Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 11
5ab1na spune:
de 3 zile iau DHEA. doar 25 mg pe zi.
notez primul efect: totul in jurul meu imi pare ca miroase a DERO.
in conditiile in care, inainte, oricat schimbam dero si balsamul de rufe tot nu eram multumita de puterea mirosului...
5ab1na spune:
tot o provoc pe lara sa vorbeasca dar nu vrea neam.
ziceam si eu ca-mi zice ceva de DHEA...
eventual sa "traga" concluzia: inghititi DHEA si nu va mai cumparati balsam de rufe![]()
aristica spune:
da chiar: ce-i cu lara? Mai, eu cred ca-i de vina noul trend: facem fiv/fet si nu spunem dupa modelul balantei, adc, tamys, etc. si venim gravide. Cred ca tocmai am descoperit cheia succesului
, motiv pentru care va anunt ca nu stiti nimic despre viitorul meu fiv
...si-acum vine lara: sunt gravidaaa, sunt gravidaaaa![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
aristica 
eu astept sa ne spui si tu la fel...SUNT GRAVIDAAAAAAAAAAAAA
va pup pe toate
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
5ab1na spune:
lara 
bombi chiar s-a suparat si nu mai scrie. ati sesizat ca la FIV_Ungaria s-a trecut de 20 de pagini? stiti ca bombi avea un fix cu crearea unui nou capitol.
eu va pup pe amandoua
morena29 spune:
Buna babutele mele dragi ,
Samiraaaaaaa ....m-a placut mister Tayfun , abia astept sa il vad "live". Despre mine , ce sa va zic , am biletele de avion plecarea pe 3 aprilie dimineata . Am emotiii , abia astept , imi e frica ......am niste stariiiiiiiiiii inexplicabile. In fine , ma duc cu mare incredere si voi venii gravida si acelasi lucru vi-l doresc si voua la toateeeeeeee.

anaasta spune:
Eu sper doar ca Lara e ok. 
Pai, de ce sa se fi suparat Bombi?!
Eu n-as avea bai sa nu spuneti cand faceti FIV, numai sa veniti cu bebe la purtator - atata tot. 
5ab1na spune:
anaasta draga mea ai fost ocupata zilele trecute
si ai uitat ca eu am starnit aici o discutie despre cariotip. dupa ce ca n-aveam probleme, SLAVA DOMNULUI, na...
anaasta te-ai mai gandit la goldenes kreuz?![]()
ia zi-mi tu draga mea de ce iti place tie mai mult de PK?
5ab1na spune:
aristica eu nu stiu nimic nu cunosc nimic.
numai ca fii atenta, cand te intorci bortoasa, te bat aici la cap sa-mi zici doze, zile tot. si ore![]()
lara si cu bombi eu imi cer mii de scuze. imi sunteti dragi si eu una consider sincer ca sfaturile voastre sunt foarte valoroase.
daniela74 spune:
deci clar ca pe mine nu ma baga nimeni in seama pe aici 

nu-mi raspunde nimeni?????
dar eu tot scriu,macar sa va oftic ![]()

daniela,