Bicicleta
Raspunsuri - Pagina 2
ina.click spune:
Picky_Toto! Stai!
Zisesi scaune pt copii?
De care ai?
Cum se prind?
De unde le-ai luat?
edit: of, esti in Belgia.
Ce recomanzi totusi, prindere pe spate sau pe fatza?
Daca am bicicleta cu cadru de dama unde se mai prinde cel din fatza?
Cel din spate sta pe portbagaj?
Mik spune:
Bucuresti-ul e destul de plat si deci adaptat sa te plimbi cu bicicleta in ipoteza de oras fara trafic, insa : Cit de mare e traficul, exista sau nu culoare pentru biciclisti ? Cit de educati sunt soferii ?
(eu una n-as urca pe bicicleta in Bucuresti nici de frica).
Idea cu "inchiriaza una si vede cum e" mi se pare cea mai potrivita.
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Picky_Toto! Stai! Zisesi scaune pt copii? De care ai? Cum se prind? De unde le-ai luat? edit: of, esti in Belgia. Ce recomanzi totusi, prindere pe spate sau pe fatza? Daca am bicicleta cu cadru de dama unde se mai prinde cel din fatza? Cel din spate sta pe portbagaj? |
Au suporti de prindere pe cadru... In fata se pune doar un scaun de copil mai mic, se prinde de cadru din fata de cel de sustinere a ghidonulu.. iar in spate ptr copii mai mari si se prinde sub sa si nu sta pe portbagaj, ca altfel nu mi-as mai putea pune geanta ptr portbagaj..daca vrei pot face mai tarziu o poza sa o vezi...
Scaunele sunt luate de la decathlon...si e si in RO. Mai sunt si remorcute inchise care se ataseaza in spate la biciclete...sau bicicleta cu suport ptr pasageri..ptr copii...daca vrei poze iti pot cauta si iti trimit link-urile...
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
ina.click spune:
e ok, vom vizita decathlonul. mie mi s-a zis ca imi trebuie ori portbagaj ori cadru si n-am din alea.
referitor l mersul prin bucuresti - nu voi circula cu copilul prin trafic, doar printre stradute pana in parc si inapoi.
de descurcat fara copil ma descurc f ok in trafic, problema sunt pietonii care sunt atrasi, hipnotizati, de banda aia verde pe care e desenata O BICICLETA. Chiar si in cazul trotuarelor foarte largi, ample.
pe strada chiar nu au fost probleme; evident, se cere precautie si atentie.
pe trotuar in schimb, slalom, claxonat, scuzati, pardon, scuzati, pardon,
in special mamicile cu carucioare am observat ca trg la banda verde. probabil merg pe rationamentul ca si ele au roti, Oh well.
Alina spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Eu am una asa. E super, dar nu stiu daca se gaseste in Ro firma asta. A mea e de 28", cu trei viteze, schimbator Shimano. Merge foarte usor, e comoda, silentioasa, e o bijuterie. Edit: saua e mai plina si moale(am avut o bicicleta mai veche pa care imi amortea fundul :)) dar am vazut de cumparat separat si mai si :). pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Mihaela,city bike-ul meu seamana ff mult cu a ta,numai ca e de 26 si e alba.Eu i-am cumparat si o alta sea cu gel de nu stiu care insa atunci cind merg mult,imi iau slipi speciali cu burete (astia ii pun pe sub pantalonii de sport) sau pantaloni special pt biciclisti cu burete in zona fundului si e solutia cea mai buna .
diana_jors spune:
ina, daca te descurci pe strada, n-o mai lua pe benzile de pe trotuar de fapt, legea are 2 articole care se bag cap in cap - unul spune ca daca exista pista de bicicleta esti obligat sa circuli pe ea cu bicicleta, iar celalalt spune ca in niciun caz nu se circula cu bicicleta pe trotuar
EU prefer strada, mi-e teama sa nu dua peste vreun copil pe pistele de pe trotuar... plus ca mai au stalpi, chioscuri, masini parcate, borduri inalte etc.
Cu soferii eu nu pot spune ca am avut probleme. Mi se pare ca totusi incepe sa se constientizeze si bicicleala in ultima vreme, parca s-au inmultit si biciclistii... va fi din ce in ce mai bine Zic eu.
Bafta!
adi2003 spune:
Pana la urma si eu am recurs la inchirierea bicicletei, cel putin pentru vara asta. Am vrut eu sa iau una pliabila, insa am zis ca ies mai bine asa. Deocamdata. Oricum un antrenament de 1 ora pe zi mi-e suficient pentru miscare si relaxare si nu mai am treaba caratului si depozitatului ei la etaj.
eumada spune:
Rufus,nu rade,ca vorbesc serios...de ce nu incearca cu role?Eu si inca doua colege,mergeam la munca pe role,cu pantofii si poseta in rucsacel...comod,rapid,incapi peste tot...asta pana am ramas gravide si ne-am marit...dar daca sotia ta are conditie fizica relativ ok...sunt mai practice.Exista si modele faine,de viteza si pot fi depozitate usor...
ina.click spune:
eumada - mi-am luat role, incerc sa invat sa merg pe ele de vreo...ma rog, am avut vreo 4 sesiuni de training sa zic asa.
in cat timp ai reusit sa mergi ok'ish pe ele?
as vrea sa incerc si eu, tot la ast m-am gandit, mers la munca - si asa merg pe jos, as merge tot pe jos...dar mai repede :D
vroiam sa intreb am vazut o remorca din aia pt copii de atasat in spate, f ok ca pret dar....copilul ar trebui sa fie mai mare, nu?
adica suficient de mare sa ii poti zice "stai mitzule acolo, nu iesi"
ina.click spune:
citat din mesajul lui diana_jors ina, daca te descurci pe strada, n-o mai lua pe benzile de pe trotuar de fapt, legea are 2 articole care se bag cap in cap - unul spune ca daca exista pista de bicicleta esti obligat sa circuli pe ea cu bicicleta, iar celalalt spune ca in niciun caz nu se circula cu bicicleta pe trotuar EU prefer strada, mi-e teama sa nu dua peste vreun copil pe pistele de pe trotuar... plus ca mai au stalpi, chioscuri, masini parcate, borduri inalte etc. Cu soferii eu nu pot spune ca am avut probleme. Mi se pare ca totusi incepe sa se constientizeze si bicicleala in ultima vreme, parca s-au inmultit si biciclistii... va fi din ce in ce mai bine Zic eu. Bafta! Diana de Alex (23 aprilie 2007) Alerg 42 pentru o sansa "When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley) |
uneori merg pe trotuar, cand pot alege intre un trotuar putin populat si o strada aglomerata. de fapt in general aleg...ce e mai putin aglomerat.
dar da, decat stalpi, gropi etc...