Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!
Raspunsuri - Pagina 6
sovietica spune:
Ronina iaca inca un hop de trecut... Cand erau f agitati, ii linisteam/adormeam in wrap sau brate. Apoi rasu-planus la transferat in patut; e bine sa nu il simta rece. Eventual daca a adormit pe o paturica in brate, de pus cu totu cu ea in patut. Mi-a mai folosit landoul. deschideam uneori geamul si faceam dute-vino usor, macar nu trebuia transferat bb.
Cel mai bine ma scoteam cu alaptatul la orizontala.
Si ai sa razi, daca nu adormea in timp ce sugea, il lasam acolo la interviu cu tzatza, mai sunam pe careva si taca-taca, pana adormea bebe :))
Cu siguranta veti gasi "butonul" vostru
Succes!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
aredwynn spune:
felicitari, Dana!!!! La multi ani, Vlad Alexandru!!! Ce bine ca a fost totul asa cum ti-ai dorit si ca au fost doar 4 ore nasoale si ca nu ai avut nevoie de cusaturi. Banuiesc ca nici chiuretaj nu ti-a facut. Bravo! Maine vei fi ca noua! Abia astept detalii.
Anca, mamica Nataliei
emmaella spune:
Felicitari Dana!Bine ai venit bebe Vlad-Alexandru!
Felicitari Tala! Bine ai venit bebe Matilda!
Emma,mami de Andrei(7 ani) si39+ Anastasia
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
monna3 spune:
Bravo Dana!!! Abia astept sa ne povestesti cum a fost
Bine ai venit pe lume bebe Vlad Alexandru! Sa cresti mare si sa fii sanatos
Am venit de la vizita la pediatra si suntem bine, crestem mari, avem deja 3317 gr si 54 cm . Am scapat de un stres, a luat bine peste greutatea de la nastere . De la vizita din 9 martie pana azi a luat 425 gr
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
monna3 spune:
De-acu cine mai urmeaza la nascut? Ca pana in 28 cand e programata carstea mai e ceva timp
Asteptam vesti de la fetele a caror DPN a trecut si inca nu stim nimic de ele
dara76 spune:
Mesajul oficial de la Dana:
"Dupa 5 zile de membrane fisurate, bebe Vlad s-a hotarat sa ne cunoastem in sfarsit azi la 19:50. E un leutz de 3200 g, s-a luptat cu o dubla circulara si e bine, acum isi suge manuta. Mami si tati sunt cei mai fericiti din lume."
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
monna3 spune:
Dara multumim pt vesti
LE: Am vazut poze pe FB cu bebe Vlad, e un scump , sa va traiasca Dana
megbeng spune:
FELICITARI, DANA!!
Pana la urma ti-a iesit exact cum ai vrut, bravo tie, fata curajoasa si norocoasa!
Bun venit pe lume lui Vlad, viata lunga si noroc!!!
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
chitosenia spune:
Felicitari TALA! Bine ai venit Matilda!
Felicitari Dana! Bine ai venit Vlad Alexandru!
Fetelor mi-a fost dor de voi si am lipsit motivata.Am avut un weekend de cosmar... din senin din iarba verde de joi incoace a inceput sa ma sacaie intai si apoi sa ma doara ca la balamuc o masea.. am crezut ca o iau din loc sambata noaptea de durere am dormit legat poate vreo ora.
Eu cu dantura nu am probleme prea mari doar ca la vreo 5-6 ani ma iau niste dureri groaznice urmate de o umflatura serioasa care nu cedeaza decat la antibiotice puternice cefalosporidice.
Deci vineri a inceput sa ma fataie din ce in ce mai tare spre seara.
Sambata in schimb a fost un cosmar total( in loc sa stau la soare la gratar de ziua mamei mele ..am stat in casa cu sare calda)
Cunoscandu-ma pe mine si cum reactionez la probeleme dentare am fost sambata seara la urgenete cel mai tare ma temeam de o infectie caci antibiotice ioc nu pot, analgezice ioc. Cand m-a vazut doctorul si la intrebarea cat mai e pana nasc : 12 zile ..omu a vazut stele verzi ma intreba daca sa fiarba apa si diagnosticul a fost pe masura nebuniei lui: gingivita de sarcina ... sambata seara imi venea sa mor de durere a stat sotu cu mine pana la 6 dimineata cand l-am trimis la culcare legat imi era frica sa nu nasc de la durere si el nedormit saracul langa mine si se perpelea.
Abia azi m-am simtit si eu mai om .. si ma rog la Dumnezeu pentru bunastarea pe care o simt acum sper sa ma tina pana nasc si dupa o sa merg la dentist sa investighez adevarata cauza: caci am avut cea mai dureroasa gingivita din istorie.. clar ceva e in neregula dar cum sunt acum la 11 zile nastere fara acces la antibiotic si analgezice nimic nu pot face.
In alta ordine de idei mai am 8 zile de asteptat pana se intoarce doctorul meu ... pana atunci nasc cu un doctor nou .. tare as vrea sa pot naste cu doctorul meu... de abia m-am obisnuit cu el ideea de a naste cu un necunoscut ma cam sperie.
Azi a venit soacra-mea asa ca suntem mai multi prin casa sper sa rezist pana pe 28 martie.
Va pup pe toate
Mamica de Bu minunat si de strengar +36
J.D. spune:
Felicitari, Dana! Bine ai venit, Vlad!
Amy, si eu am tot felul de probleme si temeri. cred ca este normal, dar ar fi mai bine sa ne relaxam. greu cu relaxatul insa.
Dia, cu tot efortul pe care il fac, nu sunt convinsa ca bebe va veni prea devreme. Lunea viitoare am control si sunt curioasa daca s/a mai scurtat colul.
Finn Constantine 15.10.2009 si 34+ Euan Tudor