Imunitate atat de scazuta????
Raspunsuri - Pagina 3
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina ary v,detaliaza, te rog, terapia despre care scriai. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Uite aici e site-ul lor: http://terapiebowen.ro/
ruxandra_sb spune:
1 renuntat la gradinita, cel putin pana la toamna, fara nici o ezitare!
2. Vitaminele sintetice nu fac doi bani, parerea mea .
Baga mai bine mancare adevarata.. adica cum au zis si fetele: multe fructe, legume, seminte, carne de calitate, oua, etc. Exclus mezeluri & co. Limitat la maxim zaharul.
3. program de calire.. cu joaca zilnica afara, indiferent de vreme, intr-un parc cu aer mai curat.
4. nu tineti in casa prea cald, maxim un 21-22 gr C.
5. de aranjat vacante cat mai multe in afara orasului, ca-i la munte, mare sau la tara.
E adevarat ca primul an de colectivitate da multe imbolnaviri, dar la voi e deja prea mult. Zau ca nu vad rostul acestui chin.. plus c-o poti da de tot peste cap.
Si da, am mai auzit de copii care din cauza imbolnavirilor repetate/grave au facut pauza de gradinita 1-2 ani.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Bee spune:
Pisi-Pis, daca era sa sun doctorul sau sa merg la el de cate ori avem o problema, m-as fi mutat acolo. Sezonul asta rece am ajuns cu mijlociul la spital de 2 sau 3 ori, de 2 ori a fost pneumonie, iar a 3-a oara angina streptococcica (cu scarlatina la sora-sa). Deci de cate ori am ajuns cu el la spital, era cel mai bolnav din zona. Si acum chiar ma acuz pe mine ca-s cu prea mult sange rece si astept pana nu se mai poate. E primul an in colectivitate, dar la noi chiar nu conteaza, ca a luat toate bolile aduse de surioara anii trecuti, ba a facut si altele. In casa nu e niciodata foarte cald, de scos afara il scot la greu atata timp cat e sanatos, locuiesc la tzara, excursii la mare si la munte...E drept ca ma chinuie cu alimentatia. Deci la noi asta trebuie sa fie problema.
histamina spune:
incearca sa ii faci niste analize pe imunologie,sa iei legatura cu un imunolog pediatru.
tanima_i2002 spune:
Mihaela, eu personal daca as fi patit asa cu siguranta as fi renuntat la colectivitate, cu tot principiul meu ca un copil are nevoie de colectivitate nu sa fie tinut in casa. Intr-un caz similar as fi amanat cu un an si anul urmator as fi incercat iar. Intre timp, chiar daca sta acasa incearca o schema de imunizare. Nu cred in schema minune ci sunt convinsa ca trebuie incercate mai multe tratamente si vazut ce merge.
Multa sanatate tuturor copilasilor.