Tricicleta..??

Tricicleta..?? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, cam de la ce varsta pot copiii sa invete sa mearga singuri pe tricicleta?? noi avem o tricicleta de anul trecut care inca are suportul de picioare si scaunelul acela de panza pt protectia copilului sa nu sara din trici in timpul mersului..Oare ar trebui sa le scot, o fi copilul apt sa inceapa sa mearga pe tricicleta\? Ai vostri bebei la ce varsta au inceput sa pedaleze? Cum il invat sa fac chestia asta??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Oana, Iustin are in jur de 2 ani, da? Eu zic ca e pregatit sa pedaleze. Oricum, mai ajuta-l si tu din cand in cand, mai impinge-l cu manerul ajutator.

Mergi la inceput

A mea a invatat din mers, ca sa zic asa:)
Eu o impingeam, ea avea picioarele pe pedale, pedalele mergeau si mai pedala si ea din cand in cand.
Eu o mai fentam si nu mai impingeam si ea pedala in continuare.
Cand obosea sau uita sa pedaleze, mai impingeam eu.
Si tot asa:)

Sau o puneam pe o vale si o laudam nevoie mare, ca ce bine pedaleaza ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da, Iusti are 1 an si 10 luni..ma gandeam sa aduc trici in casa (e la boxa) si sa il mai pun prin casa, sa se mai deprinda..oare sa ii scot si scaunelul de protectie? are si o bara in fata k sa nu sara..oare sa le scot sau pt moment sa le las?

Mergi la inceput

da, poti sa i le scoti in casa, sa vezi cum se obisnuieste fara protectii.

Fi-mea a invatat in casa sa mearga pe tricicleta, trotineta si pe role :)
Dupa ce a facut in casa cateva ture, abia apoi a iesit cu ele afara

Inca ceva: relaxeaza-te tu si va fi si el relaxat, nu sta mereu cu mana pe el, lasa-l daca isi pierde echilibrul, sa invete sa si-l recapete.
Tu esti langa el sa-l ajuti, dar e bine sa invete sa si cada.
Sper ca intelegi ce vreau sa zic:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Si noi avem tricicleta, tot de anul trecut. Iarna asta a foit-o cu taica'su prin casa, dar nici gand sa dea la pedale, se aseaza singur pe scaun (nu mai are protectie de niciun fel) si asteapta sa-l impinga careva. Da' nu-mi fac griji ca nu pedaleaza, are el timp sa invete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Al meu a invatat pe la 2 ani, in casa...i-am lasat tricicleta la indemana si in scurt timp au devenit...de nedespartit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu stiu ce triciclete aveti voi,copilul meu e departe de a ajunge la pedale,iar baietelul(2 ani si 6 luni) prietenei mele,de asemenea,nu stie sa pedaleze.
Eu zic ca e devreme

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

fetita mea de 2,7 luni nu a putut invata sa pedelaze pe tricicleta de care zici tu, cu bara de protectie, nu ajngea de fel la pedale. asa ca zilele trecute i-am luat un alt model, fara bara de protectie si cu scaunelul mai jos. Astfel ajunge la pedale, inca face eforturi dar are bunavointa. Mie mi se pare inca mic baietelul tau pt. a merge fara protectie dar poate sunt eu mai protectoare din fire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mezinul meu a invatat sa mearga anul trecut cand nu avea 2 ani. Avea un stil propriu de a pedala, dar se deplasa. Imediat dupa 2 ani a pedalat in stilul clasic, alternand picioarele. Depinde de copil. Bine, e drept ca l-a pasionat subiectul, nu l-a ajutat nimeni si foloseam bicicleta in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Nu stiu ce triciclete aveti voi,copilul meu e departe de a ajunge la pedale,iar baietelul(2 ani si 6 luni) prietenei mele,de asemenea,nu stie sa pedaleze.
Eu zic ca e devreme

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Totul depinde de inaltimea si/sau forta copilului.
Si al meu abia acum la 2 ani si 8 luni pedaleaza,ca anul trecut n-ajungea inca la pedale si asta iarna nici n-am incercat macar,ca n-am scos tricicleta pe-afara.Acum abia el are 89-90 cm,iar altii de varsta lui sunt unii si cu un cap mai mare.

Mergi la inceput