end, sa vedem cum ne organizam.
Va pup!
Mami de minune mica
georgyiuly spune:
Buna dimineata!!! O doreste cineva ?????
Eu am fost mereu pe fuga saptamana asta si inca mai sunt,nu prea am citit mai nimic dar recuperez eu,am de vazut si pozele cu fete frumoase si puii Olgai.Sunt convinsa ca sunt toti minunati.
Urez LA MULTI ANI tuturor ghioceilor care s-au sarbatorit zilele astea!!!Sa cresteti mari si sanatosi!
LA MULTI ANI Anca !!!
LA MULTI ANI VINCENZO STELIAN !!!!
sa aveti o zi frumoasa!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
novus spune:
Neata !!
Cafeaua e servita fetelor !
Olga, si eu sunt tare bucuroasa ca Ada se intelege asa bine cu prietenul ei si sunt fericita ca vor merge impreuna si la gradinita,cred ca o sa le fie mai usor fiind impreuna
Pisik, ma bucur ca ai trecut pe aici si imi pare bine ca lucrurile s-au asezat pe fagasul normal ! Abia astept sa ne vedem
Monnvas, spor la treaba atunci !si sa-ti treaca mancarimea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Chatonel, cum mai e situatia la voi ? am auzit la radio ca l-ar fi prins pe nebun ??
Aveti grija de voi !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Neata tufete
Novus, noroc cu tine ca nu stiam nimic :) Acum am deschis ziarul si vad trupele speciale au dat asalt intr-un cartier unde ar fi presupusul asasin. Inca nu l-au scos din casa ori nu au publicat. Cica s-a tras cu arma, un politai e ranit (nu grav).
Va tin la curent
Noi am avut o noapte agitata, cu muci si nas infundat, cu copil miorlait. Asa ca am facut rocada, motanul s-a dus la ea in pat si dragoana a dormit cu mine.
ZAcu, de dimi, e in forma dar nu vrea sa manince nik, banui ca o doare si in git. Probabil ca vom merge la medic mai incolo.
inapreda spune:
Hola,
Vin si eu la cafea, desi pe fuga ca am treaba si apoi iesim afara.
Novus: un robot cu tastatura (un soi de laptop) si Ian mi-a cerut robot; un volan Cars; un set pentru mini-golf, litere magnertice din lemn, o orga, un tractor...nu mai stiu. Evident, nu le va primi pe toate. Mi-a spus ca vrea o cauta di aceea de exterior si, dupa ce au fost "la reducere" toata iarna, de luni sint toate la pret intreg pentru ca sint articole "de sezon" Oricum, de mult am in plan o casuta din aceea dar nu cadreaza never cu bugetul.
Monn, spor si placere in toate treburile asumate.
inapreda spune:
Olga, cum ati gestionat episodul artistic? L-ati certat? I-ati spus ca nu e voie etc? Eu ii explic lui Ian de fiecare data dar inca face tot ce-i trece prin cap. Lumea imi spune ca procedez gresit: daca nu-l cert si nu-i spun ca nu e voie, de unde sa stie copilul? Apoi, mai e o placa pe care o aud mai mereu: orice copil tre' sa stie de frica, lui Ian nu-i e frica de nimeni si de nimic!
chatonel spune:
am vazut si eu baietii frumosi ai olgutei
ce frumos sta david in pat linga taica-sau, fiecare cu tableta lui
olishka spune:
Buna dimineata!!!
M0nn spor la trebi
Chato sa ne tii la curent cu nebunul. Sper ca l-au prins. Sanatate dragoanei
Ina nu l-am certat. Ce vina are copilul ca si-a uitat tat-su surubelinita pe comoda I-am explicat dupa aceea. De inteles intelege, dar nu vrea sa asculte
Pisik
Eu nu am o zi chiar grozava. Leon a fost fornait toata noaptea si acum este, cred ca a luat de la David. Sunt cam speriata, caci David mi-a racit prima oara cand era mai maricel, da la un bebic asa mic chiar nu stiu ce sa-i fac Ii pun ser in nas si atat deocamdata. David in continuare cobza, iar mie mi-a iesit un herpes de toata frumusetea.
Va pup si multumesc de aprecieri la adresa copilasilor mei