Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!
Raspunsuri - Pagina 18
dorinutza82 spune:
Neatza mamici si bebici!
Ce liniste e pe aici, se vede ca deja avem mamici ocupate cu bebeluseala 
Eu nu prea mai am rabdare sa vina bebica, sa o vad sanatoasa langa fratiorul ei, de-abia astept trezirile de noapte
. Imi aduc aminte ca Stef se trezea pe la 3 noaptea si pana despampersam, pana papam la tzitzi si ne dragaleam rasarea soarele si mi-era asa drag sa ma uit la rasarit cu el in brate 
Am inceput sa am de cateva zile niste BH-uri cam dese, chiar si cand ma misc de colo-colo prin casa, fara sa fac efort cine stie ce, astea mai si scurteaza colul? Ca eu ultima data il aveam de aproape 5 cm, in stilul asta nasc la vara 
Am visat acum 2 nopti ca am nascut acu la 35+ si ieri ma uitam pe net ce inseamna comportament de prematur cum zicea Ronina ca nu are Bianca asa comportament desi e nascuta mai devreme, dar tot nu m-am lamurit ce diferenta ar fi, adica chiar zice ca ei cresc cel mai repede in greutate. Si parca Dana spunea ca ar avea Gaza comp de prematur, dar de ce ar avea daca e la termen nascut? Chiar, ei nu au venit acasa tot ieri?
LE: Ronina, am uitat sa-ti multumesc pt raspuns
, ciudat e ca nu am luat nici un Fe nimic si totusi am transaminazele mari....oricum rau nu ma simt, ma gandesc totusi ca ficatul e un pic inflamat fiindca sta mandra mea pe el....si Stef avea o placere sa se "joace" cu al meu ficat
doar ca atunci nu tin minte sa fi facut analiza asta. Totusi, daca nu am virusul hepatic ma gandesc ca nu-mi da oricim nik dr. Asa ca ma duc cu analizele la ea vinerea viitoare cand am si consultul....
Pupici!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si
35+ cu 
dara76 spune:
Dorinutza, de ex mie mi-a zis dr ca daca bebe se ingrasa, e f. posibil sa aiba comportament de prematur, sa fie ca si cum ar fi nascut cu 2 saptamani in urma si invers, prematurii sa fie mai vioi, dar nu stiu exact care-s caracteristicile. Acu' nu doar ingrasarea da comportamentul de prematur, or fi si altele. De ex. una din chestii poate fi reglarea temperaturii corporale, ca am vazut ca Gaza era la incubator (pt. asta am inteles ca e incubatorul, ca nu-si regleaza singuri temperatura). Si parca zicea Dana ca ar fi avut nevoie si de nitel oxigen. Nu stiu daca la ei a fost de la dubla circulara de cordon sau de la altceva. Parca mai conteaza cum/cat dorm si cum/cat mananca.
Niko:
"Eu dupa o saptamana in care mi-a fost rau, am avut contractii, am ajuns sa ma interneze la Municipal. Am perfuzii, dr. meu vrea sa amane cat poate operatia, vedem ce iese. Aseara mi-au facut 2 fiole de dexametazona injectii si mai fac azi 2 [pentru maturarea plamanilor]. Si contractiile continua, dar nu-s dese, sunt puternice, insa mi s-a deschis colul dupa spusele lor. Vedem ce se mai intampla.."
36+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
SuperMami_1 spune:
Niko, tinem pumnii sa fie bine!
Dara, multumim de vesti.
Miha, mamica fericita de
Rares si
37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani 
dorinutza82 spune:
Am inteles Dara, asta cu temperatura corpului stiu ca e si la bebeii nascuti la termen, adica banui ca de asta au manutele reci mai tot timpul cand sunt nou nascuti.
