Bicicleta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ina au centuri de legat copii si se pot si bebelusi dar trebuie luat un scaun special ceva de genul ca cel ptr masina, scoica.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ina eu am avut de mica..adica pe la 11 ani am avut prima pereche..cu doua randuri de roti..am invatat cu buselile de rigoare,maini scrantite,julituri,cucuie...dar alea cu un singur rand de roti sunt .cum sa zic..mai bune in sensul ca aluneci mai repede....insa luasem o pauza de cativa ani,apoi am reinceput..intai mai mult la sol,adica buf,trosc,apoi din ce in ce mai bine...mergeam pe trotuare,catinel,apoi in vreo doua saptamani...ma descurcam.
Tebuie sa incerci si sa mergi mult..preferabil in parcuri cu cotiere si genunchiere obligatoriu...un an am mers la servici cu ele,pana mi-am luat prima masina.....ma bate gandul sa le reiau....as fugi mai usor si dupa Eva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

am cotiere, genunchiere si...din alea pt incheietura minii, problema e ca mi-e cam teama sa dau drumul la mana sotului sau cui ma tine.

inca n-am cazut :D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Ina au centuri de legat copii si se pot si bebelusi dar trebuie luat un scaun special ceva de genul ca cel ptr masina, scoica.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

alex are 1 an jumte.
dupa o scurta dezbatere am decis totusi sa luam scaun de bicicleta cu prindere pe spate, la salariu. Luam la anul remorca, vad ca au inceput incetisor sa se normalizeze preturile. Cand au aparut prima data erau ridicol de scumpe, 2500 lei, 4000 lei etc. Acum vad ca sau dezumflat si au ajuns la 300-500 ron. Excelent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Pe mine ma framanta o problema, poate ma ajutati: as vrea sa-l luam cu noi la plimbare cu bicicleta si pe fi-miu, care are 11 ani dar nu poate folosi bita, este nevazator. Credeti ca pentru copii asa mari as gasi ceva ajutator? M-am gandit mult la o sa intre picioarele mele, dar e mare, nu mai am loc sa pedalez...Alte idei, dispozitive...? Eu, sotul, fata avem biciclete si pe el trebuie sa-l lasam la bunici cand iesim, si mi-e ciuda!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Eu am una asa. E super, dar nu stiu daca se gaseste in Ro firma asta. A mea e de 28", cu trei viteze, schimbator Shimano. Merge foarte usor, e comoda, silentioasa, e o bijuterie.

Edit: saua e mai plina si moale(am avut o bicicleta mai veche pa care imi amortea fundul :)) dar am vazut de cumparat separat si mai si :).

Mihaela,city bike-ul meu seamana ff mult cu a ta,numai ca e de 26 si e alba.Eu i-am cumparat si o alta sea cu gel de nu stiu care insa atunci cind merg mult,imi iau slipi speciali cu burete (astia ii pun pe sub pantalonii de sport) sau pantaloni special pt biciclisti cu burete in zona fundului si e solutia cea mai buna .

Alina,mami de 2 copii minunati

Multumesc Alina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Pe mine ma framanta o problema, poate ma ajutati: as vrea sa-l luam cu noi la plimbare cu bicicleta si pe fi-miu, care are 11 ani dar nu poate folosi bita, este nevazator. Credeti ca pentru copii asa mari as gasi ceva ajutator? M-am gandit mult la o sa intre picioarele mele, dar e mare, nu mai am loc sa pedalez...Alte idei, dispozitive...? Eu, sotul, fata avem biciclete si pe el trebuie sa-l lasam la bunici cand iesim, si mi-e ciuda!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

intreaba pe forumurile de biciclisti, trebuie sa fie o solutie.
am sa intreb si eu, daca doresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:

Ii poti lua o bicicleta pe care o atasezi la bicicleta ta sau bicicleta tandem.

Uite iti dau cateva link-uri informative sa iti faci o idee:
http://www.babboe.be/?gclid=CJbM7IG29bACFYWZDgod0UK6IQ
http://www.kidscab.be/category.php?id_category=48&gclid=CMGY0su29bACFU5T3godAlBBBg
http://www.beslist.be/products/fietsen/fietsen_484520_484539/

Sper sa-t fie de folos si sa fie ceea ce cauti.

Numai bine!

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Super, super, super! Multumesc, doamnelor! Studiem bine variantele si ne hotaram! Asa ceva aveam in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:

Exista si niste bare speciale prin care se poate atasa bicicleta copilului de bicicleta parintelui - un exemplu www.portbagajeauto.ro/alte-accesorii/trail-angel-transport-copii.html" target="_blank">aici.

Mergi la inceput