Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!
Raspunsuri - Pagina 19
r_ocsy spune:
Buna fetelor , am intrat sa va anunt ca a nascut R_cata un baietel de 4 kg azi dimineata. Va doresc sa aveti parte de nasteri usoare si bebelusi sanatosi, cuminti si mancaciosi !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 25+
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
dorinutza82 spune:
Felicitari R.Cata si bune venit Cezar Stefan!!!(asa am vazut numele pe prima pagina, sper ca nu am gresit:D)
Multumim R_ocsy pt vesti!
franqois, vad ca R.Cata avea acelasi dpn ca tine, tu ce ganduri ai? Inteleg ca esti in 40+ acu, nu in 39 nu? Eu scot totusi niste motate de inviorare ca au fost cam linistite zilele astea, poate aduc barza la tine sau la alte fete pregatite:
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 35+ cu
monna3 spune:
multumesc fetelor pt urari
niko tin pumnii sa fie bine si bebe sa vina cand trebuie si nu mai devreme
Felicitari R.Cata! Bine ai venit pe lume Cezar Stefan!
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
SuperMami_1 spune:
Felicitari R Cata!
Bun venit Cezar Stefan!
Multumim R_ocsy pentru vesti!
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani
monna3 spune:
franqois?? ceva ganduri are piticul?
Ana_30?? si pt tine cateva majorete
Povestea nasterii
monna3 spune:
ma apuc de facut capitol nou acum cat doarme piticul
Povestea nasterii
lakioana spune:
Salutare mamici si bebici,
In primul rand vreau sa felicit mamicile care deja isi tin in brate pretioasele comori! Va doresc din suflet sa aveti o viata minunata alaturi de strengareii vostri.
In al doilea rand, vreau sa ma laud si eu cu faptul ca in sfarsit am scapat si eu de servici si sunt acasa. As fi vrut sa mai continui putin, pentru ca aici concediul este de aprox. un an, iar daca ramai acasa mai devreme, se scade din acel an, deci stai mai putin acasa cu bebe.
Oricum, pot sa spun ca m-am oprit la timp, pentru ca in ultimul timp nu mai pot nici sta pe scaun mai mult de 15 min.- maxim 30 min.
Nu am fost eu foarte activa...din cauza serviciului...nu garantez ca o sa reusesc sa fiu nici de acum inainte... Va citesc cand pot si cum pot, pentru ca sincer...NU MA POT DESPARTI DE VOI .
Am fost si noi azi la control. Am 37 de saptamani fara 2 zile si obstetriciana mea spune ca am deja colul foarte moale si dilatatie de 1 cm. Dupa parearea ei as putea naste oricand avand in vedere consistenta colului si numarul foarte mare de contractii BH (am avut chiar si un travaliu fals cu contractii destul de dureroase la cinci minute, care s-au oprit dupa o ora...si care au ajutat foarte mult la inia o pauzarea si scurtarea colului).
Evelyne e destul de activa...o asteptam si noi cu mare drag...la fel ca si voi. Avem totusi mici emotii in ceea ce priveste greutatea ei, deoarece medicul ne-a spus ca ar fi mai micuta decat majoritatea copilasilor la varsta ei de sarcina. Oricum...speram sa fie ok...chair daca se va naste putin mai devreme.
Va doresc tututor numai bine...si pe cat posibil...o sa incerc sa scriu mai des de azi inainte.
_
Lakioana mami lui Rianna Rebecca (16.09.2006)
si Evelyne Sarah 36+ (DPN: 15.04.2012)