Niko, sper sa mai stea bebe un picut in burtica. Doamne-ajuta sa fiti bine amandoi
. Cred ca azi-maine are 35 sapt, vad ca are dpn la 3 zile dupa al meu si daca a facut si dexa sigur va fi bine chiar daca vrea sa vina bb mai rpd
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si
35+ cu 
dara76 spune:
Da, cica nu e relevanta temperatura bebeilor de la manute si picioruse, asta am citit si eu. Dar cand au nevoie de incubator au si pt. restul corpului problemute cu termoreglarea. Cele de la manute si picioruse sunt ok.
36+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
J.D. spune:
Finn avea talpile si palmele albastre in primele zile dupa nastere. Eu il verificam si inca il verific la ceafa sa vada daca ii este frig.
eu nu sunt fan caciulite la bebei in timpul primaveri sau verii, dar o sa iau una totusi. Numai ca ce imi place costa cam mult transportul. O s/o iau pana la urma. Monna, tie s/ar putea sa/ti placa si sa gasesti la preturi bune pentru ca sunt facute de o firma din Vermont. se numesc Zutano.
noi plecam la plimbare. luam tramvaiul pana la castel apoi coboram dealul si luam tramvaiul inapoi acasa.
Finn Constantine 15.10.2009 si
35+
Euan Tudor
dia_tm spune:
Tala, ce bine ca ati ajuns acasa! Acomodare rapida si sa treaca cat mai repede efectele operatiei si perfuziilor (umflaturi etc.)!
Anca, ce poveste frumoasa si emotionanta!
Monna,frumoasa povestea - ati asteptat atat de mult sa se intample minunea! si uite ca in final s-a intamplat! ![]()
Sa fie cum iti doresti, si data viitoare sa poti sa nasti natural, in apa, cum iti doresti!
Niko, imi pare tare rau pentru complicatii si pentru ca esti internata. Sper sa fie totul ok si sa depasiti cu bine acest episod, si tu si bebe!
J.D., pentru vara nu stica o palariuta - nu atat cat sa tina cald, ci mai mult sa il protejeze pe bebe de soare
. Plimbare placuta!
La mine azi e zi de relaxat
... si am de gand sa profit din plin de ea...
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
(DNP.12.04.2012)
franqois spune:
Fetele, ceva contractii azi-noapte dar nesemnificative. Ziua nimic. Ma gandesc ca o sa nasc sambata, ca pe ceilalti 2 strengarei i-am nascut pe amandoi sambata la 17. Desi duminica e sarbatoare mare si ar fi mai frumos in zi de sarbatoare.Printisorul cel mare ma intreaba intr-una daca l-am facut pe bebe. Cand vine de la scoala, cand se trezeste. E foarte nerabdator.
Tala bine ai revenit! Bine ca ai lapte si nu te mai stresezi si cu asta.
Mona frumoasa povestea! Inseamna ca cineva acolo sus va iubeste daca ai ramas insarcinata desi erau f. putine sanse!
Sunt sigura ca Cezar Andrei va avea si un fratior sau surioara, mai devreme sau mai tarziu.
Dorinutza, daca colul avea 5 cm, nu se scurteaza asa usor, del a contractiile BH. Dar oricum incearca sa nu faci efort. Eu cand i-am zis doc de contractii BH mi-a zis ca sunt normale. 

39+ cu
Andrei si mamy de
Ioan si
Stefan
dia_tm spune:
Franqois, vad ca si tu ai un bebe pus pe sotii, care te tine in suspans si nu da semne de graba. Poate nu te inseala intuitia si vii cu vesti mari sambata![]()
...ce liniste este astazi pe aici...
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
(DNP.12.04.2012)
kovacsc spune:
Ronina ma bucur ca ai pus poze, asa draga imi este Bianca nu stiu de ce
. Imi ochisorii aceia frumosi si are o privire atat de patrunzatoare, este o scumpica. Toti bebelusii imi plac foarte mult insa cate unul imi cade asa la inima. 
Cristina
36s
Karina, fetita noastra draga