Clubul "babelor" FIV-oase 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

de 3 zile iau DHEA. doar 25 mg pe zi.
notez primul efect: totul in jurul meu imi pare ca miroase a DERO.
in conditiile in care, inainte, oricat schimbam dero si balsamul de rufe tot nu eram multumita de puterea mirosului...

Mergi la inceput

tot o provoc pe lara sa vorbeasca dar nu vrea neam.
ziceam si eu ca-mi zice ceva de DHEA...
eventual sa "traga" concluzia: inghititi DHEA si nu va mai cumparati balsam de rufe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da chiar: ce-i cu lara? Mai, eu cred ca-i de vina noul trend: facem fiv/fet si nu spunem dupa modelul balantei, adc, tamys, etc. si venim gravide. Cred ca tocmai am descoperit cheia succesului, motiv pentru care va anunt ca nu stiti nimic despre viitorul meu fiv...si-acum vine lara: sunt gravidaaa, sunt gravidaaaa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica
eu astept sa ne spui si tu la fel...SUNT GRAVIDAAAAAAAAAAAAA

va pup pe toate

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

lara
bombi chiar s-a suparat si nu mai scrie. ati sesizat ca la FIV_Ungaria s-a trecut de 20 de pagini? stiti ca bombi avea un fix cu crearea unui nou capitol.
eu va pup pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna babutele mele dragi ,
Samiraaaaaaa ....m-a placut mister Tayfun , abia astept sa il vad "live". Despre mine , ce sa va zic , am biletele de avion plecarea pe 3 aprilie dimineata . Am emotiii , abia astept , imi e frica ......am niste stariiiiiiiiiii inexplicabile. In fine , ma duc cu mare incredere si voi venii gravida si acelasi lucru vi-l doresc si voua la toateeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu sper doar ca Lara e ok.

Pai, de ce sa se fi suparat Bombi?!

Eu n-as avea bai sa nu spuneti cand faceti FIV, numai sa veniti cu bebe la purtator - atata tot.

Mergi la inceput

anaasta draga mea ai fost ocupata zilele trecute si ai uitat ca eu am starnit aici o discutie despre cariotip. dupa ce ca n-aveam probleme, SLAVA DOMNULUI, na...

anaasta te-ai mai gandit la goldenes kreuz?
ia zi-mi tu draga mea de ce iti place tie mai mult de PK?

Mergi la inceput

aristica eu nu stiu nimic nu cunosc nimic.
numai ca fii atenta, cand te intorci bortoasa, te bat aici la cap sa-mi zici doze, zile tot. si ore

lara si cu bombi eu imi cer mii de scuze. imi sunteti dragi si eu una consider sincer ca sfaturile voastre sunt foarte valoroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

deci clar ca pe mine nu ma baga nimeni in seama pe aici nu-mi raspunde nimeni?????
dar eu tot scriu,macar sa va oftic

daniela,

Mergi la inceput