ce punem la pachet?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde de gusturile fiecarui copil iar mai tarziu de "moda" din clasa. In general trebuie evitate chestiile de la care se murdareste sau care necesita lingurite, furculite...sau care contin "mirositoare" (ceapa , usturoi mult).
Eu ii dau intotdeauna un sandvisch. Poate fi cu pateu, cu almete sau alta branza topita, tartinabila si sunca sau salam, unt de arahide (mie mi se pare scarbos dar lui ii place). Uneori ii pun o ciocolatica mica kinder sau un dulce mic (dar nu are prea multe sortimente care sa ii placa). Mar primeste la scoala, lapte la fel si uneori le mananca/bea. Friptura sau carne nu manaca de felul lui, rosiile curg, castavete merge daca nu se lipeste de paine sa o umezeasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

asta cu moda asa e :-) si mai tine si de maniile copilului.
a mea nu accepta leguminoasele in sandwich, ardeiul / castravetele trebuie sa fie separat in folia alimentara si neaparat taiate in 4 :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany
ardeiul / castravetele trebuie sa fie separat in folia alimentara si neaparat taiate in 4 :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,

mai cunosc eu pe unul
doar foaia de salata o accepta in sandwich.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

eu am facut pana acum snitzel de pui, finger fish, pateuri din vegetale, miniempanadas umplute cu vegetale, cascaval taiat in forme ursuleti, stelute, rulouri din paine si branza topita(adica am luat o felie de paine, am presat cu facaletul si am intins branza topita, apoi am rulat ca o foaie de tigara, si taiat cubulete). Daca imi aduc aminte, mai scriu.
A, am mai facut mini pizzas, tartine, pateuri cu branza, strudel de dovleac, cornulete cu rahat.
Ma feresc sa pun dulciuri la pahet. Iar la ora zece jumatate, au tea time, care consista in fructe.
Ma feresc sa ii pun in pachet multe diferite. Ii dau doar 1 tip de mancare sau doua.

Multumesc pentru feedback.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Dar nu primeste lunch si snack la scoala? ca aici se da pe la scolile de stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la noi primesc lapte, corn simplu si 1 mar mic. care uneori se mananca, uneori se aduc acasa.
3x3 la ce varietati faci de fapt am putea noi sa ne inspiram de la tine :-))))))

Lulu si la noi tre` neaparat, dar neaparat sa fie sandwich, nu altceva, deci 2 felii paine puse una peste alta, nu poate fi inlocuit de corn, covrig, tarte

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

invariabil paine cu telemea de oaie - sandwich si ceva dulce, barni, kinder felie de lapte, negresa facuta in casa si cam atat.

am tot incercat sa o conving ca poate manca si altceva, nu am avut nicio sansa

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sandw. cu philladelphia, ou si rucolla
sandw. cu pateu de ficat si castraveti murati
sandw. cu nuci, avocado si lamaie
sandw. cu philladelphia si rosii
lipie proaspat facuta (dimineata) cu ulei de masline si legume la gratar
sandw. cu castraveti
sandw. cu sunca de curcan
sandw. cu paine neagra de casa si salata de pui (piept de pui, iaurt cremoso, sare, piper si patrunjel)
1 felie de pizza rece
lipie cu salata waldorf

in general mananca 1/2 de sandw

1 fruct mic sau 1 morcov (depinde cat de "leguminoase" sunt sandw.)

1 biscuit de casa sau 1/2 de briosa (optional)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu stiam ca branza topita e una dintre cele mai proaste mancaruri...

Ca e facuta din resturi, puse impreuna la topit, la temperatura inalta, adaugat sare si E-uri, si aia e...

Eu va recomand sa va feriti de orice contine guma guar...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Fetelor, eu stiam ca branza topita e una dintre cele mai proaste mancaruri...

Ha, sa vezi pateul ce barzauni contine (bio sau ne bio) nu mai spun de salamuri, inlclusiv ala de sibiu, dulciurile, ce sa mai vorbim, otrava curata. Daca te iei dupa astia cu E-urile nu mai ajungi sa-i dai nik copkilului la scoala.

Mergi la inceput