Strengari 47 - Bravo Tala! Bravo Dana! Bv R.Cata!
Raspunsuri - Pagina 10
dara76 spune:
Am uitat sa zic ca pana la urma am avut NST ca al lui J.D., n-a trebuit sa fac nimic, decat sa stau mai nemiscata asa sa nu dispara bebe din cadru. Ca in timpul inregistrarii migrase in partea cealalta a burtii si nu mai era inima unde pusese aparatul. A luat-o de la capat asistenta cu inregistratul (a mutat si aparatul pt. bebe de pe stanga burtii pe dreapta burtii, pe unde plecase bebica). Se invartea pulsul pe la 140, cu oscilatii asa, cum a zis Dana. Si contractii aveam pana in 20, n-a sarit niciuna de 20, dar eu la 20 nu simteam nimic.
Se pare ca la spital am avut o glicemie de 58...credeam ca nu fac hipoglicemii dupa insulina. Si posibil infectie urinara cu E.coli, aia care e in corpul uman dar se mai inmulteste, cu recomandare sa repet. Am repetat azi. Nu am strep B.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
happylica spune:
noi am fost la pediatru azi. pisica mea a luat 130g in 7 zile de stat acasa. dr zice k e ok. eu acum ma apuc sa 'sap' pe net sa vad cat e normal. are acum 3150g
legat de alaptat si colici mi-a zis asa: bebe sta la san 45min. ce a apucat sa manance in primele 45min e bun mancat. ce inghite dupa astea 45min nu e ok.. ca intra in interactiune cu ce e ingerat la incepu(care deja se digera) si asa apar colicii. 1h30min de cand a terminat de mancat, bebe nu mai mananca. acu' nush ce sa zic. ma mai documentez. v-am zis si voua sa va dati cu parerea.
dana, felicitari pt Gaza si poveste. o sa vin si eu cu povestea noastra dupa ce nasteti toate
dara, cum te mai simti?
chito, cum e maseaua?
amy, la noi elena e numele mamei mele.. nu regret ca am ales asta pt pisica mea. nu o vom striga elena. dar asa am simtit. daca voi asa simtiti.. nu va razganditi.
fetele, pe mine ma racaie rau in gat de aseara. cred ca racesc. am bagat tantum verde. alte sfaturi????
am pus pozici noi pe fb. speram sa va placa
Mirela, mami de Alexia
irinaelena spune:
Uau, Dana, multumim pt poveste ..cat despre socrii tai...da.. s-au purtat cu voi ca cu niste copii... si am senzatia ca vor mai face asa. Apropos, acum ca totul e bine, ce au de zis?
happylica, si eu am simtit usturime in gat azi, iau 2 tuburi de oscilococcinum pe zi, 3 zile....si daca ma deranjeaza tare, o sa iau Homeogene (astea-s pt durere de gat)
Irina, 36+ cu Maria
buburuza1979 spune:
buna ziurile!
Dana felicitari mami!!! Bine ai venit bebe Vlad! ma bucur ca ai reusit sa nasti asa cum ai visat!
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 Dara, te rog sa ma treci cu cezariana pe 2 aprilie, am vorbit cu dr si a verificat si la maternitate si atunci e de garda si ma opereaza |
ahaaa! deci am aflat si cine naste de ziua mea! e buna ziua asta de nascut!
SuperMami_1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buburuza1979
ahaaa! deci am aflat si cine naste de ziua mea! e buna ziua asta de nascut! mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012 |
pai e buna Bubu...ca de nu, ma opuneam vehement
Dana, super tare poveste ta, cu tot cu peripetiii...suna a scenariu de comendie romantica....mai ales ca are asa frumos si grandios final
Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani
buburuza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaelena Chiar, buburuza, cum s-a descurcat tati cat ai fost in spital? |
mai surprinzator, nu am gasit nici copilul traumatizat si nici casa varza!
am avut noroc ca a fost si mama pe aici si s-a ocupat de el ziua cat era tati plecat pe la mine sau cu drumuri cu actele, iar seara cand era acasa a lasat jocurile si s-a ocupat de pici!
cred ca e si chestia ca daca ma vede pe mine acasa si in puteri, isi vede de ale lui, ca asa cand nu am mai fost eu sa tin fraiele casei vad ca s-a mobilizat.
chiar si acum ca ma vede ca nu pot face mai nimic ca inca sunt in dureri ma ajuta... eu dau comenzile si el executa! sper sa nu se plictiseasca prea repede si sa il mai tina bunavointa!
e topit dupa fi-sa si o schimba cand ii cer, o plimba in brate, se ocupa de pitic, ii da sa pape, iar daca ii zic sa faca ceva imediat se executa fara sa comenteze!
ufff ca bine e sa ai cu cine colabora... sper sa dureze si sa faceam in continuare "team" ca si zilele astea!
buburuza1979 spune:
cu infacolul eu de data asta am cumparat din farmacia Dona. e facut in olanda... vad ca o ajuta pe pitica foarte bine si de cand i l-am dat nici crize de colici nu a mai facut.
ii dau cate juma de pipeta inainte de alaptat si dupa ce papa imediat scoate aerul afara si face si caca la greu... nu ii mai fierbe burtica!
deocamdata ii merge bine cu el!