LMA Cristian,Alesia,Diana!!! Fluturasi 2011 (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada nu am mai plantat nimic....am dat comanda de pavaj in 9 aprilie imi ajunge si sper ca in saptamana dinainte de Paste (daca e vreme buna) sa vina sa il monteze. apoi sa vedem cu gazonul si abia apoi sa vad si eu ce plante, braduti voi pune (sa vedem ce bani mai am pt asta ) si apoi sa incep sa caut pomi fructiferi, vreau sa imi pun: nectarine, pere, mere si mai ma gandesc

in locul acela de care iti spuneam (in lateralul ingust al casei latime 2m) am observat ca am dimineata soare si a venit mami si mi-a pus: patrunjel, marar, leustean, morcov, salata, ceapa, telina . mi-a lasat loc sa continui eu cu castraveti, rosi si usturoi...sa vedem daca sunt in stare si sa le ingrijesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, sotzul meu are o vb: mortii cu mortii si vii cu vii, asa ca Sophie o sa-i aline durerea socrului, ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

azi maree sarbatoare. puiul meu implineste un anisor de viata si deja mi-a facut o bucurie pe ziua de azi. mi-a aratat unde e nasucu. pana acum nu voia sa arate.poftiti si serviti tortulet, sampanie, sucuri, aperitive si tot ce m,ai doriti voi.
la multi ani si celorlalti fluturasi care au implinit anisorul
felicitari viitoarelor mamici de fetite si felicitari si lidiei pt sarcina. sa aveti sarcini usoare si la termen si copilasi sanatosi.
va si sa aveti o zi minunata

multumesc tuturor pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!
Azi vad ca merge forumul... ieri, nu prea vroia de dimineata.. asa ca am mai bagat poze pe picasa (deea de comentarii) si m-am mai uitat la fluturasi. Minunati si deliciosi ca de obicei.

La multi ani Diana ! La multi ani Cristi

Ligia felicitari pentru sarcina! Sa fie usor si bb sanatos.

Mai profit de o mica pauza si stau si eu pe aici.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Dra Lu e si ea atrasa de pamant, iarba, frunze, pietre etc. Ieri am avut "ghinion" si a descoperit scarile. Nu mai reuseam sa o iau de la exersat urcatul si coboratul. R vroia acasa ca i se facuse foame, iar ea urla ca o luam de la noua descoperire.

In week-end am fost in parcuri, R cu rolele si cu bicicleta, Lu cu alergatul si cercetatul. A fost frumos si placut, insa duminica s-a suparat bunica ca am stat vreo 5 ore pe afara si cica stricam copii .

In restul saptamanii programul obisnuit.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

nu cred ca este copil care sa nu fie atras de cevede pe jos....

Mergi la inceput

la mine e liniste totala (inafara de galagia facuta de cei care construiesc casa de langa ) cred ca juniorul a tras pe dreapta....
merg sa vad si apoi sa imi intind si eu rufele...

strumf..este secreta reteta ooaauu de cand zic si eu ca reicep cu ceara dar imi este groazaaaaaaa..... mai aman nitel sa treaca repede-repede prima data acum ca apoi nu mai doare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, chiar ca am incurcat borcanele . M-am corectat

dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-delia,madutza-ptr ca il las pe sergiu mai in voia sortii,nu stau langa el.el vb.singur,rade-eu sunt la 3-5-7m.o zice ca sunt mama denaturata,ca las copil asa mic,si pe mine ma doare , dar..asta e situatiuneasau ca il las sa mearga in 4 labe..
- delia- nu am vazut poze cu dodo gatita, motata..am vazut torturile frumoase, facute cu mult suflet si drag de mami, dar printesica in detaliu nu am vazut-o
- am vazut si fetite frumusele -luiza, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Fetelor ca tot se vorbeste despre copilasii care aduna de pe jos diferite ciudatenii...al meu aduna toata chistoacele de tigari. Rar scapa cate 1-2!

Strumpitz, am iesit la alergat in cateva seri dar saptamana asta nu am apucat penttru ca a ajuns sotul mai tarziu de la munca. Asta este un alt motiv pentru care ma bucur enorm ca a venit primavara.

Puuuup pentru toate fetele!

Mergi la inceput