Strugurasi de Sept-Oct 2011 *46*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Ionela te compatimesc mamico al meu are atat la 6 luni , si mi se pare greut ,si tu ai doi bine macar ca sunt sanatosi.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Asta am facut eu azi pt printesa mea:http://www.flickr.com/photos/dbunny/6857221034/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci anca si drum bun :)

dbunny, ce frumoase sunt.nu mai zic ca imi place de mor ce frumos o imbraci pe bibi a ta.
eu m-am cam delasat in ultima perioada, nici n-am mai asortat-o la culori :))
trebuie sa-mi revin.
plus ca la rochite mi se pare incomod si n-o prea imbrac. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Hayat am facut deja, dar mai vreau retete ca o sa cumpar si maine. Vreau sa fac gatite :)

dbynny bravo !!! vasusem eu pe FB dar nu mi-a dat in cap ca le-ai facut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

hayatce ma bucur ca ai revenit
tu cum faci orezul pe care il dai lui R ?
il fierbi separat si apoi il blenduiesti cu legumele ?
cam cat ii dai la o masa ?

nanna umbrela o gasesti in Cora la raionul unde sunt biberoanele , caditele de baie , chestiile de genul asta
sunt undeva puse mai jos atarnate pe o teava

T nu mai accepta nici un fel de mancare
refuza tot , orice leguma , orice fruct , biscuiti , cereale , nimic nu vrea
ieri l am incercat si cu branzica , sa vomite si alta nu
(apropo de branza , e bleahh rau de tot , parca mananci creta )
nu mai vrea sa deschida nici gura , daca reusesc sa i bag ceva , sta cu ea in gura si intr un final scuipa tot
eu sunt cu nervii prastie si ca urmare de azi am luat hotararea sa i stopez orice aliment o perioada
nu stiu daca am facut bine , dar eu alta solutie nu am gasit

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna seara fetelor

Jade, i i pare rau ca nu mai papa T.Nu renunta.Incearca in fiecare zi.Am vazut pozele Nu am cuvinte...Este un frumos...de fapt sunteti frumosi foc

Hayat bine ai revenit

Fetelor stiti cum mancam noi?Stam in pat in fundulet, eu dau televizorul aproape la maxim la reclame sau pe post de muzica si papam 1-2 ore.A inceput sa deschida gurita si nu mai face fitze.Am introdus carnita.
Eu ii fac piureul de legume din morcov, pastarnac, dov;lecel, telina, cartof (dulce sau normal) ceapa,(ii blenduiesc putina), azi am pus si spanac fiert (2 frunze) si piept de pasare.

Sotul este bolnav. A facut temperatura 39.Aseara delira si credea ca pluteste deasupra patului.Azi a fost mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Marryan... imi pare rau ca inca nu ai reusit sa te recuperezi dupa nastere cu oboseala. Parca ziceai ca ai bona? Sau ma insel? Poate ar trebui sa rogi pe cineva intr-o zi sa stea cu puiutul de Lera si sa iti acorzi timp doar pentru tine. Ce spui tu ca patesti cu ea , am patit si eu cu Razvan...si pot sa spun ca singurul lucru bun care mi s-a intamplat cand am plecat acasa , sa-mi vad pentru ultima data mama, a fost acela ca puiul meu a interactionat cu alti oameni si copii. Era un mic salbatic pana sa mergem acasa. Era toata ziua doar cu mine, prea frig sa iesim pe afara, seara il vedea pe taica-su si cam atat. Dupa ce am venit din Medias, parca am venit cu alt copil.

Legat de cereale...eu nu ii dau lui RAzvan cereale de niciun fel. Ii mai pun din cand in cand niste orez fiert si pasat, in pireurile de legume, atunci cand mi se pare ca face kk moale.

Jade , cum eu ii diluez LP lui Razvan in apa in care fierbe orez, am mai mereu cate o portie de orez fiarta. Eu fierb orezul bine bine, pana infloreste intr-o cantitate mare de apa, apoi opresc focul. Apa o folosesc la LP si orezul la diferite preparate culinare si uneori in papica lui bb. Din orezul pasat se poate face asa zisul unt de creme pentru prajituri. Iese delicios, mai ales daca nu ai in acel moment unt sau margarina in casa.
Astazi, i-am facut la steamer un morcov ,am pasat cu blenderul 2 lingurite de orez fiert si avocado l-am blenduit asa crud. Le-am amestecat toate si am picurat cativa stropi de suc de lamaie sa nu se oxideze pireutul de avocado. Era bunicel la gust, dar Razvan nu s-a prea omorat dupa el.

Anca ...m-ai facut sa rosesc ...

Oana

Racheel

May , de-abia au trecut 3 ani jumate de cand a murit sora mea mai mica si simteam ca incep sa ma vindec sufleteste, s-a intamplat asta. Niciodata nu imi imaginam ca fiul meu va creste fara bunica.Niciodata! Poate ca din cauza asta a fost si lovitura mai mare...Sunt convinsa ca daca nu il aveam pe Razvan, nu as fi rezistat durerii pe care am simtit-o si o mai simt in momentul in care am primit vestea ucigatoare...Tocmai de aceea incerc sa ies, sa vad oameni, sa nu mai am timp sa gandesc....
Mi-ai placut enorm imaginandu-mi-te furisata de-a busilea prin casa....M-ai facut sa rad in barba. Iar despre bona ta...jos palaria!
BTW: De la tine am primit ultimii banuti? Au fost pusi pe 8 martie.Sa stiu, sa iti multumesc...

Lena am reteta de ciorba de urzici , salata de urzici(asta e cruda..dar yammi), urzici scazute ....Pe care o vrei?

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Bunny cum faci trandafirii? Doamne, sunt superbe bentitele si ii vin atat de bine lui bibi.

Ah...si am tot vrut sa iti cer reteta de muffins sau cupcakes, cum vrei tu sa le zici. Cele pe care le-ai ornat cu ciocolata alba...

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Anca Toma -multu de retete,le-am notat.

Jade Jador si Klauditza -super ca v-au intrat si voua banutii!Spor la shopping!

D-bunny -felicitari pentru premiu.Cand te astepti mai putin ,atunci vin!

Ooka-sincera sa fiu la intrebarea care ne-ai adresat-o ,eu cred ca motivele sunt amandoua.,,E urat acasa''deoarece mama trebuie sa se ocupe intens de bebe si ii place la bunici deoarece acolo e in centrul atentiei.
Oricat de mult ai incercat sa o pregatesti pentru venirea surioarei ,oricat ai incercat sa-i explici,copilul cel mare se simte neglijat (mai ales ca ziceai ca nici tatal nu prea e )...de aceea e minunat ca ii ai pe bunici disponibili,asa poti fi sigura ca nu se simte abandonata si nefericita.Si gandeste-te ca e doar o perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

D-bunny-ce bentite frumoase ai facut pentru printesa ta!

Hayat-bine ai revenit!Ma bucur ca iesi zilnic ,asa mai uiti pe moment....iar timpul incet,incet le vindeca pe toate.

Jade Jador-o pauza e binevenita ,poate iese urmatorul incisiv ...

Mergi la inceput