Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Bravo Tala, bravo Dana!!!

Chiar ati nascut in aceeasi zi ! Ce de vesti in cateva ore cat am lipsit...
Dana, ai nascut cum ti-ai dorit, ma bucur pt tine!

Amy, cred ca e normal sa ai o astfel de stare, sa treaca.

Dara, ce mesager important esti, din pacate s-ar putea sa nu te pot folosi, e posibil sa nastem aproape una de alta. multumim pt vesti

Chiar, buburuza, cum s-a descurcat tati cat ai fost in spital?

Irina, 36+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Un mesager mai putin vorbaret, dar azi a fost ziua durerilor crancene, cre' ca schimbarea de vreme ne-a dat pe multe peste cap, parca la mai multa lume n-a fost foarte roz. Asa ca scuze. Saraca Dana, nici nu stiu cat de inteligibila i-am fost la telefon, ca eram in niste junghiuri.
Da' sunt mandra de fetele noastre de azi :)

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Cred ca fetele de la odiseea de Ianuarie-Februarie au uitat de predarea stafetei. daca mai stam nitel se termina si odiseea noastra si nu mai primim nimic. Si chiar asa, de ce s/a inscris Izish cu dpn pe 26 la ele? Foarte aiurea situatia.
Cred ca sunt cu fundul in sus. Astept sa se termine licitatia pentru o pereche de skate trainers pe ebay si mi/e cam somn. Sper sa/i castig pentru ca sunt ieftini si nu ar mai trebui sa ma aplec pentru a ma incalta si descalta.

Finn Constantine 15.10.2009 si 34+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: ce prompta esti cu raspunsurile mi-am amintit ca am incercat si suzeta dar f rar o accepta, iar alaptatul la orizontala deocamdata merge greu la noi ca nu am control bun si prinde greu mamelonul. Dar om scoate-o noi cumva la capat. Seara dupa baita + papa vad ca e lejer de tot
Sovietica: merci mult, uite ca daca o fi rece patutul nu m-am gandit. Si eu o linistesc binisor in brate dar cum o asez in patut cum e nebunie Poate e si perioada de crestere acum, in ultimele 2 zile a avut programul de papa/somn mai dat peste cap si ea a fost mai agitata, asa ca am cantarit-o azi iar sa vad ce-o fi si surpriza, a pus bine 100 grame in 2 zile In ritmul asta pe cand implinim luna avem lejer 3 kg
Monna: felicitari pt progrese Eu nu vad pozele cu bebe Vlad, de ce oare?
Chitosenia: of of cum te-au gasit si pe tine durerile de dinti, pup sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Ooof, Chito, na belea cu maseluta... Multa sanatate si nu te stresa ca nu ajunge dr tau!

Dara, draga de tine imi pare rau ca- ti aberam la tel si tu erai in dureri, trebuia sa ma jetuiesti! Ufff, n- o trece timpul asta mai repede odata sa scapi si tu.. Mamica eroina

Gagici, nu am cuvinte sa va multumesc. Ma simt onorata sa fie indragita de fete destepte, inimoase si frumoase ca voi. Si sentimentul e reciproc, imi sunteti tare, tare dragi.. V-as lua acasa pe toate, cu tot cu strengari

Singurul meu regret de azi e ca nu am putut s-o sustin pe Tala.. Insa, gagico, m-am gandit la tine non stop! Felicitari! Sa- ti traiasca printesuca si sa faca echipa extraordinara cu extraordinarul ei frate! astept vesti cand poti!

Povestea noastra o scriu maine ca- s obo. Am vrut sa intru scurt sa va pup mult pe toate. Ultima chestie, dar sa nu ma trimiteti la nebuni: Sovi, ti- am simtit/ inchipuit mai bine zis energiile pe aicinsi m- am agatat de ele in momentele naspa. Multu

cu Gaza... >> AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Felicitari mamicilor Dana si Tala! Bebelusii sa fie sanatosi si mancaciosi!

La mine nu sunt vesti atat de bune din pacate! M-am sculat azi dimineata si aveam pete negre in campul vizual la unul din ochi, ca aveam impresia ca vad paianjeni prin baie cand m-am sculat. Am fost la moasa si mi-a facur si un sumar de urina si mi-a iesit ++ la proteine, ceea ce nu e de bine. Tensiunea 12/8, dar pentru mine e marisoara, avand in vedere ca am in general 10/6. In fine, am ajuns si la spital unde nu au mai aparut proteinele in alt sumar de urina, in schimb tensiunea a fost mai mare, 14.5/8. Bebele e ok, au monitorizat-o vreo 40 minute. Testele de sange au venit bine, nu ar fi preeclampsie.
Dar sunt cam suparata si ingrijorata acum, mai ales pentru Pisicuta. Sper sa fie totul bine pana la urma, dar tare as vrea sa nasc si sa-mi iau de grija asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Ana nu te ingrijora peste masura, imediat o sa nasti si totul va fi bine o sa vezi

Cristina 36s Karina, fetita noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

FELICITARI DANA!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU TOTII MULTI ,MULTI ANI DE ACUM INAINTE!!!

35+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Ana , n-am mai zis pana acum asta, dar ca o scama neagra pe la ochi tot imi trece si mie de ceva timp si e doar in anumite momente. Deci n-ai numai tu "paianjeni". Sotul zice ca e normal de la stres, presiunea sangelui, vom vedea...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
37+ Victor Gabriel

AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Felicitari Tala! Bine ai venit Matilda!

Felicitari Dana! Bine ai venit Vlad Alexandru!

Fetelor, eu ieri am eliminat din dopul gelatinos. Nu stiu daca tot, sau doar o parte. A postata cineva acum cateva saptamani un filmulet de pe youtube despre cum arata dopul, dar nu era ca acolo. La mine era ceva deschis la culoare, fara firicele de sange. Maine dimineata merg la medic sa mai verifice colul.

In rest sunt bine, am calcat hainitele lui bebe. Mi-a luat mult timp ....

Tania 38+ cu Stefan Gabriel

Mergi la inceput