Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 16
daniela74 spune:
fetelor,am revenit de la munci
in legatura cu sono hsg si histerosalpingografia:si eu am crezut ca sono-hsg e pt.verificarea trompelor si am sarit repede ca am facut deja si ca eu nu am trompe,sau ma rog,una dar e taiata,mi s-a raspuns ca asta vizualizeaza si uterul,o sa o fac in ziua 6-10,o sa va povestesc.
Azi am plecat sa-mi caut unicornu si am ajuns prin centru unde stiam ca este o bisericuta greceasca,ortodoxa cu hramul Sf.Nectarie,tare frumoasa si m-am rugat acolo pe la toate icoanele,m-am rugat si pentru voi,tare bine m-am simtit sufleteste.Si acum intrebare:in jurul icoanelor erau atirnate niste tablite micute,ca niste pozici, care reprezentau o ureche,o mina,un picior,bebelasi, etc.ce or fi astea ? Va rog sa nu rideti de mine
Aaaaa, si cred ca nu o sa gasesc unicorn, am intrebat intr-un magazin naturist unde credeam eu ca-l au si se uitau alea la mine ,habar nu aveau de el.
va pup si sa aveti o zi frumoasa
p.s parca zicea Lara ca pleaca in voyage,cine stie pe unde se plimbareste
daniela,
5ab1na spune:
Poti sa-ti iei Cris de la Buda. E si nitel mai ieftin. PK iti da reteta pentru cat ai nevoie. Nu stiu cum e aici dar acolo se vindeau la bucata. Mi se pare ca aici cand ma interesasem erau la cutie de 10.
De ce nu l-ai intrebat de Merional?
lyly_mar spune:
hello fetele
daniela, tablitele semnifica oraganul care era bolnav si persoanele respective s-au rugat la SF Nectarie sa le ajute sa se fac bine, adica au probleme la mana...picior... sper ca m-am exprimat coerent
samiro, cum te simti?
fetele
5ab1na spune:
samira nurofen raceala si gripa
ospen daca te supara gatul (asta e antibiotic nu dati cu rosii)