Aspirante optimiste > 20 (776)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna seara fetele

Sunt pe aici pe DC, va citesc, dar nu am ce sa scriu

Raluca, pe AnneMarie care ai zis ca ai citit-o la odisee sept-oct, nu e AnneMarie de la noi de la aspirante (care zici ca scrie frumos). Ea are id anne_marie79.
De la odisee e alta AnneMarie.

AncaDragoman, parca Raluca zicea ca a luat pastile de slabit (naturiste) si a dat rezultate, se numesc Dr. Ionut Moraru. A slabit 15 kg in 3 luni. Se poate face comanda de pe net.
(Raluco, sa ma corectezi daca gresesc)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mersi

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Moni imi poti spune cum reuseste,are reteta?
Eu gasisem in UK pe www.chemistdirect.co.uk la mai putin de 5 lire fiola de 5000ui dar trebuie reteta altfel nu merge.Are cine sa imi ia din UK doar ca nu lucreaza legal si nu poate merge la un medic sa ii dea "prescription".
As zice sa imi comanzi dar dupa ce vad rez testului de sarcina de sapt viitoare.Pana cand trebuie sa dai comanda?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

DANUTA...asta'i ideea, sa vedem cum poate sa faca... ca zicea ca ar fi o solutie...poate are intrare cumva...
ca s-ar putea sa avem problema cu reteta
a zis ca investigheaza si imi zice exact

va tin la curent oricum

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni stii cumva ce termen de valabilitate are?
ma tenteaza si pe mine dar nu stiu exact daca o sa fac stimulare luna viitoare si daca ar avea un termen mai lung e bun de luat o fiola sa fie acolo.
Voi stiti ceva daca ma duc in ziua 10-12 la eco poate sa imi mai dea atunci ceva pentru stimularea foliculilor sau deja e tarziu?
ca doctorita prima data a zis ca facem o stimulare si dupa a zis sa merg la eco pe natural si vedem atunci pe loc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

miha, e oricum in termen
e o ocazie ca vine cineva in tara - ca cica astea au un regim special de transport si e bine ca vin pe avion cu acea persoana care vine in tara
daca ajunge aici, vedem noi cum o rezolvam mai departe cu transportul

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Am fost si eu azi si am donat sange pentru analizele de trombofilie, pana la urma alex am ascultat ce ai zis tu dar nu am avut bani de toate, am facut proofilul 2 trombofilie si profil sindrom antifosfolipidic, rezultatul in 10-12 zile dar eu pot sa incep sa ma uit pe net cam la o saptamana, sper sa nu iese nimic rau.
prolactina nu am facut-o ca nu eram in dispozitia necesara, trebuie sa ma relaxez 2-3 zile ca sa fiu sigura ca iese bine.
Kmy felicitari ca pleci la munci inapoi, cum ai reusit sa iti convingi sotul?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mya85

imi cer scuze, acum am citit ca tu de fapt spuneai ca poti sa faci rost, eu credeam ca intrebi daca poti face rost. oricum ma intreb oare cu a reusit acea persoana sa faca rost? ai incredere?

mami de ( iulie 2010)

mai e o amica care a trecut prin ce trecem noi, si dupa multe proceduri a reusit sa aiba o fetita adorabila
stie ce inseamna si a zis ca face tot posibilul sa ne ajute
sa vedem ce reuseste......

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Moni ms pt raspuns,daca e iti zic sapt viitoare..
Mai mult ca sigur voi avea nevoie,am asa un feeling ca nu e nimic.
Nici o greata,nici un simptom....nimicuta
O sa iau daca e 2 dar daca ma astepti pana luni/marti ar fi perfect.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Mica ai pm.
Moni nu stiu inca ce sa zic, daca sa iau sau nu, ca sunt cheala de bani de-a binelea, azi am facut casco si rca la masina, analizele de trombofilie am dat 1050ron, plus operatia si analizele hormonale, imunologicele si de sange si deja nu mai am nimic din subventia de la fratele meu, ma gandesc sa iau ca poate fac stimulare dar nici nu as vrea sa ma indatorez, poate scap din prima luna si vine
Te rog inainte de a da comanda mai da o strigare pe forum cu azi e ultima zi si iti spun atunci daca da sau nu.

Mergi la inceput

dragutele mele,
sper sa poata face rost
initial asa mi-a zis
acum astept vesti de la ea

sper sa pot face rost si sa ne ajute pe toate
pupici fetelor

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mihasa iasa bune analizele!

Mergi la inceput

Velvet am niste emotii, parca astept mai ceva ca la beta rezultatele.

Mergi la inceput