Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Si o asteptam pe Floric "la porumb", cum "dragastos" este alintat cartierul meu select, dr taberii :)) Si ca tot vine braila la bucuresti si denisa zicea de o intalneala cu fetele prin parc, ne vedem joi seara sau vineri? Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
Dumnezeule, cum am uitat ca stai in Drumul Taberii...Of...iar ma apuca nostalgia...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Si ca tot vine braila la bucuresti si denisa zicea de o intalneala cu fetele prin parc, ne vedem joi seara sau vineri? |
Io? da'buna ideea am avut!
Vremea e super si niste intalneli prin parc ar fi super... din pacate nu am gasit inca solutia dilatarii timpului, asa ca tare greu reusesc sa programez o asemenea iesire. Daca e vb de ce spuneam aseara, de intalneala cu Monn... marturisesc ca ea a avut loc in fata spitalului Victor Babes... loc unde nu prea dorim nimanui sa aiba treaba...
Din pacate we asta eu ma reproduc artistic in limba lui Shakespeare, stiti ca ma vait de mult de lucrarea asta... e... i-a sosit sorocul. Dar va doresc distractie placuta.
Daca am timp in noaptea asta, pun poze din we trecut din Herastrau... nici nu am developat filmul sa vad daca a iesit ceva...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, nu merge link-ul |
Mie mi-a mers. Olga are niste copii super-ultra-mega-dragutzi! Si David tuns nu face exceptie!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Gata, am venit si eu de la cumparaturi, am fost cu prietena mea si cred ca nu s-a mai intamplat de ceva vreme sa cheltui sub 50 ron , efectiv nu am gasit nimic , am luat ceva de mancare din Real si gata
Olga, am admirat pozele si mi-a placut zambetul lui Leon care e tot mai haios si mi-a placut si tunsoarea lui David, nu ii sta rau deloc, ma gandeam ca l-ati tuns mai scurt, dar e ff fain si asa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Scuze, Olga; am reusit si eu sa-ti vad flacaii si pe Chiti cea de nepoti iubitoare.
Lui David ii sta bine cu noua freza, desi inteleg de ce te-ai necajit cind si-a pierdut pletele.
Iar Leon e un scump in miniatura!
Sa-ti aduca numai bucurii.
PS. Am fost si eu in recunoastere de...jucarii. Am vazut citeva interesante dar nimic cu care sa merg la sigur. Miine ma hotarasc.
novus spune:
Ce jucarii ai ochit Inapreda? Si eu am facut studiu de piata in Real dar cam batea vantul, am luat niste seturi de nisip doar pt Ada si prietenul ei pt ca de azi au deschis sezonul la locul de joaca si i-a prins nepregatiti, m-am bucurat ca Ada a fost foarte incatata ca i-am luat la fel si lui Andi, isi tot organizeaza ritualul pe maine cand o sa-i faca surpriza , sper sa ma mosteneasca si la acest capitol
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Multumesc
David foarte entuziasmat il cheama pe taica-su:"Hai sa vezi, hai sa vezi ce-am desenat!!!" Zgariase toata comoda cu surubelnita. Opera de arta
Monnvas spune:
Repede, pana nu se incheie ziua: la multi ani blondei suave cu ochi albastri - ANCA si iti urez sa ramai la fel de plina de viata si sa nu moara niciodata scanteia aia nebuna din tine Chiar daca uneori ma enerveaza
Pe mine ma mananca in partea dorsala (adica-n kur, dupa cum ati vazut pe FB), asa ca, desi is pana peste cap de munca si deja cred ca am mai multa cofeina in sange decat hemoglobina, m-am mai inscris la o conferinta si mi-am mai asumat inca neshte trebi... MADA, ce ziceai de ziua aia de 36 de ore?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way