Clubul "babelor" FIV-oase 20
Raspunsuri - Pagina 10
adrianaady spune:
Buna dragutelor
Aristica ce frumos s-au aranjat lucrurile , nu-i asa? deja situatia este roz Mi-a parut rau ca nu am putut sta de dimineatza si la taclale; dar recuperam noi
Samira
Cred ca toate simtim aceea frica de esec, dar nu avem de ales ; in cazul multora perseverenta este calea spre reusita
maria81 spune:
pupici
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
aristica spune:
Gataaa, dap, de aranjat s-au aranjat - ca "rezervarea" prin agentie era valabila doar 2 zile, dar biletul ma costa cu 56 euro in plus, asa ca-mi sunai sotul care spuse: Du-te cand vrei tu, pisoi! Si asa facui: Am bilet dus-intors, c-am numarat zilele din calendar si cum le intorc eu, tot sambata tre' sa plec.
Mai samiro tu vrei sa-mi inghit limba pe la munca? mai da' ce-am ras: pai d-aia nu ma intelegeam eu in engleza cu uraganul, soro, ca vorbim amandoi engleza unui taran arab: turky iz a butifull contry. Short protocol is enof, so to weeks or fiftin days is enof for as Are dreptate ca "trustul" e de baza.
adriano la cat te duci tu la socrii si eu la mama, ne-am vedea gravide amandoua.
Azi pot sa citesc si eu din urma, deci ma bag la citit
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Aristico nu am mai fost de la craciun, si tot aminam sa ne ducem, asa ca nu pot scapa in acest week-end
samira33 spune:
si noi tot de la Craciun n-am mai vazut socroseniile.
doar am vb la telefon.
aristico,este ca nu te asteptai sa ti-l prezint in acest fel pe Taifun???
sunt indragostita de vremea de afara...am scos de la naftalina fustele middie,camasutele,pantofii cu toc...belea.
azi sunt...cu putin mov ...am fusta neagra,ciorapi negri mati,pantofi cu toc...bluza mov,jacheta din jerse mov si centura neagra ,lata in talie....si-mi place tare mult asa...numai ca inca nu m-am obisnuit cu haine mai putine si sa-mi iau doar geanta cand plec...tot am senzatia ca am uitat cevaca nu mai am mainile pline cu fular,caciula,manusi,haina etc etc.
anaasta spune:
Da, Taifunul are dreptate cu "trustul", dar si cu varsta din pacate....
E minunata vremea. Acum am iesit si eu un pic sa ma aprovizionez cu chestii pentru suc la serviciu si e atat de cald afara!! Foarte frumos.